Saturday 3 December 2011

Feng Shui for Soverom

Siden et soverom er der vi lade opp vår energi, og tilbringer mest tid når vi er hjemme, er det viktig at sengen plassering og andre elementer i rommet er godt balansert, da de påvirker alle aspekter av livet ditt. Presentert her, er dermed, tips om Feng Shui for soverommet, at vil hjelpe deg å forbedre kvaliteten på livet ditt, til den typen som du alltid har ønsket.
Feng Shui for Ditt Bedroom
For å ha god Feng Shui soverommet, husk dette faktorer som hjelper deg å oppnå den sårt tiltrengte balanse du trenger, i ditt personlige og profesjonelle liv.
Type og Plassering av sengen
Der er noen viktige bed emisjon tips som bestemme effekten de ulike energier har på deg, hvis du Feng Shui soverommet ditt. Disse er nevnt nedenfor. ; Prøv å unngå en seng som har oppbevaringsplass under. En seng som er åpen under muliggjør bedre flyt av energi. Som sådan, også unngå lagring esker og andre slike ting under sengen. Dette betyr også at sengen skal være av god høyde, og ikke for nær gulvet, slik at for disse soverommet tips for å jobbe. , Pass på at du kan se din soverommet døren fra sengen. Imidlertid bør sengen ikke plasseres rett over døren, men diagonalt over. ; Sengen skal være imøtekommende fra begge sider, og bør være balansert ved plassering av natten står på begge sider. Dette er for å skape balanse i din sover sonen, og hjelper til med forholdet ditt hvis du deler den med en partner. ; Selv sov der bør være noe over hodet. Dette inkluderer en stikker bjelke, overhead oppbevaring, eller andre elementer hengende over hodet. ; Sengen bør ikke, under noen omstendighet, stå foran et speil. I stedet bør du ikke bli reflektert i et speil når du sover på sengen. Hvis du gjør overfor slikt problem, alltid dekke til speil med et gammelt laken, eller det liker, før søvnen din. ; Alle disse faktorene, om ikke levd opp til, bidrar til lavt energinivå, og du kan finne deg selv å våkne opp hver morgen, føler ekstremt trøtt. Også mange ganger, disse bidra til emosjonelle ubalanser også, noe som kan hemme din daglige liv.
Feng Shui for Soverom: Andre tips
Sengen plassering har fått stor betydning mens du Feng Shui soverommet ditt, men det er andre faktorer som bør vurderes samtidig å tilpasse Feng Shui soverommet layout. ; Ikke plasser noe vann funksjoner i soverommet. Dette inkluderer fontener, og til og med bilder av fosser. ; Hvis du ønsker å ansette Feng Shui for kjærlighet, unngå å plassere enslig bilder av kvinner, eller selv dyr, på soverommet. Hvert bilde skal skildre et lykkelig og symbolsk forhold. ; Unngå å plassere potpurri, eller noen annen form for tørkede blomster på soverommet. Disse symboliserer døde energi og kan føre til stagnasjon i livet ditt. På den annen side, friske blomster er et godt valg, og til og med klut og silke blomster fungere bra hvis du ønsker å bruke dem til å forskjønne ditt soverom. ; Fargene som du bruker i soverommet også bestemme hva slags energi og vibber som du tiltrekker. Det er derfor viktig at du velger riktige farger og oppnå akkurat det du ønsker fra bruken av denne art kalles Feng Shui. For å finne ut hvilke farger du kan velge mellom, ta en titt på Feng Shui soverommet farger. ; Hold badet døren lukket til enhver tid, og påse at det er rent innenfra. ; Unngå rot i soverommet, og holde det rent hele tiden. Innsamling av støv igjen, symboliserer stagnasjon, noe som burde unngås for å hindre at det påvirker livet ditt. ; For Feng Shui for soverommet å jobbe, og fortsette å ha en positiv effekt på livet ditt, nå og da, prøve og flytte møbler rundt, for å holde energiene strømmer. Åpner ikke for stagnasjon, og mest av alt, har tro på denne kunsten. Det er bare din tro som vil gjøre det så effektivt som du ønsker det.

No comments:

Post a Comment