Saturday 31 December 2011

Facial Tatoveringer

Facial tatoveringer er en av de mest dristige typen av kroppen arts at man kan gjøres. Med tatoveringer bli en trend som vanligvis følges, nesten alle ideer, design og plasseringsalternativer for flaunting disse har vært utforsket. Fra lille tatoveringer på anklene til den komplette back tatoveringer, har tatovering elskere prøvd nesten alle disse. Mens hver har sin egen valg når den kommer til plassering, er ansiktet et alternativ som mange kjærlighet til få en tatovering inked over. Med maksimal synlighet, disse definitivt vise frem din frimodighet mens du har en. Hvis du er klar eller planlegger å ha en ansiktsbehandling tatovering, her er mer for deg.
Facial Tatoveringer: Plassering
Vel, har du en rekke alternativer for plassering ansikts tatoveringer. Et av de populære plasseringer for ansikts tatoveringer for kvinner er templene. Et annet populært alternativ er øyelokk. De mest populære Ideen om å ha tatoveringer for menn er på hele hodet. Menn foretrekker også å ha tatoveringer på kinnene og kinnben. Noen elsker å ha disse i pannen. Ear tatoveringer er et flott alternativ for de som ønsker å ha en ansiktsbehandling tatovering som er mindre synlig. Kvinner også velge haken tatoveringer som består av delikate design for å ha et vakkert utseende. Et av de feminine tattoo ideene er å ha ganske design bak eller under ørene. Lip tatoveringer er også en favoritt for mange.
Facial tatoveringer for menn
Tribal tatoveringer er ansikts den vanligste valgt tatoveringer av menn. Mange selv få hele ansiktet dekket med disse tribal tatovering design. Fargerike eller svart blekk, begge er populært valg for hele ansiktet tatoveringer. Et annet valg av mange gutter er det kontrolløren styret tattoo vanligvis innsatt på hodet. Ett av de kuleste jakt tatoveringer for menn er de som omfatter bare halvparten av ansiktet. Sjakkbrett er igjen en populært valg for dette. Den keltiske tatovering design er også satt inn av mange for den perfekte ansikts tatoveringer. Den fryktelige hodeskallen tatoveringer for hele ansiktet er også svært populære blant menn. Se dem og du er sikker på å sette pris ferdighetene til tatovør.
Facial Tatoveringer for kvinner
De mindre design er ganske populært blant kvinner for ansikt tatoveringer. Shooting Star tatoveringer eller en enkelt stjerne eller butterfly tatovering er ofte utført som et tempel eller hake tatovering. Disse ser også kjempebra ut svertet under ørene. Et annet alternativ som mange jenter går etter er make-up tatovering. Eyeliners, øye-skygge, blush, lip-liner eller leppestift, jenter bare ikke kan gjøre uten disse sminke tilbehør. Hva med å ha en tatovering som vil gi deg et utseende som om du er iført make-up, som egentlig er en ansikts tatovering. Ja, hva mer kan du ha denne i forskjellige nyanser, og med et komplett svart for å få et ekstremt utseende. Wine tatoveringer er også en perfekt alternativ for en design rundt øret. Les mer på skallen tatoveringer for jenter.
Facial Tatoveringer for alle
Lettering tatoveringer som har en veldig bredt spekter av alternativer er også et klassisk valg for dette synlige området. Bokstaver ansikts tatoveringer, som betyr et sitat, et enkelt ord eller en enkelt alfabetet er best de å uttrykke deg. Du kan ha disse på halsen eller på kjevebeinet. Mange får også hodet barbert og få en tatovering som dekker på hele hodet. Kvinner ofte ta på deg den funky punk frisyrer og få barbert hode tatovert. To ansikt tatoveringer, der baksiden av hodet ditt er tatovert å danne en merkelig eller klovn ansikt er også populært. Les mer på temporay ansiktet tatoveringer.
Mens noen finne ansiktet tatoveringene en helt merkelig idé, noen tror at det er en ekstremt kult mote. Etter at alle ansiktet tatoveringer er et personlig valg, og man må definitivt tenke to ganger før de får en innsatt på grunn av sin synlighet faktoren. Så, er du klar til flaunt de unike tatoveringer?

No comments:

Post a Comment