Thursday 22 December 2011

Catmint Plant

Lavendel blue-farget catmint blomst er en flott tillegg til ethvert blomsterhage. Taksonomisk representert som Nepata faassenii, er catmint anlegget en flerårig urteaktig arten. Catmint er en utmerket hageplante for folk som har mindre tid til å tilbringe i hagen. Med økt interesse for økende catmint plante, har hybridizers utviklet ulike sortene som blomstrer i forskjellige farger, alt fra hvite til rosa, lilla og blå.
Catmint Plant: Dyrking og omsorgsdepartementet
Hvis du søker etter flerårige planter som blomstrer hele sommeren er catmint plante en av dem. Det er populært dyrket i urtehagen, mest for sin aromatiske blader og blomster. Catmint Planten er svært hardfør, i form av knapphet på vann og andre vekstfaktorer. Derfor, selv om du har tørr jord, du kan ikke gi unnskyldninger for ikke å vokse catmint planter. Dette flerårige blomstrende urten er lett å vokse og vedlikeholde. Se tipsene som er nevnt nedenfor for å opprettholde sunne catmint planter i hagen. Mer om flerårig blomster som blomstrer hele sommeren.
Plantation Site; Catmint plante trives best i områder som mottar full sollys. Det er funnet at planter dyrkes i solbelyste områder bære mer blomster enn andre plantet i delvis skyggefulle steder. Følgelig velger en passende plantasjen nettsted for catmint planter. Du kan også vurdere å vokse catmint anlegg i containere. De kan dyrkes i blomst senger, grenser eller som jord dekker i henhold til hagen din oppsett. Vite mer om container hagearbeid.
Jord Tilstand; Som nevnt allerede, catmint planter er tørke-tolerant sortar. De kan tilpasse seg i tørr jord, men ikke i våte eller vannmettet jord. Anbefalt forhold er godt drenert jord, beriket med organisk materiale og sand partikler. Likeledes, forberede potting media for planting catmint i potter. Du kan blande sand og rock komponenter for å gjøre de nødvendige porøsitet.
Catmint Planting, Planting tips for catmint er ikke forskjellig fra andre flerårige urter. Lag plantasje hull i hagen jord eller potting media, dypt nok til å plassere ballen root uten ødeleggende. Forsiktig overføring catmint anlegg til hullet og dekke det med jord. Press jord rundt planten og vann dypt. Gjenta planting trinnene for andre catmint planter, opprettholde et areal på ca 18 inches mellom to planter.
Etter Plantation Care; Innen første dagene etter plantasje, må du ta vare på nyplantede catmint planter. Vann dem jevnlig til de kommer etablert til jorda. Likevel, sørg for at matjord er tørr mellom de to waterings. Vurdere å legge et lag mulch for å kontrollere luke og på samme tid, spare jordfuktighet. Lær mer på mulching.
Catmint Flower Care; Forutsatt at du opprettholder de gode vekstvilkår, vil catmint planter bære blomsteraksene hele sommeren. These velduftende blomster tiltrekker sommerfugler og bier i hagen. Du kan utvide blomstrende periode catmint by deadheading de brukte blomstrer. Ved å gjøre dette, kan du spare essensielle plantenæringsstoffer og stimulere utvikling av nye knopper.
Så, er ikke catmint plante bryr enkelt? Anlegget vokser til en høyde på omtrent 12-15 inches. Ved forfall, tiltak for spredning til om lag 18 tommer. Noen foretrekker bruke denne blomstrende plante for å gjøre urte te. Som frizzy bladene har en sterk aroma, catmint planter er også effektive for repelling skadedyr i hagen. Ikke rart, de catmint plantene har ingen alvorlige skadedyr og sykdommer. Inkluder denne vedlikeholdsfrie flerårig urt i hagen din og verdsette lavendel blå blooms hele sommeren.

No comments:

Post a Comment