Thursday 8 December 2011

Body Language: Flirting Skilt

Visste du at vi faktisk formidler mer om våre tanker og holdning til andre gjennom vårt kroppsspråk enn gjennom talte ord. Når vi møter folk, vår holdning eller hva vi føler om dem kan bli bestemt av vår kroppsspråk. Dette gjelder selv om en person flørter med en person av motsatt kjønn. Det sies at gjennom måten en mann snakker til en kvinne kan hjelpe til å forstå at han er tiltrukket av henne, sier hans kroppsspråk faktisk mer enn hans ord. Dessuten, noen ganger, folk prøver å skjule sine faktiske følelser om den andre personen, men deres kroppsspråk kan avsløre sine innerste følelser. Så, hvis du liker noen og vil vite om hun / han har de samme følelsene for deg, observere hans kroppsspråk for flørting tegn kan definitivt hjelpe. Her er noen kroppsspråk flørting tegn som er felles for menn og kvinner.
Body Language for flørting
Som sagt tidligere, det er definitivt en sammenheng mellom kroppsspråk og attraksjon. Andre ord, når er vi tiltrukket av noen, begynner kroppen å sende signaler for den andre personen som av og til og med vi ikke skjønner. Imidlertid er ikke alle kroppsspråk flørting tegn gjort på et underbevisst måte. Snarere, det er mange mennesker som er en ekspert på kunsten å flørte gjennom non verbal kommunikasjon og bruke det på en måte å uttrykke sin attraksjon. Som folk bruker disse flørte kroppsspråk tegn når de er rundt personen de er tiltrukket av, er det viktig for mennesker å vite om kvinnelige og mannlige kroppsspråk flørting tegn i detalj.
Kroppsspråk flørte tegn kan enten tyde romantisk interesse eller som kan være seksuelle tilnærmelser. Selv om kroppsspråk flørting tegn på menn og kvinner er ulike, er det noen tegn som vises av begge. Flørtende gester kan stilles ikke kun gjennom ens kropp positurer, men også gjennom ens ansiktsuttrykk og øyne kontakter. Så, her er enkelte tegn som kan tyde på at den personen du har en samtale med er tiltrukket av deg.
Body Language Flirting Skilt # 01; Eyes formidle en masse ting som med ord kan ikke. Så, er en av de vanligste og viktigste kroppsspråket flørting signerer øyekontakt. En person som er interessert i deg, vil ikke bare se på deg, men vil hold øyekontakt i noen minutter. Hvis du har observert en kvinne sitter sofakroken gjør hyppige eye kontakter med deg, sjansene er det at hun er interessert i deg. Bortsett fra denne, kan hevet øyenbrynene også være tegn på flørting. Mer om flørting kroppsspråk av menn.
Body Language Flirting Skilt # 02, smile er en av de vanligste mannlige og kvinnelige kroppsspråk flørting tegn. En hyggelig smil som avslører øvre samt nedre tennene er et tegn som forklarer at han / hun er fornøyd å være i andre personens selskap. Latter er også en annen tegn som viser at den personen som sitter overfor deg er interessert i deg. Hvis din ledsager ler av alle vitser og én liners, selv om de ikke veldig morsomt, sjansene er at han / hun finner deg attraktiv. Mer om tegn på mannlig attraksjon.
Body Language Flirting Signs # 03; Det er observert at menn og kvinner som hengi i flørting sees å tukle mye med hendene. For eksempel kvinner er sannsynlig spille med sine øredobber og halskjeder mens conversing med menn de er interessert i. Også, noen kvinner hengi i flicking håret eller kan være Drilling og vridning deres tråder foran personen de liker. Dette gjelder mennene folk også. Vanligvis, mens å ha en samtale med kvinner de er interessert i, menn forsøker å rette håret, eller rette sine slips som de er ubevisst prøver å se velstelte. Det har også blitt observert at menn konstant touch deres ansiktet mens jakt eller snakker med kvinnen de er interessert i. Mer på flørting kroppsspråk av kvinner.
Body Language Flirting Skilt # 04; Mange ganger, mens du snakker med personen av motsatt kjønn, menn og kvinner prøver å speile den andre personen, men vanligvis i et underbevisst måte. Om du har observert to elskere snakker på en restaurant kan du se at de speiler hverandres kroppsspråk og kropp posisjoner. Dette er en av den svært vanlige mannlige samt kvinnelige kroppsspråk flørting skilt. Annet enn dette lener mot personen og lett berøring den andre personens skulder, arm eller kneet er også noen åpenbare tegn på flørting.
Du kan gjerne lese mer på:; Flirting Tips og triks, Body Language i Flirting, Hva er måter å vite a Guy er flørting, jeg håper denne artikkelen vil hjelpe deg å forstå noen av de kroppsspråk flørting tegn. Som du nå vet koblingen mellom non verbal kommunikasjon og flørte, vil det åpenbart være nyttig for deg å gjenkjenne en person som viser genuin interesse deg. Kos deg!

1 comment:

  1. Researchers of body language emphasize that when a woman frequently crosses her legs or let them swing, is also a sexually charged movement. The strongest of all these movements is when she opens her legs without meaning it. It’s a classical Freudian opening symbol. A contrary sign to this is when she puts her legs together. Body Language

    ReplyDelete