Tuesday, 6 December 2011

Onion Ernæring Fakta

Løk, som botaniske navnet er Allium Cepa, er en av de eldste kjente grønnsaker. De er en innfødt til Asia, og har vært dyrket i mer enn fem tusen år. I India løk ble det brukt til medisinske formål, siden det fremmer god helse og har mange helbredende egenskaper. I motsetning av det mange tror, ​​er løk ikke en rot, men en modifisert globular stamme. Løk finnes i mange typer liker hvit løk, gult løk (italiensk utvalg), rødløk og lilla løk. Løk er også klassifisert i henhold til de smake som besk, frisk og med søtt. Hvit løk, også kalt perle løk, er en søtere rekke løk og serveres i supper (som den franske løksuppe), hamburgere og salater. Over 600 artene løk er funnet over hele verden. Årsaken til at løk gjøre deg gråter er fordi løk inneholder en kjemisk komponenten heter sulfider trengs når den slippes i luften tendens til å irritere rive kjertler i øynene, fører til produksjon av tårer. Enten du spiser rå løk eller spise det på et kokt form i noen oppskrift, er det svært gunstig for helsen som det er mange løk ernæringsmessige fordeler. La oss se mer om løk ernæring fakta. For mer informasjon om løk gå igjennom løk - den magiske pære.
Onion ernæringsmessige fordeler
Selv løk har meget mindre kalorier, legger de en smak til et bredt utvalg av resepter. Per porsjon løk inneholder bare rundt 45 kalorier. Løk er svært næringsrik som de har en svært lav mengde natrium, inneholder ikke dårlig kolesterol (lav density lipoprotein eller LDL) eller fett, og er en rik kilde til kostfiber, vitamin C og andre essensielle næringsstoffer. Inkludert løk i kosten er kjent for å avverge mange sykdommer, inkludert noen dødelige sykdommer som kreft. På grunn av disse mange helsemessige fordeler, løk er en integrert del av ethvert kjøkken over hele verden. Nedenfor er noen ernæringsmessige fordeler løk
Løk inneholder allyl disulfid and Allium, de to fyto-kjemisk forbindelser som har anti-arvestoffskadelige egenskaper og hjelpe kroppen kampen mot ulike typer kreft. ; De har anti diabetiker egenskaper og hjelper til å senke nivåene av sukker i blodet hos diabetikere. , Løk er også vurdert som en av det gode kolesterolet kilder. Ifølge studier, personer som bruker en løk hver dag heve nivået av det gunstige kolesterolet (high density lipoprotein eller HDL) i kroppen. ; Løk inneholder en flavonoid som heter quercetin, som har antioksidant egenskaper og bidrar til å redusere og eliminere effektene av frie radikaler i kroppen. Det hemmer også oksidasjon av lav og produserer density lipoprotein vitamin E.; Løk renser blodet, forbedrer kardiovaskulær helse og reduserer risikoen for hjerte sykdommer. ; Løk også redusere veksten av kreftceller og svulster og hindre utvikling av ulike typer kreft som eggstokkreft, prostatakreft, tykktarmskreft, brystkreft og kreft i spiserøret. , Løk har anti inflammatoriske egenskaper og redusere smerte og hevelse forårsaket på grunn av leddgikt og osteoporose og andre komplikasjoner forårsaket på grunn av astma. ; Løk, spesielt våren løk er kjent for å redusere bihulebetennelse. Lukter saften av en vårløk eller en skive løk er et populært middel i Kina for å kurere bihulebetennelse. ; Ernæring Fakta om løk
En middels størrelse løk (omtrent 100 g) inneholder følgende næringsstoffer;
NutrientNutrient Verdi, Carbohydrates9.35 g, dietetiske fibers1.9 g; Total fat0.10 g, Proteins1.10 g, Water97.0 g, Folate20 mcg, Thiamin0.045 mcg, Riboflavin0.028 mcg, Vitamin A6 mg, vitamin C7. 5 mg, Calcium25.5 mg, Magnesium12.0 mg, Manganese0.1 mg, Phosphorus32.0 mg; Potassium162 mg
For mer informasjon om løk ernæring fakta, les:; Onion: Kalorier i Onion, løk helsemessige fordeler; Løk næringsverdi; Det var litt informasjon om løken ernæring fakta. Løk, enten de er kokte eller rå kan legge til en smak til alle dine oppskrifter og fremme god helse. Så løk er med rette kalt «rart grønnsak».

No comments:

Post a Comment