Saturday 10 December 2011

Vorte fjerning Hjem Rettsmidler

Vorter er unaturlig vekster på hud som oppstår på grunn av et virus som kalles HPV, dvs humant papillomavirus. Den mest vanlige vorter som finnes i mennesker er huden vorter og kjønnsvorter. Most vorter er harmløse som de forblir på huden overflaten og ikke trenge dypt. Men ser de veldig stygge og kan gi vedkommende et negativt kroppsbilde, særlig hvis de er på utsatte kroppsdeler. Selv om vorter kan fjernes gjennom bestemte medisinske prosedyrer som cryosurgery kan likevel vorte fjerning hjem rettsmidler være like effektive.
Vorte fjerning Hjem Rettsmidler: Duct Tape, å bli kvitt vortene, klippe ut et lite stykke duct tape og dekke vorte med den. La duct tape på vorte, som det er, i ca en uke. Etter en uke har gått, fjerne tapen forsiktig og forsiktig. Deretter suge vorten ned i vann i ca femten minutter å gjøre det mykt. Etter det, tar en pimpstein, skrubb vorte ut. Husk å ikke over skrubbe som det kan være skadelig for huden. Hvis vorte ikke kommer ut lett, gjenta hele prosedyren på nytt, dvs. tape vorte i en uke eller mer, til det vorte er helt fjernet. Les mer på duct tape vorte fjerning.
Vorte Fjerning Hjem Rettsmidler: Apple Cider; En av de mest effektive av ansikts vorte fjerning hjem rettsmidler er eple cider eddik. Ta en bomullsdott og bearbeid den i eple cider eddik. Dekk vorte med den og neste stikke et band hjelp, helst vanntett, på den. Hold plaster på for ca en dag. Etter som fjerner det sakte og sannsynligvis vorte kommer ut. Hvis ikke, gjenta prosedyren på nytt for et par dager, før det vorte kommer ut. Les mer på ansiktet vorte fjerning.
Vorte fjerning Hjem Rettsmidler: Hvitløk, Hvitløk er en helt naturlig kur for å bli kvitt vortene som den har mange antiviral egenskaper. For å bli kvitt vorter, ta en rå hvitløk og knuse den. Bland den med vann og bruke det på vorte skal fjernes. Neste, bandasje det berørte området i ca en dag. Neste dag, fjerne bandasjen. Dersom en blemme har dukket opp, betyr det at vorten vil falle av i en ukes tid.
Vorte fjerning Hjem Rettsmidler: Salisylsyre; Plantar warts forekomme på fotsålene. En av de beste plantar vorte fjerning hjemme rettsmidler er salisylsyre. For vorte fjerning, har en blanding av salisylsyre og hvit parafin å være forberedt. Start med soaking føttene på vannet en stund slik at vorten myker opp litt. Dette vil bidra til bedre absorpsjon av blandingen forberedt tidligere. Nå gjelder blandingen på vorte med en bomullsdott og dekke det med en bandasje. Helst følger denne behandlingen i kveld som blandingen må stå på i noen timer. Om morgenen, vaske føttene med vann og skrubb vorte og den omkringliggende død hud ved hjelp av en pimpstein. Gjenta dette plantar vorte behandling for et par dager til det vorte er fjernet.
Vorte fjerning Hjem Rettsmidler: Vitamin E Oil; Selv kan det ikke bli spådd om genital warts fjerning hjemme rettsmidler som vitamin E olje, vil være effektive i å bli kvitt dem, men de kan bli prøvd minst én gang sammen med vanlig medisinsk behandling en er foretak. For genital vorte fjerning, gjelder vitamin E olje på vorte. Neste ta en rå hvitløk, knuse det og bruke sitt lim på vorte også. Pakk vorte med en tape for en uken. Etter en uke, fjerne tape og genital vorte kan komme av også.
Les mer på:; Hjem tiltak for Wart fjerning, hvordan bli kvitt vorter; Foruten disse vorte fjerning hjem rettsmidler, har en person til å ta visse forholdsregler som ikke å berøre den infiserte huden igjen og igjen, og opprettholde hygiene ved å holde huden ren og bruker vasket håndklær, sengetøy, osv. Ved å følge disse forholdsregler og de ovennevnte hjem rettsmidler, kan et menneske bli kvitt vorter, sitte hjemme.

No comments:

Post a Comment