Friday 16 December 2011

Glitter akryl Nails

Akrylnegler eller kunstige negler er meget populært å få disse flotte negler, spesielt for de som har små og sprø negler. Akryl negler er faktisk falske negler som legges enten til spiker tips eller hele neglen lamina. Akryl negler er det beste alternativet tilgjengelig for folk som er en tendens til spiker bite. De er også nyttige for folk som har svakere og livløs naturlige negler. Akrylnegler ser elegant og fullstendig sofistikert. Som et resultat, spiker kunst og akryl negler er en viktig del av manikyr regime for de fleste kvinner. Du kan enkelt legge akryl negler på votter, ved å besøke en skjønnhet sedan. Det er en enkel prosess, og hvis du bestemmer på det du kan få deg akryl negler ved å følge noen enkle DIY trinn. Hvis du er en hardcore spiker art entusiast og ønsker å ha disse attraktive akryl spiker design, må du alltid velge akryl negler, som kommer med et stort utvalg av design. Blant ulike typer akryl negler, glitter akryl negler er på moten disse dager. Mer om hvordan du gjør akryl negler.
Glitter akryl Nails
Som navnet antyder, glitter akryl negler er en måte å forbedre dine akrylnegler ved å legge glitter til dem. De kan være ekstremt vakkert når den kombineres med de lange og velskapt akryl negler. Avhengig av ens valg, kan man velge for glitter tips akryl negler eller total glitter akryl negler. Glitter tips akryl negler er de spikrene som er dekorert med glitter bare på tips eller den utvidede delen av neglene. De gir deg en elegant og sjarmerende utseende sammenlignet med totale glitter akryl negler som gir deg en festlig utseende. Dag, de fleste kvinner velger for glitter akryl fransk manikyr negler.
Det er mange glitter akryl spiker art grafikk du kan bruke til å glamorisere fingertuppene. Bortsett fra akryl glitter pulver, som er tilgjengelig i et stort utvalg av ulike farger, nyanser og teksturer, kan du velge diverse andre glitter tilbehør og er klare til bruk glitter akryl negler. Du finner dem med kunstige steiner og perler, 3D-tegneseriefigurer, blomsterblader, stjerner og i alle design som du ønsker. Du finner disse akryl negler på noe skjønnhetssalongen. Prisene på slike negler varierer i henhold til kompleksiteten av deres design. I tilfelle er du en amatør innen spiker kunst og håper på noen enkle design, så du kan selv prøve å lage dine egne glitter akryl negler hjemme.
Hvordan gjre Glitter akryl Nails?
Hvis du allerede har vanlig eller hvit akryl negler og ønsker å gjøre noe nytt med dem, så kan du alltid prøve disse enkle instruksjonene for å legge glitter på akryl negler. Hvis ikke, må du lære å bruke akryl negler og følg disse instruksjonene. For denne artikkelen formål, har jeg bare brukt grunnleggende krystallrosen pink akryl glitter pulver, sammen med fiolett monomer, en akryl pensel og et toppstrøk. Her er noen enkle instruksjonene for å få glitter spissen akryl negler på egen hånd uten splurging i en salong. ; Dypp akryl penselen i monomer og tørk av overskytende monomer, i tilfelle det drypper fra penselen. , Nå, sakte dyppe det våte akryl pensel i økte rosa glitter pulver, bare å plukke opp en liten ball av glitter. ; Sted som glitter ballen på spissen av akryl spiker og flat den i en rett horisontal linje. ; Legg til så mye glitter som kreves for å dekke hele tuppen av neglen med glitter pulver. Pass på at du gjør en "dyp smil" linjen på spikeren spissen. , Nå, pels hele neglen, med klar akryl og avslutt den ved rasping det glatt. Når du er ferdig, kan du bruke en favoritt toppstrøk. ; Ikke prøv å file negler som innlevering kan scuff glitter og redusere sin glans også. Du kan gjøre mange kreative mønstre av glitter akryl negler, når du vet hvordan du legger glitter på akryl negler. Når du legger steiner eller noen tunge 3D-materiale, må du lære mer om akryl neglepleie for å opprettholde dem.
Les mer på:; akryl Nails hjemme; akryl Nail Tips; akryl neglepleie produkter; Hvordan Take Off akryl Nails på Hjem; Vel, dette var alt om glitter akryl negler. Jeg håper det var kunnskapsrik til dere alle. Så, hvis du vil at glansen på hendene, går du få glitter pulver i din favoritt fargen og start glitrende!

No comments:

Post a Comment