Tuesday 6 December 2011

Keltisk Love Symboler

Kelterne var en stamme som var kjend for sin tapperhet og aggresiviteten. Stammer fra steppene, reiste de gjennom Europa og funnet veien inn mot øyene Britannia og slo seg ned. Selv om de hadde bemerkelsesverdig ekspertise på krigføring og kamper, holdt de på til sine tradisjoner og ritualer som var romantisk og eteriske i naturen. Den keltiske kunst og kultur har en rekke symboler som fortsatt kan sees overalt, fra gifteringer, utskrifter stoff til tatovering design. Faktisk, Celtic kjærlighet symboler og tatoveringer går hånd i hånd for de fleste unge elskere i dag. Populariteten til hver Celtic symbol for kjærligheten er på grunn av mange folklore og sagn knyttet til dem. Og også minner det om en periode hvor en ung mann måtte bevise sin kjærlighet å bli forlovet med sin dame love. Celtic love symboler er epitomes om evig kjærlighet og romantikk.
Celtic Love symboler og betydning
Love Knot; De sier elsker har ingen grenser, og likevel en elsker ville ønsket å bli begrenset i armene på sin elskede for alltid. Den kjærlighet knute Symbolet er virkelig en gåtefull Celtic symbol som overskrider grenser og nasjoner. En av de mest kjente keltiske kjærlighet knute symboler er sjømann knuten som forteller deg historien om hvordan den keltiske sjømennene som brukes til å lengte etter sine kjærester. De gjorde bruk av to tau og sammenflettet dem sammen i en knute, og presenterte det til sine kjære ved oppnådd hjem. Dette symbolet, senere, kom til å bli kjent som den perfekte foreningen av to mennesker, som har ingen begynnelse og ingen slutt, men bare evig kjærlighet. Andre Celtic symboler på kjærlighet i knuten form er spiral eller ovale knute, Celtic triple drop, Celtic torget knute, Celtic runde knop og Celtic slange knuten, blant andre.
Claddagh, A Claddagh symbol inneholder to hender som holder på et hjerte som har en krone på toppen. Hendene i symbolet representerer vennskapet, skildrer hjertet kjærlighet og kronen viser lojalitet. En person som er å gi dette symbolet til noen andre, er å begå sin kjærlighet, vennskap og lojalitet til den personen. Derfor er dette symbolet ofte brukt som en keltisk ring design og vanligvis sett inngravert på gifteringer. Lore bak denne Celtic symbol for kjærlighet er av en ung fisker som ble tatt til fange av pirater og solgt i Afrika som en slave. Selv om han ble antatt å være død av bygdefolket, gjorde hans elskerinne ikke tenkt så og ventet på ham. Årene gikk og en dag mannen greide å rømme fra fangenskap og returnerte hjem til sin elskede. Han etset Claddagh symbolet på en ring, og gitt til jenta sin i retur for hennes tro på ham.
Serch Bythol; Dette er en annen keltisk symbol for kjærlighet som er merket med knop og triskeles (tre hjørne knop). The triskeles representerer kropp, sinn og sjel i sine tre hjørnene. The serch bythol inneholder to triskeles, som betyr kropp, sinn og ånd to personer sammen i sirkel som symboliserer evig kjærlighet.
Luckenbooth, Luckenbooth er en tidløs tegn på kjærlighet som ble gitt til en jente ved frier henne. Tradisjonelt ble luckenbooth brosjer kjøpt av vanlige folk fra 'låst messe "fra Royal Miles som var i nærheten av St. Giles Cathedral i Edinburgh. Designen er lik Claddagh symbol med hjerte og krone og er ansett som en gave fra forlovelse til bruden fra ektemannen.
Love Spoon, dette symbolet er en blanding av walisisk og keltisk symbolikk som har røtter tilbake til det sekstende århundre da en walisisk ung mann ristet den første kjærlighet skje for en keltisk jente, å beile henne. En kjærlighet skje har mange forskjellige symboler, som hver har sin bestemte mening. En kjærlighet skje kan ha et hjerte symbol som representerer kjærlighet, et hjul som representerer støtte, en hestesko representerer lykke, kors for tro og låse for sikkerhet.
Les mer på:; Noen fakta om kelterne, keltisk Love Knot Meaning
Celtic Knot Designs og betydning
Kelterne var fast troende i åndelighet, noe som fremgår av keltisk symbolikk. Keltiske symboler og mening er innhyllet i folklore og legender som har blitt popularisert enda mer i denne moderne tid. Ettersom disse symbolene har en kryptisk betydning og historier å fortelle, at de er gode tatovering design. Derfor, forholdet mellom Celtic kjærlighet symboler og tattoo er kommet for å bli i lang tid.

No comments:

Post a Comment