Friday 2 December 2011

Semi Formell Dress Code

Hva betyr semi formell kleskode? Semi formell kleskode er kjent for å være den stilen av klær som er slitt til hendelser mellom de to nivåene av formalitet, dvs uformelle og formelle. Denne kleskoden er vanligvis fulgt i nesten alle kveldsarrangementer i dag, men var begrenset til spesielle anledninger tidligere. Det er ganske likt den formelle antrekket til dressing. Semi formelle begivenheter inkluderer bryllup, teaterforestillinger, corporate events og middagsselskaper. Man kan følge en semi formell kleskode for disse hendelsene hvis spesifisert på invitasjonen. Det er mange klær som er involvert i denne stilen av dressing og det er svært forskjellig for menn og kvinner. En mer utdypet diskusjon av en semi formell kleskode er nevnt her, så ta en titt og gjøre ditt valg av komfortable men stilige klær.
Semi Formell Dress Code for menn
Den halvt formelle antrekk for menn er ikke så stive i dagens dag og tid, men fortsatt dreier seg om visse grunnleggende nødvendigheter. Menn oppfordres til å være kreative med sine stiler, men bare hvis de er i stand til å bære det av i en stilig og elegant måte. Hvis ikke, er det bedre å stikke til den tradisjonelle semi formell kleskode.
Drakt: Når en invitasjon spesifiserer en semi formell kleskode for menn, betyr det at du er tradisjonelt forventes å ha en drakt, med en matchende snekkerbukse. Du kan eliminere at vesten det. Hvis det er en morgen affære, velger en lin dress. Hvis det er en kveld affære, hold deg til lett dress, ikke noe veldig tungt. Classic pinstripes er veien å gå. Velg fra en av disse fargene:; tradisjonelle farger: blå, grå; Standard / Safe Colors: Svart, brun, Tan, Beige, Khaki, Teal; dristige farger: Oliven, Burgund, rødbrun, rød, hvit; Du skal kunne vises trygg hvis du ønsker å ha en trendy dress med dristige farger og ta det av med bravur. Hvis du er usikker på det, holde til klassikerne.
Shirt: Den tradisjonelle skjorte å ha på med en dress er en klassisk hvit knapp ned skjorte som er velsittende. Du kan velge en skjorte med ekstremt lette og fine trykk, men at de ikke overdøver din generelle utseende. Det samme gjelder fargen på skjorten. Bruk supplerer heller enn kontrastfarger å holde se classy.
Tie og annet tilbehør: Et semi formelt antrekk for menn kan ikke være komplett uten en passende slips. En tie bør utfylle skjorte og dress og skal fortrinnsvis være av silkestoffer. Det kan ha et trykk på den, men avstår fra seg en mindre dens virkelig classy. Du kan velge for små mansjettknapper å fullføre utseende.
Sko: Skoene og beltet bør matche hverandre. Classic skinn kjole sko, polert og skinner, er veien å gå.
Semi Formell kleskoder for kvinner
Sammenlignet med menn, er den halvt formelle kleskoden for kvinner litt mildere. Kvinner har et større utvalg av antrekk og utstyr å velge mellom å bære for en semi formell hendelse.
Dress: I motsetning til et svart slips affære der kvinner er pliktig forventes å bruke lange frakker til en semi formell hendelse, kan kvinner bærer cocktail kjoler, som er kneet lengden, eller maksimalt en tomme over kneet. Den lange frakkene er ikke ute av spørsmålet og kvinner kan velge å ha en som er ankel lengden hvis de vil.
Skjørt, bukser og skjorter: Women kan selv velge å bruke bukser eller lange skjørt med en Dressy bluse på en semi formell hendelse. Lyse dressy skjorter fungere bra for en dag hendelse, mens mørke nyanser fungerer bedre for en kveld affære. Trouser fargene bør være begrenset til tradisjonelle svart, grå eller marineblå med pinstripes, mens stoffet skal være av høy kvalitet. Lengden på buksene bør være opp til ankelen.
Tilbehør: Ettersom semi formelle antrekk for kvinner er ganske elegant på egen hånd, bør tilbehør fortrinnsvis begrenses til et minimum. Dette gir hele antrekket et stilig utseende. Begrens tilbehør til en vakker ring, og en enkel kjede. Hvis du bruker lange øredobber, unngå halskjede. I det siste, har selv de uten smykker ser blitt svært populært. Hvis du tror du kan ta den av, er det et flott alternativ.
Sko: Sko som kvinner bruker å semi formelle begivenheter skal ha minst en liten hæl, kan som går opp til 6 inches for de som foretrekker det. Det bør definitivt være av en rik materiell, og jazzy nok til å komplettere antrekket, og hendelsen. Dersom det er en virksomhet hendelse, eliminerer jazz men opprettholde hælene.
Frisyrer: Velg mellom denne rekke semi formelle frisyrer for ulike hår lengder.
Finner her, mer informasjon om partiet kleskoder. Ved å kombinere disse tipsene med din egen sans for stil vil gi deg den perfekte antrekk som utgjør en semi formell kleskode. Bare husk å ta den av trygt med eleganse og bravur, og du kan ikke gå galt!

No comments:

Post a Comment