Monday 19 December 2011

Ornamental blomstrende trær

Ornamental blomstrende trær er en av de vanligste severdighetene i de flestes bakgårder. Hovedformålet for disse anleggene er å legge aksent og farge til hagen din. Vanligvis er disse plantene ikke vokser svært høy og kan vokse bare til ca 25 fot. Det er mange ornamentale blomstrende trær som Akebono Cherry, Cistena Plum Tree, crape Myrtle Catawba, crape Myrtle Dynamite, Golden Forsythia og hibiscus Diana Tree, for å nevne noen. Du kan få disse dekorative trær fra en barnehage, men pass på at du kjøper trær som ikke har blomstret, eller annet mens transplantasjonen kan skade dem. Du kan plante disse trærne hvis marken ikke er frosset, men sørg for at du plante dem i et slikt område der de ikke kan vokser. Vann dem to ganger i uken, slik at anlegget kan sette opp et godt rotsystem. Mer om blomstrende planter.
Tips for å velge Ornamental blomstrende trær
Det første du bør huske når du velger en dekorativ treet er at du skal forstå klimaet i regionen du bor i og landskapet. Avgrense en slik plante som kan justeres til jord og klimatiske forhold i regionen. Avhengig av størrelsen på hagen din og plassen er tilgjengelig, bør du bestemme hvor høy et tre du ønsker. Velg et tre som vil legge til den maleriske skjønnheten i hagen din. Du må også vurdere timing og fargen på blomstene i løpet av en bestemt sesong. Du kan velge mellom planter som kan produsere enkle blomstrende blomster, eller dem som blomstrer bunter. Les mer på dekorative trær med landskapspleie.
Små Ornamental blomstrende trær
Noen av de vanligste ornamentale blomstrende trær er:
Akebono Cherry, Blooming tidlig på våren, vokser Akebono Cherry treet ganske fort og produserer velduftende semi-dobbel blomst myk rosa blomster og treet forfaller når det kommer til ca 25 meter i høyden. Disse plantene ser flott ut, spesielt da holdt nær en gårdsplass eller dekk. Bladene er medium grønn i fargen og slå skarpe gule i løpet høsten. Anlegget vokser best i god solskinn og jorda må være godt drenert. Som med alle andre kirsebær varianter, krever dette anlegget også sur jord. De er følsomme for tørke, og hvis slike forhold vedvarer i lengre perioder, du må vann anlegget jevnlig. Du kan vite mer om typer blomstrende kirsebærtrær.
Cistena Plum Treet; De lyse blomsten av dette anlegget gir deg den type utseende til hagen din, må du alltid har ønsket. I midten av våren, produserer treet rosa blomster og i slike perioder bladene blir lilla i fargen. Selv om denne planten er liten og kan brukes som en stiftelse plante, er det fortsatt store nok til å gi ut en blendende farge. Ideelt jorda må være fuktig og litt sur, men hvis jorda er litt basisk, vil det ikke skade anlegget. Mens plante, må du plante dem i full sol, eller andre bladene kan ikke utvikle sin karakteristiske fiolett farge. Anlegget kan være giftige dersom blomstene, og bladene er fortært av husdyr eller kjæledyr, så det bedre ikke å plante dem i gårder, skoler eller steder hvor det er høy sannsynlighet for dyr og kjæledyr streifer rundt. Du kan gjerne vite mer om blomstrende plommetre.
Crape Myrtle Catawba, En av de beste anleggene som skal dyrkes i hagen din, på grunn av sin evne til å motstå mugg, produserer crape Myrtle Catawba store klynger mørk lilla blomster, spesielt om sommeren. Avhengig av sesongene, fargen på bladene endringen, produserer bronsefarget leaves våren, oransje-rødt i høst, og lyse grønt om sommeren. En av de viktigste fordelene med denne dekorative blomstrende treet er at det er motstandsdyktig mot mugg. Anlegget blir beste i solrike været i tunge lån jord, og en pH verdi i området fra 5 til 6.5.
Crape Myrtle Dynamite; produsere røde oppblomstringer av blomster i store klynger, produserer crape Myrtle Dynamite mørkegrønne blader og har en jevn brunfarge farget bark. Anlegget er motstandsdyktig mot mugg og kan vokse i et kompakt habitat. De er lette å plante og vokse, men pass på at du planter dem minst 10 meter fra hverandre (dvs. hvis du planter mer enn et tre). Du kan gjerne å vite mer om blomstrende stueplanter.
Hvis du vil videre forskjønne din hage og er på jakt etter noen små ornamentale blomstrende trær, kan du velge mellom en av disse. Så hva er du venter på, går du videre og plante en av disse trærne og gjøre naboene misunner plassen.

No comments:

Post a Comment