Wednesday 21 December 2011

Origami Heart

Origami er japansk kunst av papir folding som er veldig populært blant både unge og voksne. Det er mange forskjellige ting som du kan lage med origami og en av dette er Origami hjertet. Origami er ikke bare en kreativ forfølgelse, men nyere forskning har vist at det er svært effektivt som terapi for mennesker med kronisk depresjon. En origami hjerte er en perfekt gave til din kjære når du ønsker å overraske ham / henne med en romantisk gest. Så her er noen trinnvise instruksjoner om hvordan å lage en origami hjerte. Mer om kunsten origami.
Easy Origami Heart
For å lage en origami hjerte, trenger du et stykke origami papir som er et kvadrattall. Fold papiret i to og deretter kaste den igjen. Åpne opp papiret, slik at du har to bretter på papiret. Plasser origami papiret slik at det ligner en diamant form. Nå bretter papir på en slik måte at den øverste delen av kanten på papiret møter press på senteret. Brett den nederste delen av papiret slik at det oppfyller den øverste delen så fold høyre side for å møte det press på midten av senteret. Likeledes fold venstre side tonn møte press i sentrum. Snu papiret og brett begge kantene på venstre og høyre side. Nå kaster den øverste punktene i hjertet kantene på både venstre og høyre side. Flip papiret igjen og origami hjerte er klar! Les mer på papir håndverk.
Origami Heart med Wings
Å gjøre en origami hjerte med vinger, ta et stykke origami papir og brette papir i et rektangel, halvparten lengden klok. Nå kaster den igjen for å lage en firkant og åpne opp papiret helt å få to bretter. Brett papiret igjen slik at den nedre halvdelen av papiret oppfyller senteret press og gjenta samme trinn på den øverste halvdelen av papiret. Vend papiret over til den andre siden og brett den høyre kanten av papiret til å overlappe på det press i sentrum, tar seg ikke å brette bunnen klaffen over det. Gjenta den samme fremgangsmåten på venstre side til du får en trekantet stykke papir med klaffene titte gjennom toppen. Snu papiret og du vil se en invertert båt figur. Brett den rektangulære delen i en lik halvparten og du vil se at den øverste halvdelen av rektangelet består av to klaffer eller to deler. Brett høyre side av papiret slik at den ser ut som en trekant og gjøre det samme med den andre klaffen. Marker nå to invertert trekanter på den rektangulære delen av papiret og brett dem nedover. Lag to flere folder på den øverste delen av lokket, slik at den har en trekantet kant. Vend papiret over og origami hjerte med vingen er klar! Les mer på lære origami.
Origami bankende hjerte
For å gjøre origami bankende hjerte, må du brette origami papir på midten for å gjøre et rektangel. Brett hjørnene til senter bretter på begge sider. Vend den og kaste sider å lage en ny firkant. Drei det til den andre sidene og brett indre grenser til midten press slik at du får et diamant form. Åpne den indre grenser og kaste dem på langs. Brett to inches fra bunn og en halv tomme fra indre hjørner. Dra indre små klaffene ut og putt dem ved å brette dem bak den ytre flaps. Nå slår papiret på den andre sidene og sette fingrene på klaffen bak. Flytte fingrene fremover og bakover for å få en fantastisk origami hjerte som slår. Les mer på: Hvordan få Origami Heart, Easy Origami instruksjoner, lett å lage Origami, Så, disse ble noen origami hjerte instruksjoner. Prøv å lage origami hjerte med forskjellige teksturer og varianter av papir. Du kan gave disse origami hjerte til en kjær ett og penn ned et tilbud eller liten diktet på den.

No comments:

Post a Comment