Saturday 10 December 2011

Feng Shui for Rikdom

Feng shui, som de fleste av oss vet, er en vitenskap og system av estetikk, som tilsynelatende bruker prinsippene om astronomi, samt geografi for å forbedre sitt liv ved å tiltrekke seg og få positive energi flyt. Feng shui, men gode, må være sammen med innsatsen for å oppnå det du ønsker. For eksempel hvis du snakker om feng shui på rikdom, ekspertene sier at med mindre du strever for det, ville det ting dere vil ikke komme til deg. Feng shui gir deg støtte til å søke ønsket rikdom og formue. Det er i form av å skape konstruktive miljø som vil styrke styrker rundt deg til å tiltrekke positiv energi. Lyst til å rake i "Moolah '(penger)? Sjekk ut hvordan!
Feng Shui for rikdom og velstand
Feng Shui Wealth Tips # 1; Først og fremst, få ditt hjem eller kontor fri for rot er ekstremt viktig. Hvis du ikke rydde opp gamle ting, ville det ikke være plass for de nye å komme i. Dette er mer slik med det sørøstlige hjørnet av hjemmet eller kontoret området. Dette vil bidra til negative energien til å gå ut, noe som gjør veien for feng shui kurer for rikdom til å gjøre arbeidet sitt.
Feng Shui Wealth Tips # 2: A penger treet i rikdommen sone vil være en god idé å legge ytterligere tenner til feng shui wealth botemidler. Penger treet er en representasjon av økonomisk vekst og utvikling. Å ta godt vare på anlegget er avgjørende for den å vokse godt og tiltrekke seg rikdom og velstand. Hvis en virkelig tre er ikke mulig, en figuren av et tre å ha på gullmynter i stedet for bladene ville gjøre. Les mer på feng shui dekorere tips.
Feng Shui Wealth Tips # 3; En annen ting du kan gjøre er å ha et akvarium med gullfisk, som er en av feng shui wealth symboler. I tilfelle du ikke har levende fisk, kan det være i form av et kunstverk. Selv en fullverdig akvarium er ikke nødvendig. Hvis du har en bolle, bare sette gullfisk i den og holde den i den sørøstlige delen av rommet. Det bør være minst 3 fisk og maksimalt 9 fisk ideelt. Rensing av vannet nå og da og ta forsvarlig vare på fisken vil sikre at din økonomiske saker endringer til det bedre. Dette er må huske på når det handler om feng shui på rikdom. Bare rennende vann er også bra å trekke rikdom, som vann reflekterer rikdom. Les mer på feng shui symboler.
Feng Shui Wealth Tips # 4; Lommeboken en mikro-representasjon av den økonomiske tilstanden du er i. Så beslektet til ditt hjem og kontor, betaler oppmerksomhet til vesken eller lommeboken er viktig. Penger bør ikke være neglisjert, noensinne. Hvis du ikke respekt og omsorg for de pengene du har, ville du ikke kunne få mer. Så dette er en av de svært avgjørende Feng Shui tips for rikdom.
Feng Shui Wealth Tips # 5, å bruke feng shui på rikdom er å tiltrekke seg positive krefter knyttet til velstand og god økonomi. Så for å legge til i tidligere tips her er en til. Lag din egen feng shui wealth vase og sett den i riktig retning og posisjon. Les mer på feng shui for soverommet.
Feng Shui Wealth Tips nr. 6; Eteriske oljer bidrar mye når det handler om feng shui for rikdom og velstand. Eteriske oljer klare og energi miljøet. De gjør dette ved å øke og styrking flyten av vital energi. Jo mer vital energi det er i ditt energifelt, mer rikdom vil komme inn i livet ditt.
Alle disse tingene vil sikkert din støtte "velstående" ønsker, forutsatt at du tror på dette vitenskap og begrepet positiv og negativ energi. Feng shui på rikdom innebærer at du har naturlig lys i boligen områder sammen med relativt gode oksygennivå. Les mer på feng shui tips.
Endelig, tenker positivt og overlate resten til feng shui! Lykke til!

No comments:

Post a Comment