Wednesday 28 December 2011

Fix Hull i Tørrvegg

Har din drywall bli skadet nylig? Du har kanskje nettopp kastet åpne døren, og som et resultat, kan døren knott har gjort en bulk eller et hull i drywall. Bare en klossete øyeblikk av din, og du endte opp med en skitten hull i gips. Små eller store hull, spiker hoder, løs tape skjøter og sprekker på gips kan være forårsaket på grunn av en rekke årsaker. Være seg en liten hull forårsaket av en spiker eller skruer eller et stort hull forårsaket av dørhåndtak, begge er i stand til ødelegger utseendet gips din.
Vel, det er ikke behov for å skjule disse hullene ved å sette plakater, malerier eller noen form for vegg kunst. Hvorfor holde dem la på gipsvegger, når du kan fikse hullet i drywall på egen hånd! Jeg er sikker på du kanskje lurer hvordan å fikse hullet i drywall. Vel, er den metoden ikke så vanskelige, og du trenger ikke å skall ut mye penger. Så, det er på tide å ta med verktøyet kit ute for å fikse hull i gips. Bruk dette effektive metoden å lappe hullet i gips og gips vil se så gode som nye! Les mer på reparasjon drywall hull.
Hullene i ett Tørrvegg
Ting Du Krev; Tørrvegg skrap, sparkelmasse, Sandpaper, Scrap tre; Glassfiber tape, skrutrekker, Nøkkelhullet såg; Wood såg; Taping kniv, Prosedyre
Lurer på hvordan å reparere gips? I ditt tilfelle drywall har svært små hullene som har blitt etterlatt av bilderammen kleshengere eller spiker hoder, kan gips reparere med hell gjøres ved hjelp av denne enkle metoden. Å lapp hullet i gips, start ved å rive av kantene rundt det skadede området slik at du har en ren hull å lapp. Nå kan du trenger å bruke et lag med sparkelmasse og la det tørke. Etter det har tørket, sand det lett. Påfør ett strøk, og skrap den med et bredt sparkel. Kontroller at den sammensatte og veggen rundt bland godt inn i hverandre. Hvis du trenger å lappe et større hull, vil du trenger å få tak i noen flere verktøy.
Å reparere hullet i drywall, du først må bruke nøkkelhullet så å kutte et område større enn hullet. Kan du også bruke en verktøyet kniv til å kutte denne plassen området. Ditt neste skritt ville være å forberede Backer styrene. Du vil trenge to stykker av skrap tre som måler rundt 1x3 inches. Nå trenger du å plassere Backer styret øverst kanten, inne i gips hullet. Stram drywall skruer for å feste Backer styret. Den andre Backer styret vil bli plassert på innsiden underkant av åpningen. Igjen får fatt i drywall skruene for å sikre den og stramme skruene skikkelig. Nå trenger du drywall skrap for patching åpningen. Skru oppdateringen til Backer styret. Skruene må være skrudd ordentlig til, slik at skruehodene er under overflaten.
Det neste trinnet er å anvende glassfiber tape. Strekk tapen tvers over hullet. Det siste trinnet innebærer anvendelse av sparkelmasse. Du må påføre et tynt lag over tapet området. La det tørke og deretter sand det lett å jevne ut lappet området. Mens belegg området med sammensatte, må huske at sammensatte må være litt høyere enn veggflaten. Dette for å sikre at etter pussing området, det blander seg godt med veggen rundt.
Les mer på:; Tørrvegg Sprekk reparasjon; Reparasjon Tørrvegg Sprekker i tak, reparasjon Tørrvegg etter Wallpaper fjerning; Nå som du er klar over den beste måten å fikse hullet i drywall, trenger du ikke å skjule ødelagte vegger med malerier eller vegg art lenger. Du kan uten problemer arbeide med dette Oppussing og reparasjon prosjekt. Så, hva venter du på? Fix hullet i gips og den ville ikke skjære et stort hull på lommen!

No comments:

Post a Comment