Friday 9 December 2011

Hydrangea Bryllup Buketter

Blomster er utrolig og en uunngåelig del av bryllupet dekorasjoner! Enten det er en iøynefallende bryllup tabellen midtpunktet eller en vakker brude bukett, blomster er fantastisk dekorative elementer som legger til skjønnhet og romantikk til bryllupet. Bestemme blomsterdekorasjoner til bryllup dekorasjon er virkelig en utfordrende oppgave med så mange elementer som skal vurderes, slik bryllupet sesongen, bryllupet tema, bryllupet budsjett osv. Enkelte blomster finnes i rikelige mengder i en bestemt sesong, liker, høst eller vår . Velger slike sesongen basert blomster kan hjelpe til med lett tilgjengelighet og økonomisk pris. Les mer på brude blomster.
Hvis du planlegger å gifte våren eller høsten, hortensia er de beste blomster som kan brukes for ditt bryllup dekorasjon. Hortensia blomstrer i perioden mellom tidlig vår og sen høst og dermed er et perfekt valg for vår og høst bryllup. Disse blomstene er svært enkel og har små klynger blomstrer som ser ut som pom poms. are hortensia allsidige og finnes i forskjellige farger, derfor de er perfekte blomster for å gjøre bryllupet buketter. Nedenfor er noen ideer og forslag til hortensia bryllup buketter.
Hydrangea Wedding Bouquet Ideer
Som nevnt tidligere, hortensia blomster finnes i ulike farger, som inkluderer skygger for, lilla, rosa, blått og hvitt. På grunn av en så stor utvalg av farger, kan disse blomstene brukes på mange måter å lage elegante bryllup buketter. Hydrangea brudebuketten kan utarbeidet av mikse og matche kombinasjon av ulike hortensia. Hydrangea andre blomster kan ordnes til en spredt bukett, der hortensia kan kombineres med andre bryllup blomster som, rose, liljer, tusenfryd, etc. Mophead, lacecap, Annabelle, Oakleaf and pannicle er fem grunnleggende varianter av hortensia. Hver av disse variantene kommer i forskjellige farger, som mophead er tilgjengelig i rosa og blått, mens Annabelle er bare tilgjengelig i hvit farge. Blomstene som kommer under pannicle er kjegle formet og er ganske forskjellig fra andre varianter. Dermed kan vi si at disse blomstene er svært allsidig og er blitt populært på grunn av sine enkle men likevel strålende utseende. Nå, la oss ta en titt på en enkel metode for å forberede hortensia bryllup bukett.
Making Hydrangea Bryllup Buketter
For å gjøre dette hortensia bukett du trenger, baby puster, bukett holder med skum, rosa sløyfe, polycia blader og rosa hortensia. Før du begynner å lage denne buketten, suge buketten holder i vannet og så la den til å absorbere maksimalt med vann. Når buketten innehaveren soaks vann, arrangere ploycia blader, så det blir en rund krage rundt buketten holderen. Deretter ta barnet puster og ordne dem til å danne en mer krage over polycia bladene. Mens arrangere disse bladene og baby puster, må du la nok plass til hortensia blomster. Etter å arrangere bladene og babyen puster, setter den rosa sløyfe gjennom floral ledningen på bukett holderen. Deretter skar ut små filialer av hortensia og sett dem på buketten innehaveren å danne en ball form. Å sikre runde formen på bukett, setter blomster av å holde buketten i vertikal måte slik at den vender mot deg.
Les mer på:; Hydrangea blomsterdekorasjoner; Hydrangea Wedding centerpieces; Making brudebuketter med hortensia er svært enkel, ettersom naturlige form disse blomstene er som en bukett. Men det er noen ulemper med å bruke hortensia. Disse blomstene er sensitive og virke uttørrende på svært kort tid på grunn av varmen. Derfor må du bestille buketter like før vielsen. Stilkene av hortensia er svake og kan føre til at blomstene å falle. Derfor bør du bruke sterke baser til å forberede hortensia bryllup buketter. Men, på tross av alle disse ulempene, mange bruder velger hortensia for bryllup buketter, på grunn av deres naturlige eksotiske skjønnhet. Jeg håper disse ideene vil hjelpe deg designe din hortensia bryllup bukett.

No comments:

Post a Comment