Wednesday 14 December 2011

Fasader: Typer Fasader

Tidligere var maling den eneste måten å dekorere ytterveggene. Men, i dag, har hele scenariet endres med innføring av ulike typer ytterkledning, som er tilgjengelige i forskjellige farger og stiler. Bortsett fra å styrke det ser ut av huset, sidespor beskytte veggene mot skader, som kan være forårsaket av tøffe værforhold. Men det er ulike faktorer at må tas vare på, mens du velger en ytterkledning. Den Fasader må være synkronisert med stilen av konstruksjonen, fargen på malingen brukes på yttervegger, osv. Det bør være egnet for værforholdene på stedet, der huset ligger. Kostnaden av ytterkledning bør også passe inn i budsjettet for hjem forbedring. Så, før nullstilling inn på et bestemt parti materiale, må du ha en grunnleggende kunnskap om ulike typer ytterkledning og deres fordeler og ulemper. I denne artikkelen kan gi deg litt informasjon om de ulike typene ytterkledning.
Typer Fasader for boliger
Så langt som ytterkledning typer er opptatt av, det er mange alternativer. Imidlertid har hver sine egne fordeler og ulemper. Vi må sammenligne mulige alternativer og velg den som passer best ett. På sidesporet som velges må utfylle arkitektoniske stilen på huset, maling av yttervegg og maling av husene i nabolaget. Bortsett fra det, må det være motstandsdyktig av værforholdene på stedet, og må gi minst belastning på miljøet. La oss ta en titt på hvilke typer av ytterkledning er der og deres positive og negative aspekter.
Vinyl Fasader: Vinyl Fasader er en av de populære huset Fasader typer og er laget av PVC eller polyvinylklorid, som er en type plast. Dette ytterkledning er tilgjengelig i strimler, som perforeringer på den øverste delen, gjennom, som panelene er festet til ytterveggen. De sammenfiltrede flenser fungere som et segl mot regn, snø, osv. Disse panelene kan monteres både vertikalt og horisontalt, og er tilgjengelig i en rekke farger. Sammenlignet med enkelte andre typer ytterkledning, er vinyl Fasader billig og krever lite vedlikehold. Vinyl Fasader er heller ikke utsatt for råte og maling flasser. Imidlertid er korrekt installasjon svært viktig, for sin holdbarhet. Ellers kan panelene få svingen. Sprengning kan oppstå under kaldt vær. Vinyl Fasader er ikke ansett for å være miljøvennlig, som det er laget av plast. Les mer på typer vinyl Fasader.
Aluminum Siding: Innført i 1950 for å overvinne vedlikehold knyttet til tre Fasader, dukket aluminium ytterkledning en av de populære ytterkledning typene. Som i tilfellet med vinyl ytterkledning, aluminium paneler også komme i ulike nyanser og kan monteres enten horisontalt eller vertikalt. Selv om, ikke aluminium ytterkledning ikke sprekke liker vinyl paneler, de kan bli bulkete og er støyende også. Disse panelene er miljøvennlig, billig og er brannsikker. Mens den vanlige pre-lakkert aluminium Fasader er utsatt for kritting, ikke dette problemet oppstå i vinyl belagt de som kan bli dyrt. Les mer om hvordan du installerer aluminium Fasader.
Tre Fasader: Tre ytterkledning er en av de eldste ytterkledning typer, som krever mye vedlikehold. Cedar, Kypros, furu, gran, osv., ble vanligvis brukt til dette formålet, og hvis vedlikeholdes godt, kan disse sidings sist i århundrer. En av fordelene med denne type ytterkledning er at trepanel kan gjøres i et bredt utvalg av teksturer, stiler og utførelser. I de fleste tilfeller, en utvendig finish, som, maling eller beis er uunngåelig. I forhold til beis, malte de krever mer vedlikehold. Bortsett fra det, er tre utsatt for råte, insekter, vridning, splitting, etc. Les mer på ulike typer hus sidespor.
Stukkatur og Stone: Stukkatur er en type ytterkledning gjort ved å bruke en blanding av sement, vann, sand, kalk, etc., på yttervegger. Denne typen ekstern dekker til veggene gjør dem slitesterke. Stones er et av de mest holdbare typer sidespor. Men, kan stein sidings bli svært dyr. Brick Fasader er en annen type ytterkledning som tilbyr holdbarhet og utseende. Disse sidespor er også tilgjengelig i mange farger, men kan bli dyrt. Les mer på stukkatur Fasader pris og velge hus siding.
Foruten de ovennevnte sa ytterkledning typer, det er mange andres, liker, finer, helvetesild, stål, fiber sement, asbest, isolerte ytterkledning, osv. Nesten alle av dem har sub typer med forskjellige funksjoner. Så, er det alltid bedre å få en grunnleggende forståelse av hvilke typer sidespor og deres fordeler og ulemper, før du investerer dine hardt opptjente penger.

No comments:

Post a Comment