Tuesday 20 December 2011

Vanning Planter

Vanning anlegg betyr mer enn sprinkling vann eller sprut vann på dem. Planter tendens til å Wilt og tørre hvis de ikke får tilstrekkelig vann. En liten innsats for å vanne plantene på riktig måte vil la dem bli frisk og levende. Huset ditt vil bare være en del av himmelen med grønne planter svaiende og fargerike blomstrende planter blomstring. Hvor vakkert det er! Er det ikke? Så få tipsene i følgende innhold og la planter utlede komplett fordeler av vann.
Vanning Planter - Tips
Før du helle vann på planter, skal du vite tidspunktet for vanning, slik at de får full nytte av vann. Vannet må trenge inn i de rotsystem, og bør få distribuert gjennom hele skyter systemet. , Vann planter tidlig på morgenen eller om kvelden, da frekvensen av fordampningen er minimum. Unngå vanning planter i nærvær av sol og vind. ; Du bør vanne unge planter og ungtrær jevnlig, som de trenger vann for å etablere sin rot system. ; Planter krever mindre vann hvis jord er fuktighet Laden. Tørr jord krever hyppig vanning, slik at plantene ikke wilt eller tørt unna. ; Planter krever mer vann om sommeren enn om vinteren. , Sykdom mottakelige planter ikke skal vannes om natten væskeansamlinger vil gjøre dem sårbare for sopp og bakteriell angrep. Du kanskje også lyst til å vite om plantesjukdommer forårsaket av sopp. ; Grass senger kreve en tomme av vann for noen dager for å hindre uttørking. Den øker også luksuriøse vekst. ; Eldre planter kan vannes kraftig eller enda sjeldnere vann, kan de overleve i lang tid på grunn av deres omfattende rotsystem. , Overvanning planter, kveler roten systemet. Røttene ikke klarer å puste, og bladene blir gule med grøtaktig stengler. Planter dør da over vannet. ; Container hagearbeid krever mer vann enn de plantet i eiendom. ; Busker, landskap planter og trær bør være vann like utenfor drypp linje, mens grønnsaker og stauder krever tung vanning som de har grunne røtter, da unge. , Før du begynne å vanne, bør du også vite alderen på anlegget. Unge prøvetaking krever kraftig vanning, mens eldre anlegg krever relativt mindre vann. ; Vanning Planter - Hvorfor?
Vitenskapelig, er vann nødvendig for å støtte de mest vitale prosesser som opprettholder liv i planter. Vann er viktig for fotosyntesen, og respirasjon. Mye vann er tapt fra planter ved en prosess som kalles transpirasjon. Så for å supplere vannet trenger, er ekstern vanning avgjørende. Vann har mange oppløste mineraler og salter i det som er viktig for generell sunn planters. Disse er tatt opp med roten system av planter.
Vanner med ulike væsker kan gjøres med forskjellige flytende gjødsel eller kunstgjødsel blandinger. Det kan gjøres sammen med vann eller separat i henhold til instruksjonene på pakken. Vann planter ved å helle vann i bunnen av anleggene slik at den går dypt inn i rotsystemet. Ikke kast eller sprute vann på plantene. Bruk en pouring kan å vanne planter jevnt. Etter at du har skjenket vann, la plantene tørke i noen tid, slik at deres rot system ikke får tettet igjen.
Vanning Planter på ferie
Vanning plantene på ferie er også en flott idé. Du kan bruke ferien ved å ta vare på planter og praksis hagearbeid. Men hvordan ta vare på plantene hvis du er borte fra hjemmet ditt for et par dager? Ingen grunn til bekymring, her er noen ideer som vil hjelpe plantene overleve selv om du er ute. You kan enheten et sprinkleranlegg system som kan lagre vann, og vannet plantene automatisk. For potteplanter, kan du henge en omvendt flaske, som inneholder nok vann til å vare i noen dager. Oppbevar den landskamper og pikken noen hull på den. I dette systemet, vil det dryppe vann langsomt over plantene og roten systemet kan bløt helt. For utendørs planter, dekke plantene helt med plastposer og vann plantene før avreise. Plastposene skal hindre fordamping av vann. Fuktigheten beholdes, hindrer planter fra Wilting.
Les mer på:; Plant Vanning enheter; Automatisk Plant vanning, Hvis du er en ivrig gartner, skal du alltid vite den aktuelle metoder for vanning planter, som vann er det mest avgjørende elementet for å opprettholde livet.

No comments:

Post a Comment