Wednesday 21 December 2011

Deodorant uten aluminium

Deodoranter er en uatskillelig del av vårt daglige stell. I denne alderen, der ser presentabel har blitt et norm, lukter godt er like viktig. Deodoranter og parfyme komme til unnsetning når vi ønsker å bekjempe kroppslukt. Antiperspiranter er den klassen av deodoranter som hindrer kroppen fra svette. Forskjellige kjemiske forbindelser brukes til å redusere svette. Aluminium er den mest vanlige og brukte element er nesten alle antiperspiranter. Langvarig bruk av disse aluminium basert deodoranter har angivelig mange syke effekter på menneskekroppen. Deodorant uten aluminium kan være ditt valg, hvis du ønsker å unngå de mange helsemessige farene ved å bruke aluminium basert deodoranter og antiperspiranter.
Potensielle farer ved Aluminum Basert Deodoranter
Aluminium klorid og aluminiumoksid er de to forbindelsene av aluminium som brukes i antiperspiranter. Disse forbindelsene danner et belegg på overflaten av huden, og dermed blokkerer svettekjertlene. Hovedformålet av svette i menneskets kropp er å frigjøre giftstoffer i kroppen, samt å opprettholde kroppstemperaturen. Antiperspiranter opptre som sterk astringents som blokkerer porene i huden, og dermed hindre utgivelsen av svetten fra svettekjertlene. Ved å blokkere svettekjertlene aluminium forbindelser hemmer frigjøring av skadelige giftstoffer fra kroppen. Disse giftstoffene gå deretter inn i kroppen igjen, og er fordelt over hele kroppen av lymfesystemet. Oppbyggingen av giftstoffer i kropp kan indusere ulike plager. Hva mer, disse forbindelsene også bli absorbert i den kroppen som ytterligere øker risikoen for aluminium induserte sykdommer. Langvarig eksponering for aluminium forbindelsene henger også sammen med Alzheimers sykdom. Potensiale til å indusere kreft er en annen grunn til at aluminium basert deodoranter må unngås.
Deodorant uten aluminium
Deodorant uten aluminium klorid eller aluminiumoksid kommer i kategorien ikke-antiperspiranter. Betydning, gjør disse produktene ikke forstyrrer den normale svette mekanismen. Human svette er luktfri mindre det er tatt til følge av bakterier. Bakterier få til fermentering av svette og slipp ulike stygg luktende avfall, som formidler den ubehagelige lukten å svette. Non-antiperspiranter arbeid av drepe disse bakteriene som er ansvarlig for stygg lukt. Deodorant uten aluminium som fungerer på denne måten gjør bruk av natron eller lignende andre harmløse stoffer, i stedet for aluminium stoffer. These deodoranter kommer i aerosolsprayer, i motsetning pinnen utformingen av antiperspiranter. Antiperspiranter ofte etterlate rester som kan forårsake flere hudirritasjoner og allergi. Les mer på antiperspiranter vs deodoranter.
Deodorant uten aluminium er også tilgjengelig i organisk og urte varianter. Enkelte av disse produktene bruke tea tree olje som en hovedingrediens for å drepe bakterier. Lavendelolje, lav plante ekstrakt er noen botaniske ingredienser ofte brukt i urte deodoranter. Most deodorant merker produserer deodoranter uten aluminium for menn og kvinner. Menn deodorant uten aluminium er litt sterkere som menn har en tendens til å svette mer enn kvinner. Deodorant uten aluminium for kvinner er også funnet i unscented varianter som gjør det enda sikrere å bruke. Mange deodoranter uten aluminium også gjøre bruk av krystaller eller rock salter for sine antimikrobielle egenskaper.
Hvis ingen av aluminium gratis deodoranter synes å fungere for deg, bør du vurdere å lage din egen deodorant. Ta noen destillert vann og hell 6-7 dråper rosmarin eterisk olje i det. Store denne løsningen på en sprayflaske og bruke den som en deodorant. Legge en neve mynte blader eller neem bladene på badekaret vann forebygger også kroppen lukt. Dette er den mest naturlige måten å bekjempe problemet med kroppen lukt. Les mer på kroppen lukt rettsmidler.
Det er best å bytte til deodorant uten aluminiums hvis du ønsker å unngå mulige helsemessige farene ved å bruke aluminium basert deodoranter. Å ha en sunn fysisk og mental tilstand er når som helst viktigere enn lukter godt.

No comments:

Post a Comment