Sunday 18 December 2011

Antibakteriell munnvann

Enten grunnene er å skjule dårlig ånde, kampen mot tannråte, eller hindre dannelse av plakk, gjør antibakterielle munnvann sitt triks for å holde munnen ren og frisk. Munnskyllevann forbedre den totale helsen til tannkjøttet, dreper bakterier, og gir munnen en frisk smak. Alle tannleger anbefaler å pusse tennene ganger om dagen, floss, og skyll med munnvann i enden. For å overholde denne nødvendigheten, la oss ta en titt på hvordan du kan følge disse instruksjonene på en mer økonomisk måte.
Hjemmelaget Antibakteriell munnvann
For at du skal gjøre det beste antibakterielle munnvann for din familie og deg selv, følgende er noen grunnleggende antiseptisk oppskrifter. Selv om kommersielle munnskyllevann kan gi lignende resultater, hvorfor ikke spare litt penger og concoct din egen versjon av antibakterielle munnvann. Les mer på hydrogen peroxide munnvann.
Antibakteriell Munnvann # 1
Ingredienser: 1 kopp vann, 1 spiseskje med natron, 2 ss angelica frø, peppermynteolje, Prosedyre
Å gjøre første oppskriften, kok opp vann i et rustfritt stål gryte. Helle den engleaktige frø, natron og noen dråper peppermynteolje i det. Slå av varmen og la blandingen stå i 15 minutter. Sil den om til en ren beholder og oppbevar i kjøleskapet etter at den kjøles ned.
Antibakteriell Munnvann # 2
Ingredienser: 1 kopp vann, 1 ts hel nellik, 1 ts natron, 1 ts peppermynte ekstrakt, 1 ts malt kanel, 2 ts persille; Prosedyre
For å gjøre oppskriften, kok opp vann i en rustfri kjele. Slå av varmen og tilsett baking soda, hel nellik, peppermynte ekstrakt, kanel og persille i den. La blandingen stå i ca 15 minutter. Sil den om til en ren beholder og oppbevar i kjøleskapet etter at den kjøles ned.
Antibakteriell Munnvann # 3
Ingredienser: 1 ¼ dl vann, 1 ss tørket lavendel, 2 ss søt sherry, Prosedyre
For å gjøre oppskriften, koke vannet i rustfritt stål gryte. Tilsett tørket lavendel i den og rør væsken skikkelig. Plasser lokket over gryten og la blandingen putre i ca 45 minutter på lav varme. Slå av varmen og sil væsken i en glasskrukke. La væsken avkjøles til romtemperatur. Nå legger den søte sherry i glasskrukke og forsiktig bland alt. Plasser lokket over glasskrukke og oppbevar munnvann i kjøleskapet. Hvis du vil bruke munnvann, riste flasken, helle ut en spiseskje med munnvann i med en spiseskje vann. The munnvann klar til bruk.
Antibakteriell Munnvann # 4
Ingredienser: 2 kopper vann; 8 dråper kanel eterisk olje, 8 dråper fennikel eterisk olje; Prosedyre
For å gjøre oppskriften, kok opp vannet på en rustfri kjele og hell i kanel eterisk olje. På lav varme, la væsker varme i ca 2 minutter. Når det er varmt nok, legger du fennikel essensielle oljen, og varmen igjen i ca 2 minutter. Ta kasserollen av varmen og la den til side for å avkjøles i ca 15. minutt. Rør væsken i gryten og hell på et rent glass flaske. Oppbevares i kjøleskapet i 24 timer før du bruker det. Rist flasken før du bruker munnvann og holde munnvann tilbake i kjøleskapet.
Antibakteriell Munnvann # 5
Ingredienser: 2 ½ dl vann, 1 ts rosmarin blader, 1 ts mynte blader, 1 ts anis frø, 1 ts myrra; Prosedyre
Å gjøre oppskriften, koke vannet i en rustfri kjele og hell rosmarin blader, mynte blader, og anis frø i den. Slå av varmen og la bladene og frøene sitter i ca 20 minutt. La væsken avkjøles og deretter legge til et hint av myrra i den. Sil munnvann og helle i et rent glass flaske. Oppbevares i kjøleskapet og rist godt før bruk.
Les mer på:, Dental Care, Dental Health; Som en annen ikke-toksiske og rimelig antibakteriell munnvann, kan du også skylle munnen med litt usukret tranebær juice hver kveld. Oppskriftene på bakteriehemmende munnvann nevnt ovenfor er lett å lage og har ingen bivirkninger overhodet.

No comments:

Post a Comment