Tuesday 13 December 2011

Frostvæske Leak

Å kjøre en bil uten den nødvendige mengden av kjølevæske i det er som ringer for en katastrofe. Det er bundet til å føre til skade på motoren på bilen, og dermed er best unngås. I det øyeblikket du se noen advarsel tegn på frostvæske lekkasje, bør du stoppe bilen og fikse problemet. Disse faresignalene kan omfatte stigende temperatur under panseret, (noe som ville selvsagt reflektere på temperaturmåleren), damp kommer fra panseret, og selvfølgelig varsellys indikerer problemer. Så hva er denne frostvæske lekkasje om?
Hva er Frostvæske?; For å sette det på enklest mulig ord, ville definisjonen av frostvæske være "en væske tilsettes vann i kjølesystemet på bilen, for å senke frysepunktet". Også kjent som kjølevæske, er frostvæske i utgangspunktet en cryoprotectant brukes i en rekke varme overfører programmer, for å sikre at vedleggene ikke utsettes for noen form for fysisk stress som følge av ekspansjon som skjer når vann blir til is. Interessant nok, har frostvæske et lavere frysepunkt og høyere kokepunkt, sammenlignet med vann. Les mer på frostvæske forgiftning.
Hva er Frostvæske Brukes til?, I vårt daglige liv, vi bruker frostvæske som tilsetning i radiatoren på bilen, hovedsakelig for å sørge for at motoren ikke blir ødelagt på grunn av overoppheting. Spesielt i biler med forbrenningsmotor, trekker frostvæske av det overskytende varme fra systemet, for å sikre at motoren ikke overopphetes mens kjøretøyet er i bevegelse. Bruke frostvæske med vann sørger for at væsken blandingen ikke fryser og renner gjennom den interne forbrenningsmotoren problemfritt. en av de beste eksempel på frostvæske brukes i biler er glykol, en tykk, fargeløs væske, produsert fra kunstig visse etylen forbindelser.
Hva er Frostvæske Laget av?; Antifreezes er i utgangspunktet ingenting, men kjemiske forbindelser, skal sikre at det flytende blandingen ikke fryser selv når utsatt for svært lave temperaturer. Some antifreezes er effektive selv i temperaturer ned til -87 ° F. Dette kan tilskrives de ulike egenskapene til komponenter som brukes i denne forbindelsen. Antifreezes er oftest laget av enkelte sammensatte av etylen. Det også som korrosjonsinhibitorer i det, spesielt for å sikre at de ulike komponentene i motoren ikke utsettes for korrosjon.
Hvordan diagnostisere en Frostvæske Leak?; En frostvæske lekkasje kan være både interne og eksterne. Ved en intern frostvæske lekkasje, det er betydelige sjanser for at problemet kan være noe stort, for eksempel en cranked motorblokk, og du kan kreve til tå bilen til mekaniker å fikse det. På den annen side, er ekstern frostvæske lekker mye mer lett å diagnostisere, og ivareta. Bestemme sted hvor frostvæske er lekker kan være til stor hjelp med å løse problemet. Ved frostvæske lekker fra baksiden av motor, er problemet mer enn sannsynlig å bli med fryse kontakten, og erstatte med et nytt, vil fikse lekkasjen. På den annen side, frostvæske lekker under bilen, kan være et tegn på skadet nedre slange, og dermed du må prøve å fikse disse skadene.
Hvor å Fastsette en Frostvæske Leak?, Den enkleste mulige problem at du kan møte i form av eksterne lekkasjer er en dårlig radiator cap, hvor har mistet evnen til å dempe strømmen av væske. I et slikt tilfelle, og erstatte det med en ny er nok til å løse problemet. Men hvis du ikke er heldig nok, kan problemet være med radiator slanger, eller radiatoren i seg selv. Det er betydelige sjanser for at frostvæske lekkasje kan spores tilbake til en sprekk eller delt i radiatoren slanger eller en taper slangeklemme. Ved en sprekk eller delt, vil du merke en fontene av væske oser ut fra stedet. I et slikt tilfelle, vil du trenger for å erstatte den ødelagte slangen, enten øvre slange eller lavere slange, med en ny. Du kan også kreve å erstatte slangeklemmer, noe som pleier å bli svekket med tiden, og skrånende håndtere presset av damp.
Hvis problemet vedvarer med radiatoren selv, kan du ty til noen lett tilgjengelige tilsetningsstoffer, som må helles i radiatoren å fikse hullet radiator lekkasjer. Du trenger å huske på selv, at dette bare er en midlertidig løsning. Disse pinhole lekkasjer er egentlig et bevis på at overdreven slitasje har forlatt radiatoren uegnet, og det må endres tidligst. Endelig kan en sprekk i overløp reservoaret også føre frostvæske lekkasje. Hvis dette er problemet må du fikse denne sprekk, helst med litt lim, eller erstatte den med en ny.
Du bør også gå gjennom:; bil Overoppheting Problemer; Radiator lekkasje reparasjon; Car Problemer, i form av penger og innsats, fikse frostvæske lekkasjer, ved å starte betimelig reparasjon er mye mer praktisk enn å reparere eventuelle skader på motoren. I tilfelle interne lekkasjer, som kan kreve profesjonell forstyrrelser, må du kanskje skall ut rundt $ 1000 eller så. Imidlertid ville eksterne lekkasjer være relativt billig å ivareta, og enda viktigere, du kan gjøre det på egen hånd.

No comments:

Post a Comment