Saturday 17 December 2011

Lipstick Farger for Black Women

En kvinne glemmer å bruke mascara eller eye liner, men du vil sjelden se en kvinne steget ut av huset uten en sveip av hennes favoritt-leppestift. Det er noe med dette kosmetisk som gjør det så attraktivt for kvinner både gammel og ung. En god leppestift er alt som trengs for å forvandle ansiktet ditt og få deg til å se kjapt forførende og sexy. Det er så mange forskjellige merker på leppestiften tilgjengelig med utallige nyanser og formuleringer. Men hvilken leppestift er best? Det er viktig å finne en leppestift farge eller nyanse som passer din hudtone, og som ser perfekt på deg. Mange mørke kvinner feilaktig tro at det alternativer for leppestiften nyanser er begrenset. Der er så mange leppestiften farger for svarte kvinner som kan lage dem ser tiltalende. Her skal vi diskutere om hvordan du velger den riktige leppestiften fargen for svart hud.
Velge Lipstick Color for Negresser
Mens velge leppestift farger for svarte kvinner, må du velge nyanser som ville se bra mot en mørk hudfarge. Det er to typer hud toner - varm hudtone og kjølig hud tone. Kvinner som virkelig hudfarge med rosa kinn og er utsatt for rødme lett ha kjølig hudtone og dem som har mørk eller oliven hud har en varm hud tone. Svarte kvinner selvsagt har en varm hud tone. Dersom du har er kvinner med varm hud tone, så må du velge leppestift farger som ekko huden din tone og blander vakkert med kakao hudfarge. Du bør kjøpe leppestift farger med en varm undertone som korall, bær, fuchsia og laks rosa. Disse fargene se gode med huden din tone og bidra til å få frem fargen på øynene dine. Mer om sminke idéer.
I utgangspunktet, jo mørkere hud, jo mer pigment du kan bære. Du tenker kanskje at lyse farger som rødt kanskje ikke ser bra ut med huden din, men det er ikke så. Du må finne riktig nyanse av rødt og ser flott ut i det. Ingen kvinner skal gå uten å ha en perfekt nyanse av rød leppestift som gjør henne føle seg som en million dollar. Svarte kvinner eller kvinner med en oliven hudtone bør velge rødfarger i rust eller lyse plomme stedet for ruby ​​eller valmue rødt. Unngå iført leppestift farger i pastellfarger da disse se bra bare på fair hudfarge kvinner. Også styre klar av frostet leppestift i farger som rosa og rosa tyggegummi som de ser veldig lite tiltalende på svart kvinner. Mer om rød leppestift for oliven huden.
En god rosa leppestiften er noe ingen kvinner kan gjøre uten. Hopp lyset nellikene i favør av dyp Beery, fuchsia, orangish rosa og rosa med et snev av lilla i dem. Rike mørke fløtekaramell farger samt brune lipsticks fungerer utrolig godt for mørk flådd kvinner. En god leppestift farger til sort kvinner som passer bra for kvelder er bronse. Denne fargen ser imponerende på oliven hudfarge kvinner, og du må bruke en god bronzer og en Swipe av Volumizing mascara å rocke festen. For daglige kontor slitasje, der du kle mer konservativt, du definitivt trenger en god nyanse av nude leppestift. Nude leppestift farger er veldig egnet for svarte kvinner, og er perfekt for de gangene du tar sikte på en subtil men høy mote. Noen gode leppestift farger for svarte kvinner er Lancome L'absolu Voile Rouge i de Rose, Max Factor Varig Farge i Raisin, Smashbox Photo Finish Leppestift in Feilfri, Clinique Almost Lipstick i Black Honey, MAC Cosmetics leppestift i Ruby Woo og Coral Crush Color Sensasjonell Lipstick.
Les mer på:; Red Lipstick for Black Women, Pink Lipstick for African American Women, Pink Lipstick for Olive Skin, Så, dette var alt om leppestift farger for svarte kvinner. Hvis du er uheldig å ha en lys farget leppestift skygge som en nude farge så må du bruke litt concealer på leppene før du påfører leppestiften. Det er alltid best å påføre leppestift med en leppestift pensel stedet for å bruke det direkte fra røret. Dette gir deg letthet i anvende leppestiften og du kan også bruke det å gi dine leppene mer definisjon.

No comments:

Post a Comment