Sunday 4 December 2011

Krusete hår Hjem Rettsmidler

Curly hår, til tross for sin tekstur, er svært delikat. De som har bølget hår eller krøllet hår vet hvordan det er å ta vare på dem. Ingen tvil, ser godt vedlikeholdt krøller tiltalende. Men, helt fra skikkelig grer to styling, er de ikke så lett å vedlikeholde. Og det verste er at krøllete hår er veldig utsatt for å bli frizzy. Enten du har tynt eller tykt hår, ser krusete hår veldig uryddig. Derfor personer med krusete hår type ende opp å søke etter ulike måter å behandle det.
Det første som kommer til alles sinn, for å temme krusete hår er hår rette eller bruke hår midler. Begge disse handlinger omfatter kjemiske behandlinger, som igjen forverrer krusete hår. Den beste måten er å velge effektive krusete hår hjemme rettsmidler. De er trygge, billig og lett å følge hjemme. Alt du trenger er litt tid hver dag for velvære ditt hår. Du kan finne en overflod av naturlig frizzy hår løsninger som ikke forårsaker noen uvanlig bivirkninger.
Hjem Rettsmidler for krusete hår
De fleste mennesker har en misforståelse at krusete hår er noe, som ikke kan håndteres. I sann forstand, er krus forårsaket av uriktig behandling med krøllete hår. Over en periode, vises håret kjedelig, skadet og tørt. Med riktig hårpleie og pleie, kan krusete hår behandles effektivt. Hvis du er på jakt etter det samme, vil følgende informasjon om krusete hår rettsmidler interesse:
Redusere Hair Styling Produkter, En av de mest dyptgripende årsakene til krusete hår er overdreven bruk av hårføner. Dette er mer gjeldende for personer som har tykt krusete hår. Blåse tørking håret slett ikke er anbefalt for krøller, i stedet du kan velge lufttørking. Også redusere bruken av kjemiske-baserte hårprodukter som mousse, gele, coloring kit, perming løsning, etc. så langt som mulig.
Minimer Sjamponering Frekvens; Unødvendig å si, er regelmessige sjamponering viktig å bli kvitt fet hår og også for å redusere flass. Likevel etterlater overwashing og overflødig sjamponering håret tørt, og derved gjøre den brekkasje. Og hvis dette skjer i krøllete hår, er frizz det endelige resultatet. Vurderer dette, reduksjon i bruk av sjampo kan hjelpe mot tørr krusete hår til en viss grad.
Deep Conditioning Treatment, en av de effektive frizzy hår hjemme rettsmidler er dyp condition minst en gang i uken. Hvis du har farget eller permed hår, kan du øke frekvensen for å søke hårbalsam. Etter sjamponering, da håret fortsatt er fuktig, kan du bruke en leave-in conditioner (ikke oljebaserte) for å unngå at frizz ser etter tørking. Vite mer på krusete hår behandling.
Stole på Natural Hair produkter i tillegg velge noen hårpleieprodukter, ta et notat av ingredienser som er nevnt i etiketten. Unngå olje-basert formulering, da det forverret krusete hår tilstanden. Dessuten er ingredienser som alkohol, kalsium, natrium og litium hydroksid strengt ikke foreskrevet for krøllete hår. Du kan stole på urt-baserte hårpleieprodukter for imponerende resultater.
I tillegg til de ovennevnte krusete hår rettsmidler, unn deg rutinemessig hårpleie tips som klemme håret mens håndkle tørking, mild kam og trimming en gang en stund. Som du ser, krusete hår hjemme rettsmidler er enkelt å praktisere. Så ikke kast bort tiden, setter pris på din hårstruktur og begynne velvære ditt hår slik at den ser slik du vil den skal være. Sist men ikke minst, stress-fritt liv, spise et balansert kosthold og regelmessige øvelser er nødvendig for et sunt hår og generell fitness.

No comments:

Post a Comment