Wednesday 7 December 2011

Pepperrot Root

Pepperrot anlegget er innfødt til Europa og Asia og pepperrot root er mye brukt i Sør østasiatiske kokekunst til imparting en veldig karakteristisk og kraftig smaken. Pepperrot anlegget ligner på sennep anlegget og har stort krøllete blader og klynger av små blomster. Anlegget selv er uspiselig men pepperrot rot brukes for smakstilsetning supper og stuinger som den har en peppery besk smak lik som sennep. Pepperrot root har en brun farget kjøttfull eksteriøret mens dens inni den snødekte hvit i fargen. Når pepperrot roten er revet eller knust, utgivelser det flyktige oljer kjent som isothiocyanat som gir sin besk smak. Hvis revet pepperrot roten holdes utenfor, mister den raskt sin styrke og smak. Så det vanligvis gjennomsyret i eddik å opprettholde dens peppery smaken og aroma.
Økende Pepperrot Root
Planting pepperrot root i hagen din er en flott idé hvis du ønsker å få frisk pepperrotdressing å putte i kjørlene. Den beste måten å vokse dem ved å plante det fra en rot kutte i stedet for fra pepperrot frø. Du kan få kutte ved å kjøpe en pepperrot rot og og slicing den og plante den i bakken. Dekk root kutte med jord helt og vann den nøye. Hvis du ikke har plass til en hage eller live i en leilighet, kan du vokse pepperrot selv i en dyp container så lenge du vann den regelmessig. Når du har en vokst anlegg, kan du grave ut noen av pepperrot root ved forsiktig løfte det fra jorda. Bryt av beløpet du ønsker og begrave resten av roten i bakken. Pepperrot planter er svært lave vedlikehold og ikke krever noen spesielle omsorg eller gjødsel. Les om grønnsaker.
Helse Fordeler med pepperrot Root
Det er mange sunne fordelene med pepperrot røtter. Den kan brukes som en naturlig behandling mot revmatiske lidelser og som det er rik i glukosinolater, reduserer forbruker pepperrot røtter regelmessig risikoen for kreft og forhindrer veksten av svulster. Den brukes også til redusere hevelse og betennelse leddene av kroppen som pepperrot røtter har evnen å utvide capillaries av blodkar når påføres på huden. Dette igjen øker blodsirkulasjonen, og hjelper å eliminere skadelige giftstoffer fra kroppen. Pepperrot root er også brukt som et effektivt naturlig middel til å behandle kroppen verke, og muskelsmerter. Ferskrevet pepperrot root plasseres inni en musselin klut og anvendt på berørte området å komme umiddelbar lindring. På grunn av tilstedeværelsen av flyktige olje, blir pepperrot root brukes for å lindre hoste, bronkitt, bihulebetennelse og andre luftveissykdommer.
Pepperrot Root Oppskrift
Det er mange oppskrifter som du kan gjøre med pepperrot røtter og her er to grunnleggende de du kan lett forberede hjemme.
Pepperrot med Eddik
Ingrediensene; 1 kopp pepperrot røtter, skrelles og terninger, to ss sukker; ¼ ts salt; ¾ kopp hvit eddik; Method
I en elektrisk food prosessor, blande pepperrot røttene, sukker, salt og eddik til blandingen er glatt og godt kombineres. Ta vare å holde ansiktet bort fra prosessoren som pepperrot har en veldig sterk og stikkende lukt. Store den i en glasskrukke og holde det i kjøleskapet. Denne blandingen kan lagres inntil 4 uker i kjøleskapet.
Pepperrot saus
Ingredienser: ¼ kopp vanlig yoghurt nonfat, 2 ts revet pepperrot puré, 2 ss mayonnaise, 1 ts sitronsaft, 2 ss vårløk, hakket; Metode
I en liten glassbolle bland alle ingrediensene sammen inntil de er godt kombineres. Du kan bruke denne pepperrotsaus å sprite opp en stekt lammecarré eller det kan også brukes som pålegg for smørbrød.
Så, var dette alt om pepperrot roten og hvordan den kan brukes. Selv om du kan kjøpe flaskevann versjon av pepperrot røttene som er full av eddik, er det veldig lett å gjøre dem hjemme. Som pepperrot roten er ganske skarp, går litt langt i å krydre opp noen parabolen.

No comments:

Post a Comment