Thursday 1 December 2011

Home Sikkerhet for eldreomsorg

På grunn av aldring og forringelse av helse, pleier kroppen til en eldre person å bli skrøpelig og svak. Selv normale bevegelser av kroppen får litt klønete. Som et resultat, daglige aktiviteter som klatring trapper, åpne døren knotter eller bruke toaletter ser ut til å være en krevende oppgave for dem. Statistikken har funnet at hvert år tusenvis av eldre mennesker som er i aldersgruppen 65 år og over, møtes med en ulykke hjemme selv. For alle disse grunner, er hjemmet sikkerheten for eldre et must hvis han eller hun tilbringe litt tid alene hjemme.
Trapper Sikkerhet til eldre mennesker, en av de mest ulykken utsatt område av huset er trapper. Eldre mennesker synes det er ganske vanskelig å klatre dem opp. Derfor, om mulig skifte dem nede, slik at deres bruk av trapper er minimum. Trappen skal være utstyrt med rekkverk med begge sider, slik at de kan holde på å opprettholde kroppen balanse. Hvis trapp gulvene er dekket med teppe, så kantene bør tapes riktig for å unngå sjansene for å snuble på grunn av brettet teppe. Ikke holde på et objekt på trappen for å sikre at de kan flytte på dem fritt. Viktigst, bør det være tilstrekkelig mengde lys på trappen, slik at de kan se trinnene skikkelig.
Baderom sikkerhet for eldre; Et annet område der spesiell hjem sikkerhet for eldre trengs er på badet. Bad gulv skal være sklisikre. Hold dusj grip barer og toalett grip barer at de kan holde på, for å forhindre slips. Badekaret for eldre må være polstret skikkelig, slik at selv om de faller ned, har de ikke opprettholde noen større skader. Kraner med spaker er mer praktisk for dem å bruke. Hold en enkel kontroll kran for både varmt-og kaldt vann. For dem som ikke kan bevege seg fritt, er hånddusj foretrekkes for dem.
Brannsikkerhet for eldre, Som mobilitet eldre er begrenset, kan eventuell brann utbrudd i huset brenne dem. Selv de ikke tåler røyk innånding. For dette er riktig brannsikkerhetstiltak et must. Den viktigste kilden til brannen utbrudd er ovner og ovner når de forbereder måltidene sine. I så tilfelle, er bruk av mikrobølgeovn et mye tryggere alternativ for dem. Du bør installere sikkerhetsutstyr som røykvarslere og brann alarmsystemer hjemme som kan advare dem om å brenne mat eller om ovnen er på. Sjekk dem én gang i måneden, hvis de er i bra stand. Et fulladet brannslukkere bør også være med deres rekkevidde. Gi dem skikkelig opplæring om hvordan du bruker dem. Vite mer på eldre brannsikkerhet.
Grunnleggende Hjem Sikkerhetstips for eldre, Her er noen enkle tips på hjemmebane sikkerhet for eldre voksne, at vil bidra til å gjøre livet enklere for dem:; å forhindre deres slipping, bør gulv gjøres sklisikker. De bør også tørre, flate, sklisikre sko i huset. , Noen eldre har for vane av å vandre på natten. I så fall sikre både foran døren og bakdøren med ekstra låser. ; Doorknobs er vanskelig å rotere for mennesker som lider av leddgikt. Så erstatte dem med spaker som er lettere å håndtere. ; Night lamper skal brukes i deres soverom, bad og gang for å bedre sikten. Bryterne lysene skal være tent. ; De elementer som er nødvendige i et nødstilfelle bør lagres ett sted, i merkede beholdere som lett kan nås med de eldre. Disse elementene er førstehjelpsskrin, verktøy, ekstra par briller, lommelykter, osv. Du kan også lese og vite mer om behovene til eldre og noen andre sikkerhetstips som du kan gjennomføre. ; Sammen med disse tiltakene av hjemme sikkerhet for eldre, må det sikres at de fører en aktiv sunt liv. De bør spise sunn mat og drikke varme drikker. De bør ikke forbli sittende på ett sted hele dagen. Mild øvelser, som å gå, kan musklene sterke og forbedre kroppens balanse og koordinasjon, som igjen ville bidra til å avverge fallulykker.

No comments:

Post a Comment