Thursday 15 December 2011

Curly Black frisyrer

Det finnes ulike måter å style håret svart. Hvis du ikke har opprinnelig krøllete og svart hår, så det er ulike måter å style hår krøllete eller dye dem svart. Men, er det best at du går til en profesjonell hårstylist å klippe håret, fargestoff dem og skjær dem. Den stylist vil gi deg gode råd om styling og vedlikehold av håret, som du kan bruke hver gang du vasker håret. Det er mange måter du kan gå med krøllete svarte frisyrer, her er noen krøllete hår kutt og nyttige tips og ideer for å hjelpe deg å oppnå det utseendet du ønsker.
Frisyrer for Black krøllet hår
Lagning håret, Gå med fersk shampooed håret, stylisten hvis han / hun synes håret er skitne kan fortsatt shampoo og pleie håret før hårklipp. Du må allerede være å ha en bestemt krøllete svart frisyre i tankene dine, må du være ønsker å få. Så, diskutere med stylist riktig hva du forventer, og spør ham om du er i tvil ut som om en bestemt frisyre som passer for deg, eller frisyre du vil få er mulig med din nåværende hårlengde eller må endres. Den beste måten å style krøllete hår er å klippe dem i lag, slik at det er variasjon av ulike lengder på den krøllete eller bølgete låser, som vil skape gode volum og stil. Du kan gå for enkle 2-3 lag eller for en dypere lag hår effekt, går du for mange lag. Går for flere lag over kan bidra til å gi gode volum utseende. Personer med tykt hår bør forsøke å opprettholde mer hår nærheten kronen og mindre hår på tuppene. Les mer på krøllete frisyrer.
Styling Med Bangs; frisyrer uten smell ser ufullstendige, så sørg for at du parer frisyre med smell. Når du er ferdig å klippe håret i lag, tenk på hvilken type smell du ønsker å koble den fremre delen av håret med. Det er mange måter å style håret inn smell. Du kan gå på siden korte smell, siden feiing smell, butt Cleopatra stil rett smellene, rett smell med gradert håret på ender, osv. På denne måten bestemme hvilke passer håret ditt, og be stylist å klippe håret i en bestemt stil smell. Du kan holde smellene hakkete, rett og tykke eller tynne og myke ute.
Hvilken type krøller?; Hvis du ønsker å gå for hårfarge høydepunkter eller lavmål i håret ditt, så først må du gå for hår farge og deretter curling. Men hvis du allerede har farget håret eller ikke ønsker å prøve hårfarge ideer, så kan du gå direkte til trinn av curling håret. Mitt råd til folk som ønsker å melde deg på korte krøllete svarte frisyrer er, for å gå for bølgete naturlige subtile ser låser, i stedet for krøllete-fjærende hår. Fordi, vil krølle håret vil redusere hårlengde, og ikke gir et avslappet og rotete utseende. Personer med langt hår eller langt hår-medium kan gå for middels krøllete svarte frisyrer, og også gå for fine krøllete låser i håret, og opprettholder sin kuttet helt til skuldrene.
Litt hår Coloring; Det finnes ulike måter å farge håret ditt, hvis du allerede noen høydepunkter for mørke hår i tankene, snakk med stylisten om det. Hvis ikke, så sjekk ut fargekartet og oppsøke råd fra hårstylist. Sørg for at du går med høydepunkter som aksent your hårklipp pent, og viktigere etter dine øyenfarge og hud tone. For lavmål, gå for farger som er to eller tre ganger mørkere enn base hårfarge. Les mer på svarte frisyrer.
Vedlikeholde Cut, Curly eller bølget hår som er enkle å vedlikeholde, trenger bare ting en å ta vare på er, for å hindre dem gående frizzy, etter condition dem godt. Å style frisyre etter hver vask må du bruke noen gele, serum, eller litt hår pleie produktet for å opprettholde din bølgete hår, og deretter knuse dem og vente på dem naturlig tørr eller bruke en hårføner. Smellene vil også trenge litt slag tørking. Å opprettholde hårklipp, må du gå til stylisten hver 4. uke. Så, tilstanden håret godt, bruk en mild shampoo og hvis du har farget håret så unngå å utsette dem for for mye sollys for å opprettholde din hårfarge lenger.
Disse var hårklipp stiler og ideer om krøllete svarte frisyrer. Så, hva venter du på, gå til en stylist diskutere om hårfrisyren din, få en stilig hårklipp og flaunt din nye utseende! Nyt!

No comments:

Post a Comment