Monday 19 December 2011

Rosemary Tea

En innfødt til Middelhavet regionen, er rosmarin urt et medlem av mynte familien. Vitenskapelig kjent som Rosmarinus officinalis L., bærer denne urten velduftende eviggrønne nåleaktige blader og blomster med forskjellige farger som hvitt, rosa, lilla eller blått. Opp gjennom århundrene har funnet sin rosmarin programmer i ulike typer av kulinariske, medisinsk og dekorative bruker. Den vokser vanligvis i form av en tett busk, oppnå en høyde av 2 - 4 meter og til og med til tider opp til 7 meter. Bladene til rosmarin urten har gjør en lineær og er 1-2 inches i lengde. Dette var om rosmarin urt, som vi får rosmarin te, som ytelsene vil bli drøftet i det følgende.
Rosemary Tea Fordeler
Kanskje det viktigste av alt rosmarin te fordeler er dens evne til bistand til hukommelse og konsentrasjon. Dette faktum er gikk god av flere studier basert på forvaltning av rosmarin te på daglig basis. Undersøkelsene viste at folk tar urtete jevnlig syntes å huske ting mer levende enn de som ikke gjorde det. Det er årsaken til at noen folk tror på praksisen med å plassere fjærer av urten i håret av studenter som eksamen var oppe og kjører. Hvis du hadde lest 'Hamlet', en av Shakespeares største verk i litteraturen, må du ha kommet over linjen Det er rosmarin, det er for erindring.
En annen rosmarin te fordel er forbundet med glede av kvinner, som er utsatt for å utvikle brystkreft. En ubalanse av østrogen hormoner i kroppen er kjent som årsaken til denne typen kreft. Etter noen omfattende studier av egenskapene til rosmarin anlegget, var det slutningen at denne urten kan faktisk holde denne ubalansen fra å bli intense eller alvorlig. Dette talsmann ikke det faktum at å drikke te rosmarin ville faktisk forebygge brystkreft .. Det er imidlertid for enkelte at å drikke te daglig kan redusere risikoen for sykdommen.
Folk flest er også klar på fordelene av rosmarin te for hår. Innholdet i denne urten har evnen til å utløse stimulering av hårsekkene og gjør det vokse sterkere og lengre for. Ikke bare det, serverer rosmarin olje også som en naturlig anti flass lotion. På grunn av alle disse egenskapene, kan du finne mange shampoo produkter som har rosmarin, som en av de viktigste ingrediensene. En enkel oppskrift på en sunn massasje til håret er en blanding av en del av rosmarin olje og to deler olivenolje. Les mer på rosmarin olje for håret.
Rosemary te er også antioksidant av natur og dette faktum tar oss til fordelene, har det for huden. Enten du drikker te eller anvendelsen av oljen lokalt, rosmarin fordeler deg på alle måter. Blodet kapillærer som ligg under overflaten av huden gjennomgår rejuvenation da behandles med urter, dermed gir en sunn glød til huden og hindre for tidlig aldring.
Rosemary te også hjelpemidler til fordøyelsen, kamper kroppslukt, øker blodsirkulasjonen, reduserer feber, lindrer hodepine, øker menstrual flow, reduserer alvorlighetsgraden av astma angrep og reduserer hevelser. Det setter fart også opp helbredelse fra mindre kutt og letter smerter på grunn av skabb når dytter med en bomullsdott til skadde området og bidrar til å forebygge sykdom som skjørbuk.
Know mer på:; Rosemary Herb fordeler; Rosemary Herb Bruker; Rosemary Oil Fordeler, hvordan gjøre Rosemary Tea?
Rosemary te oppskrift er like enkelt som en for alle andre vanlige brygg. Få en teskje om urten og kokende vann (8 gram). Tilsett urter til vannet og la det bratt i 5 - 10 minutter. Jo mer løsningen er utleid til bratt, jo sterkere vil det bli. Sil teen til en drink muggen og legge honning og sitron til å smake.
Uttaler om rosemary te bivirkninger er det ikke noe, før te eller noen av dets produkter er tatt i anbefalte doser. Det har vært tilfeller der store mengder av urt er bladene har kjent for å forårsake oppkast, kramper, koma og lungeødem (væske i lungene). Dette skyldes flyktige olje innholdet av bladene. Urten har en tendens til også å samhandle med visse legemidler og er ikke som egnet for personer lider av høyt blodtrykk, magesår, Crohns sykdom eller ulcerøs kolitt. Så, få inn i en diskusjon med legen din før du begynner inculcating rosmarin te kosten din. Men, generelt, er det lite kjent for å forårsake skade.

No comments:

Post a Comment