Tuesday 27 December 2011

Lilla Wedding Flowers

Bryllup er virkelig en spesiell dag i et par liv. Mye planlegging og nøyaktighet som går inn å gjøre denne minneverdige dagen enda mer spesiell for paret. Blant alle forfjamset av bryllupet forberedelser, en ting som trenger spesiell oppmerksomhet er bryllupet innredning. Wedding dekorasjoner er ufullstendig uten bryllup blomster. Blomster er den mest essensielle delen av innredning og når det er den beste dagen i ditt liv, blir deres betydning fremhevet enda mer. Hvert par ønsker deres bryllup å være unikt og helt ekstraordinær. Etter min oppfatning, den beste måten å oppnå det er å bruke lilla bryllupet blomster.
Purple bryllup blomsterdekorasjoner
Valg av bryllupet tema er helt en personlig avgjørelse. If du elske Regal lilla fargen, som er symbolet på eksellense, mystiker, velstand og lykke, da må du også vite at det er en av de beste og mest sjeldne farger som skal brukes for bryllup dekorasjoner. Når du bestemmer deg bruke lilla bryllup blomster, så blir det like viktig å matche alle de andre dekorasjoner tilsvarende. Sammen med brudebuketten og boutonnière of brudgommen, sørge for at alle de andre viktige dekorasjoner som bryllup stol, gardiner, bryllup tabellen, bryllup favoriserer, etc. etter dine lilla tema. Det betyr ikke at du må spre lilla overalt, men prøv å kombinere ulike nyanser av lilla med noen få mykt, men likevel kontrasterende farger for å fremheve dine lilla bryllupet. Mer om blomsteroppsatser.
Purple Bryllup Flower Ideer
Som jeg sa, når du bestemmer at lilla er ditt bryllup tema farge, må du bruke det i overflod. Men på samme tid, sørg for at det ikke ser tacky og overveldende. Som en del av temaet, kan du bruke spiselig lilla bryllup blomster slik at bryllupet maten ikke er utelatt fra den lilla bryllup tema. Wedding benkene, brudebuketter, boutonnière, bryllup centerpieces, bryllup kaker, hodet kranser og alle andre viktige bryllup dekor elementer må bestå av noen nyanser av lilla. Du kan også velge en lavendel bryllupskake og lilla silke bryllup centerpieces. Det er en slags frimodighet om lilla bryllup blomster som blir vektlagt på appelsin og dype røde farger. Kombinere lilla blomster er et sentralt poeng at du må konsentrere deg om. Husk alltid at alle nyanser av rødbrun og grønt kan brukes som gratis farger til bryllupet lilla blomster. Nyanser av gult og hvitt kan alltid brukes som kontrastfarger. Du kan bruke lilla blomster i tandem med brune farger, hvis du er ute etter de beste fall bryllup blomster.
Purple Bryllup blomsterbuketter
Borte er de dager da hvit og slike andre formelle farger var signaturfargene av bryllupet buketter. Tradisjonell brude blomster med silkebånd og perler strengene er nå samarbeidet med noen ikke-tradisjonelle blomster, som lilla bryllupet blomster. Slike kombinasjoner ser elegant samt praktfull, som får bruden alle de mer attraktive og spesielle. De fleste bruder-å-være velge etter en kombinasjon av lilla bryllup blomster og andre lyse farger som hvitt og limegrønt. Sammen med mørk lilla, lilla og lavendel bryllup blomster er like populært. Som faktisk kan blomster som lilla, lavendel, Pūce, lilla, plomme, tistel, lilla, orkideer, magenta, Ametyst, granateple, vin, morbær og aubergine, etc. skal inkluderes i listen for lilla bryllupet blomsterbuketter.
Lilla Wedding Flowers Liste
Du kan alltid rådføre deg med blomsterhandler vite listen over tilgjengelige lilla bryllupet blomster i ditt område. Bortsett fra det, er her et generelt liste med lilla bryllupet blomster som du kan velge:, Aster, Alyssum, Bachelor-knappen, Clematis, Cone Flower, Crocus, Hibiscus, Freesia, gladioler, Lilac, Lisianthus, Lupine, Impatiens, Iris; homse, Snap Dragons, Sweet Pea, Tamarisk, tulipaner, Vanda orkide, Verbena, Wisteria, Mer om:, Summer Wedding Flowers, Spring Wedding Flowers, Vel, du kan velge noen av de ovenfor nevnte lilla bryllupet blomstene og utnytte dens sjarm perfeksjon . Lilla blomster som du velger kan virkelig pynte hvert tilfelle av lilla bryllupet for alltid i deres hjerter!

No comments:

Post a Comment