Tuesday 13 December 2011

Attic Mold fjerning

Mold, som også stavet som mold, er en soppvekst som er ofte observert i fuktig, fuktig og lukkede rom. Mørke hjørner, kjellere og loft også er noen favoritt habitater av muggsopper. Hele mørk flekk som du ser på flater for eksempel vegger, golv og tak består av sopp som er fleircella i naturen og kalles Hypha. Noen vanlige sopp som er betegnet som inkluderer mold, Acremonium, Aspergillus, Cladosporium, Fusarium, Mucor, Rhizopus, Stachybotrys (vanligvis kjent som svart mold), Penicillium og Trichoderma. Du kan også lese mer på hva som er svart mugg?
Det er flere grunner til å fjerne mugg fra loftet, bortsett fra det faktum at muggvekst ser ganske stygg. For det første, er mugg som vokser på tre flater, særlig i loftet farlige skogen, så konsekvent vekst av mugg på overflaten er bundet til føre til alvorlig svekkelse av hele overflaten. Most loft har eksponert treflater, noe som i seg selv er en åpen invitasjon for mold. I det hele tatt, svekkes vedvarende invasjon av mugg kvaliteten og sikkerheten i huset i det lange løp, og også den monetære verdien av huset. Den andre grunnen til at en person må tidvis ha et loft mold fjerning økten er av hensyn til helsen. Mold som nevnt ovenfor, er ikke annet enn sopp. Denne type sopp, er i utgangspunktet giftig i naturen og også tendens til å produsere giftig sekret som det går på rotne organisk materiale som kommer i kontakt med den.
Metoder for Fjerne Mold fra Attic
Det er flere forskjellige måter du kan fjerne mugg fra loftet. Enkelt skrubbing, til komplekse kjemiske prosesser kan bli deployert for å eliminere veksten av muggsopp. Her er hva du kan gjøre.
Attic Mold fjerning # 1; Det første trinnet i mold fjerningen er en enkel undersøkelse. Mange eiendom sakkyndige og entreprenørene har pekt på det faktum at loftet mold aldri lagt merke til av et flertall av huseiere, til det er påpekt av bygningen inspektør eller dommere, når eiendommen blir solgt eller blir ombygd. Derfor, ta med lommelykt og gå gjennom hele loftet. Noen vanlige steder der du kan finne muggsopp, inkluderer bjelke skjøter, rør undersiden, hjørner, etc. Når det gjelder muggvekst i loft, er det ofte konkludert med at mindre ventilasjon og mindre bruk bidra til mold vekst.
Attic Mold fjerning # 2; Det kan være noen potensielle årsaker til loftet muggvekst. For eksempel en litt siver rørledning, en liten sprekk i tak, eller en liten åpning i nærheten av vinduet segl. Uansett hva det kan være, slik årsaker bidrar til en reell økning i nivået av luftfuktighet og fuktighet på tre flater. Derfor er den første tingen som man må gjøre løse slike problemer. Tetting av rør og vinduskarmer med litt sement eller forsegling leire vil gjøre.
Attic Mold fjerning # 3; Det neste trinnet er relativt enkelt, siden alt du trenger å gjøre er å ta opp en anti-sopp Løsningen og bland den med vann. Du vil få litt mold fjerning løsning i ethvert supermarked eller jernvareforretning. Hvis du trenger en naturlige anti-sopp løsning, legger caster olje til løsningen. Deretter ta en svamp og tørk ned hele området og vente i 10 minutter. Deretter vaskes mold dekket overflaten. Ta malingsfjerner kniv eller en sparkel og kratt av hele mold. Du må kanskje gjøre denne prosessen mer enn én gang, til hele infested overflaten er rent. Kan du også forberede en annen løsning med bleke og vann og vaske ned hele området. Tørking av overflaten med en vifte eller en omvendt handling støvsuger, eller til og med en enkel klut er helt nødvendig. Da kan du også søke mild tre polish eller et tre bevare løsning på treflater.
Attic Mold fjerning # 4; Denne prosessen vil gi bedre resultater hvis det gjøres på en tørr sommerdag. Men resten av året når været er ganske mold-vennlig, må du ta opp noen andre forebyggende tiltak. Scraping lite tilbake å få bare med en sparkel, sendes loftet, sjekking og tetting av vannlekkasjer og bruk av avfuktere er noen enkle tiltak som du kan ta opp.
Hvis du vil vite mer om loftet mold fjerning, kan du lese:; Black Mold Treatment, Mold Remediation i Homes; Selv loftet mold fjerning prosessen er ganske enkel, dempe veksten kan bli litt av en hodepine. Clearing loftet av fuktighet ved å lufte det med jevne mellomrom vil hjelpe deg å hindre vekst av mugg loftet. Husk, konsekvent muggvekst forebygging og fjerning definitivt støvlene opp kvaliteten og sikkerheten i hjemmet ditt.

No comments:

Post a Comment