Saturday 17 December 2011

Funny Office Pranks

Det samme monotone kontor rutiner som vi følger hver dag, kan gjøre livet svært kjedelige og kjedelig til tider. Vi når våre kontorer på samme tid, merke vår deltakelse, gå til Resepsjonen og begynne arbeidet, til det er kveld og på tide å dra hjem. Avtalt, er det noen lunsjpauser eller kaffe og sigarett pauser, for å bringe oss noen frist, men de så etter en stund begynner å føle deg som en kontor rutine. Så, hva kan vi gjøre for å legge til litt krydder og spenning til vårt kontor liv, med tanke på at de fleste av oss tilbringer en god åtte til ti timer på jobb hver dag? Enkelt, spiller noen gode, morsomme og morsomme kontoret prank ideer på hverandre og legge moro og latter til arbeidsplassen din. Interessert i å vite noen virkelig morsomme kontoret skøyerstreker? Nedenfor er en hel liste over noen interessante seg for deg. Les mer på prank ideer.
Funny Office Prank Ideer
Telefon Trouble; Great kontoret skøyerstreker kan spilles med telefon, det mest brukte maskinen etter at datamaskinen i vår offisielle liv. Hva du kan gjøre, er å ta en tynn, men sterk tau og bind det rundt telefon av en kollega på en slik måte at han er verken i stand til å foreta eller motta anrop. Når kollegaen fjerner tauet fra telefonen hans, vil det helt sikkert ende opp i andre deler!
Dør Skilt Menace, En av de mest hysterisk morsomme, men svært harmløse kontor skøyerstreker, det kan spilles på alle, helt fra kontoret gutt til manager er, ved å sette noen feil informasjon om alle dørene av kontoret. Du kan sette tegn som, nymalt, ikke rør, og bruk den andre døren. Sett disse tegn på hver og en inngang samt utgangsdøren på kontoret, og du vil ha alle gå i sirkler, gå fra en dør til en annen, prøver å finne en måte å gå inn på kontoret! Les mer på kontoret skøyerstreker: praktiske vitser på jobben.
Office Space Haze, Dette er en ekstremt morsom kontor prank, spesielt ment for en april fool's day. Du kan enten bruke aviser for den, eller hvis du ønsker å gjøre det virkelig moro, kjøpe noen ballong størrelse plastballer. Å spille denne prank, trenger du hjelp fra noen av dine kollegaer. Ta aviser og dekke hele kontorlokaler, møbler samt tilbehør med dem, dvs. dekke stoler, bord, PC, telefoner, etc., uansett hva du kan legge hendene på. Hvis du finner denne for tidkrevende, så bare kjøper plastballer og spre dem på hele gulvet av kontoret, mellom møblene, under bord, osv. Når kontoret ditt folk kommer om morgenen, og de må krysse et hav av baller for å nå sitt skrivebord, eller åpne lag med aviser fra sine møbler og pulter, vil de garantert sette pris på April Fools dagen! Les mer på april fool's skøyerstreker.
Rykter Galore; nå, kan dette bli ekkel, spesielt hvis målet ikke liker skøyerstreker. Så velger du målet ditt med omhu. Du trenger en gjeng kolleger for å spille dette prank på noen. Bare fortell alle dine kolleger til å gå spør målet om noen alvorlig sak, for eksempel Er du virkelig å få sparken?, Eller du jobber side om side for en konkurrent?. Når så mange mennesker spør målet det samme spørsmålet, på ulike tider av dagen, er han eller hun bundet til å bli irritert eller sint, som gir fôr til andres latter! Les mer på morsomme sprell.
Hull i kopper, en annen av de morsomme kontoret pranks er å lage små hull i papiret kopper som holdes nær vannet maskinen på kontoret. Så, når en kollega av deg heller vann å drikke i dem, vil han ha en god mengde det stenket på seg klærne også!
Les mer på:; Office bås Pranks, Harmless Pranks, Funny kontor skøyerstreker, slik som de nevnt ovenfor vil sikkert lette opp stemningen på kontoret. Slike skøyerstreker kan selv gjøre folk bindingen bedre, gis omsorg tatt ikke å bli for personlige eller såre noen, verken følelsesmessig eller fysisk, når du spiller kontor skøyerstreker.

No comments:

Post a Comment