Monday 26 December 2011

Garderobeskap Essentials

Like en velbalansert kosthold er essensielt for en sunn kropp ein velbalansert garderobe essensielle for sunne fashion uttalelser. Fashion faux pas, kan være uunngåelig, men det minste du kan gjøre er å være moteriktig! Mote er ikke om blindt følge trender en mote uken, men om vedta en stil som compliments kroppen din type. «Fashion fades, gjenstår bare stilen samme" er en passende sitat av Coco Chanel klargjøre de samme. Med noen få garderobe nødvendigheter, ville du ha skap som er klar for noen av partene når som helst og hvor som helst. La oss se hva er noen av de essensielle elementene garderoben, uten noe, virker levende ufullstendig.
T skjorte, enten det er menns garderobe nødvendigheter eller garderobe nødvendigheter for damer, t-skjorter er et must. For kvinners det V-necked t-skjorter og for menns den rundt halsen t skjorter. Most t-skjorter ikke vare livet, så hold replenishing dem. En hvit og en svart er de to fargene du har fått ha, foruten resten. Buy t-skjorter som passer din størrelse og ikke den som skjærer inn kjød din. Sørg stoffet av t-skjorten tillater huden puste, å hindre utslett andre hudirritasjoner.
Denims; En rett passform av mørk blått denims er noe som kan ikke gå galt. Den lave midje denims kan i mote, men hvis du ikke komfortabel iført dem, drop ideen. Finn et par jeans som passer dine kroppstype og smigrer din figur. Du må kanskje tilbringe noen ekstra dollar på rett plass, men i det lange løp, er alt verdt det. Middag med venner eller en forelder oss møte, et par denims sammen med flatskjerm sko eller hæler en vanlig t-shirt og du er satt for anledningen. Les mer på kvinners bekledning: garderobe må haves.
Little Black Dress, Cocktail kjoler kan være mange, men når du er i tvil, vil den lille sorte kjolen alltid komme til unnsetning. Så, du har å eie en! Noen ganger må du kanskje delta formelle funksjoner som ett kontor parti eller en begravelse. Dressing deg for slike anledninger må så subtile som mulig. A enkel A-line svart kjole, noe som komplimenter din figur ville gjøre jobben.
Formell Suit; En godt skreddersydd dress, å være den beste mann eller å være din sjefer mann, er en nødvendighet i en manns garderobe. Garderobe essensielle er i utgangspunktet de, som utstyrer deg Apparels for ethvert arrangement. Aldri kjøpe en dress, alltid få det skreddersydd, er råd jeg ønsker å gi deg. Drakt er mest slitt for spesielle anledninger. Derfor er en godt skreddersydd dress hva du må ha for de viktigste hendelsene. Les mer på herreklær.
Casuals, dessuten det essensielle, du også må ha et par Casuals. For kvinner er skjørt, lin bukser, bomull og khaki bukser, tunikaer og sommer kjoler. Airy og slire stoffer er få klær elementer du må ha. As for menn, det er khaki, lin og bomull bukser, shorts, skjorter, og T-skjorter. Alle disse til sammen vil summen deg på sommergarderoben nødvendigheter også.
Sko, Sist men ikke minst, skoene er det viktigste delen av garderoben essensielle. Fottøy kan redde eller ødelegge utseendet ditt på flere måter enn én. Heels, leiligheter, joggere, et par leiligheter og flip flops obligatoriske for en kvinnes garderobe. For menn, et par av formelle sko (alltid polert), vil joggere og flytere gjøre jobben.
Les mer på:, Bekledning, Klær, kvinners klær, Så, var disse noen av garderoben vesentlige at man trenger å ha. Gensere og svette skjorter er to vesentlige som kan være gjemt bort i en garderobe for vintrene. Tilbehør som nakke stykker, belter, skjerf og vesker vil ytterligere forbedre utseendet. Endelig tar det lidenskapen for mote å sette disse essensielle sammen med bravur, å bli en klassiker fashionista!

No comments:

Post a Comment