Saturday 24 December 2011

Kjøkken Ideer med White Skap

Hvitt kjøkken skap var hvitt vil gjøre kjøkkenet ser en lys og åpnet opp plass. Men for mye av hvit farge på kjøkkenet kan gjøre det ser sterilt og sykehus-like. Skjønt, å gå med en lett monokromatiske farger er en god ide hvis du har et lite kjøkken design. Likevel, uansett størrelsen på kjøkkenet, må man legge noen elementer på kjøkkenet, noe som gir et snev av farge. For å balansere ut, eller kompliment hvite kjøkkenskap, bruke disse ideene kjøkken med hvite skap.
Dekor Kjøkken Ideer med White Skap
Wall Farger: Etter at du har valgt hvitt kjøkken skap hardware, er første skritt for å male veggene. Tatt i betraktning det hvite kjøkkenet skap, innvendig maling farger som ser flott ut er aquablå, lys Persisk blå, lys skygge av lavendel, grå og middels lyse rødt eller mørk rødbrun farge. Disse veggen farger vil bidra til å balansere hvite skap, og rose dem pent. Hvis du vil at hvite skap ikke å se oppsiktsvekkende, og deretter gå med lyse eller mørke nyanser av veggen lakkfarger. Du kan også gå med mykt lys nyanser av farger som blå eller grønn, hvis du ønsker skapene for å blande, men fortsatt ser attraktive.
Wall Art Ideer: Du kan også vurdere å legge noen vegg kunst design, for å skape visuelle detaljer. Du kan bruke sjablonger eller pensel til å male noen elegante og små flekker av design på veggene. For eksempel på aqua blå vegger, hvite blomster sjablong og på hvite skap, vil aqua fargede blomster sjablong kunst skaper en fin kontrast kjøkken design og farge kombinasjoner.
Flooring: Det er et viktig element ved bruk av hvitt kjøkken design ideer, enten det gjelder ombygging eller designe et nytt kjøkken. Gå med tregulv for kjøkkenet, men skyggen av tregulv bør være et medium skyggen og ikke veldig fengende. Hvis du vil gå for en mørk farget tregulv, må du kontrollere andre elementer som vegg farger er også lyse eller veldig mørke i skyggen.
Benken Ideer: Kitchen benken ideer gir gode visuelle effekter på veggene som er av lys skygge. Du kan også ha en liten benken bak kjøkkenbenken. Det kan være en enkel flislagt mønster eller en liten mosaikk.
Stål / Chrome Metal: En annen del av kjøkkenet, som skal velges bra. Hvis du utformer et kjøkken med moderne kjøkken ideer, så gå med stål kitchen sink og andre metall inventar. Men for rustikke kjøkken med hvite skap innredning, gå med krom metall inventar. Du kan også henge messing fartøy i en fransk land kjøkken tema.
Benkeplater: Selv om countertops tar liten mengde plass på kjøkkenet, kan de brukes kreativt for å skape visuell aksenter. Du kan gå med en sort farget kjøkken countertop, og grå vegg farger. Eller du kan gå med beige vegger, kalkstein countertop, en mørk gul tregulv og følge den med små fargerike dekorative elementer for å legge et trykk på fargene.
Liten dekorativ Accents: Legge små pyntegjenstander i stor grad kan bidra til å bringe visuell oppmerksomhet til et kjøkken, det har en lett monokromatisk ordningen. Disse elementene kan også legges til matche kjøkkenet innredning og brukes til å forbedre kjøkkenet dekorasjon. Du kan legge elementer som potteplanter, vaser, lys inventar, en skål med frukt, malerier, etc. på kjøkkenet.
Disse var de ulike kjøkkenet ideer med hvitt skap. Nøkkelen til å dekorere et kjøkken med hvite skap er å bare bruke 2-3 farger og balansere ut den hvite skyggen av skap. Så, bruk noen av de ovennevnte ideer og skaper et flott utseende plass på kjøkkenet, som compliments din hvite skap pent.

No comments:

Post a Comment