Sunday 18 December 2011

Hjemmelaget Silver Cleaner

Om to kopper kokende vann, en rektangulær stykke aluminiumsfolie, 2 spiseskjeer natron og ett enkelt teskje hver av vanlige bordsalt. Det er alt du trenger for rengjøring sølv smykker innenfor veggene av din eget hus i løpet på 10 til 15 minutter og halv time I tilfelle større sølv stykker. Dette mine damer og herrer skjer for å være en av de mange hjemmelagde sølv rengjøringsmidler at du enkelt kan lage hjemme og skall ut nær ingenting. Uansett hva du gjør, vil sølv skjemmer med tid og derfor du må være ganske forsiktig i måten du lagre Sølv. Det sies at hvis du tørker you sølvet rene holder den unna, så pakk den i litt papir og så holder den i en eske med et stykke kritt eller kull i den, så du minske sjansene dine sølv tarnishing, hvis ikke helt eliminere det. Men hvis din bekymring for øyeblikket er hvordan du fjerner glansen fra sølv, så her er noen tid testet og effektiv hjemmelagde sølv renere oppskrifter du kan bruke på din svartna dyrebare bits.
Hjemmelaget Silver Cleaner Oppskrifter
Du kan bruke alle disse løsningene for å bruke sølv smykker, sølv mynter og større stykker av sølv ware som sølv statuetter og kjøkkenutstyr. Her er noen enkle svar på spørsmålet ditt om hvordan du rengjør sølv hjemme.
Rengjøring Silver med Eddik, Take 2 kopper hvit eddik og bland to teaspoonfuls av salt og ½ kopp mel i den. Bland til du får en smidig masse og så kaken din mørke sølv stykker med denne Salve. La pastaen opphold på brikkene i 20 minutter maks, og deretter fordype din sølv elementer i en balje med varmt vann og vaske lim bort. Etter det forsiktig tørke sølv med en veldig myk, tørr klut og polerer dem rene. Dette sølv smykker renere fungerer også sitt underverk på blackened messing og kopper.
Rengjøring Silver med Ammoniakk, å gjøre denne fine hjemmelagde sølv smykker renere, commingle ¼ kopp verd av ammoniakk og en kopp varmt vann. Nå dyppe en pensel med veldig myk bust inn i denne løsningen og kratt alle dine sølvsmykker lett med det. Etter det, fordype smykkene i selve løsningen og la dem bli der for en god 20 minutter. Skyll med varmt vann etter det og å tørke med en myk bomull klut eller håndkle.
Rengjøring Silver med Tea; Først, fordype alle dine sølv pyntegjenstander i en bolle full av veldig varm te i 10 minutter. Neste tar dem ut og skrubb dem forsiktig med en myk børste med litt tannkrem på det. Ikke være for hardt as issørpe smykker rengjøring vil bare skade sølv biter ytterligere. Etter det, vaske dem med litt varmt vann og tørk med et mykt håndkle.
Du kan også bruke stivelsesrik velling som er igjen etter at du koker ris. Den er virkelig en fantastisk hjemmelaget smykker renere, hvor du må bare suge sølv elementene i det en stund, så skrubb dem for en stund med en børste og skyll i varmt vann. Noen mennesker synes å ha forsøkt å blande skurepulver og sitron saft til villig en lime, caked deres sølvtøy med det og skylles med varmt vann og trikset virket. Men siden jeg personlig ikke har prøvd det siste, vet jeg ikke.
Ett triks som holder din sølvet pyntegjenstander fra tarnishing holder dem gjennomsyret med sinoberrøde i en boks. Det har alltid fungert for meg. Men hvis du allerede har en masse dyrebar sølv elementer baktalt av fuktighet deretter prøve ut disse sølvtøy og sølv smykker rengjøring tips i dag. Som en fordel, disse hjemmelagde sølv rengjøringsmidler er alle dager mildere og mindre skadelig for din dyrebare hendene.

No comments:

Post a Comment