Sunday 18 December 2011

Stinker Bug Infestation

Tro mot navnet sitt, en stank bug slipper ut små mengder av en skadelig stoff fra sin duft kjertler under kroppen. Lukten fungerer som en defensiv agent mot rovdyr, og som en modus for kommunikasjon med andre av sitt slag. Dette feilen er vanligvis finnes i Nord-Amerika og det er omtrent 260 arter av denne insekt. Stink bug infestation blir hyppigere i vintre, da disse feilene begynner å finne veien inn i hjemmene. Hjem er de beste stedene, som kan gi en varm og opplyste miljø for disse irriterende skadedyr å tilbringe en god ferie.
Selv om disse feilene ikke utgjøre noen trussel for mennesker kan de bite være smertefullt. Å legge til denne, når de invaderer hagen din, kan de gjøre et rot av din dyrebare planter. Så, her er hvordan du kan ta vare på en stank feil infestation. Les mer på felles husholdning bugs.
Stink Bug Pest Control
Stink bugs er tiltrukket av lys. Så, en god stinker bug felle er å installere lys feller på steder som kjellere, loft og gjennomgangen mellomrom. Tiltrekningen mot lys vil tjene som et godt agn for å fange disse insektene før de går inn i oppholdsrom. For ikke å nevne, tømme feller daglig og plassere den fellen i nye steder, når du merker at det har sluttet å fange noen flere bugs på samme sted. Igjen, er en effektiv metode for å kontrollere en brodd bug infestation å gjøre bruk av klissete feller. Plasser disse materialer i vinduskarmene, som igjen er bugs tiltrukket av lys. Flytt fellene til forskjellige sted hvis ingen bug ser ut til å vises.
Sting bug skadedyrkontroll er å stenge tilgangspunkter hjem til deg. Ha en inspeksjon av ute av huset og lete etter eventuelle cervices eller sprekker, da disse er de steder som dørvakt feilene i ditt hjem. Så hvis du finner noen av disse, så får dem stengt og fast bruker en sement fugemasse. Få noen skjermbilder installert på din vinduer og dører. Steder hvor du kan sjekke for hull og sprekker er ofte rundt vinduer, dører, verktøy rør, bak skorsteiner, etc. Les mer på gjøre det selv skadedyrbekjempelse.
Støvsuging er en annen lovende måte å stinke bug utryddelse. Etter å ha støvsuger suge alle disse feilene, ikke forsinkelse å forsegle posen og ødelegge det ved å squashing eller belysning dem opp på et egnet sted. Aldri ha en pose full av disse feilene inne i huset ditt. Etter å ha stinker bugs i hagen er også veldig irriterende. Så for å få dem ut, bli kvitt ugresset, fordi disse de bruker som et deksel. Også rengjøre ute av huset til enhver ugress eller løv. Etter å ha gjort det, spray litt kaolin leira rundt i området og løsningen av leire på planter. This leire er gunstig som dette ikke lar stanken bugs å legge egg og lever på planter. Leiren kan også vaskes av plantene, etter at angrepet er under kontroll. Vite mer på neem olje som insektmidler.
Hvis ingenting fungerer og kontrollerende stinker bug infestasjon går ut av hendene, så siste utvei er å ringe etter en profesjonell pest kontroller. Snarere enn å prøve å bruke noen skadelige insektmidler eller kjøpe noe spesielt utstyr, anbefales det og klok også, hvis du lar den til fagfolk. De er trent i å håndtere slike situasjoner og de gjør jobben uten svikt. Sure du ville ha å skall ut en viss mengde penger, men det vil være verdt fullt hus beskyttelse som pest kontrolleren ville gi deg.
Les mer på:; Stink Bug Control; måter å bli kvitt Stink feil; Ta nødvendige forholdsregler, spesielt under utbruddet av kulde, for å hindre en stank bug infestation. Hvis, derimot, er det for sent for å forhindre situasjonen, forsøke å dempe invasjonen så snart du oppdager det.

No comments:

Post a Comment