Friday 23 December 2011

Stemplet Betong Patio Cost

Stemplet betong stein patio er et flott alternativ hvis du vil bygge en liten eller mellomstor patio. De tre største fordelene med å velge for en stemplet konkrete uteplass er at det er en rimelig metode for bygging, har en enkel prosess med konstruksjon og det tar kortere tid og innsats. Stemplet betong uteplass kostnadene er åpenbart mindre enn kostnadene av større konkrete patios som har kompliserte fundamenter.
Det første spørsmålet som skulle komme til hjernen din er "hva er stemplet konkret? '. Her er en forklaring. I den første tiden, var gulvfliser hovedsakelig består av steinheller som ble lånt fra stein. Slike slabs var ganske tunge og siden de er laget av naturlig stein, var de også ganske dyrt. I forhold til naturstein fliser, ved hjelp av et sett med stemplet betongstein er ganske økonomisk og enkel. En annen fordel er at disse flisene er ganske lett i vekt og er enkle å håndtere. Bygge en frankert konkret patio er tre trinn i prosessen med hvert trinn med bruk av noen eller andre konstruksjonsmateriale.
Utlede gjennomsnittlig kostnad på stemplet konkrete patio, er helt opp til deg og er avhengig av hvilket byggemateriale, du vil bruke. Det følgende er en prosess med den hjelpen som du kan beregne kostnadene ved byggingen av terrassen.
Stemplet Betong Patio Kostnad: Foundation; Et grunnlag for en slik stein patio er en nødvendighet, fordi at hvis du bygger terrassen rett over jorda, vil det bli ujevn og ville ikke være i stand til å opprettholde vekten utover en viss grense. Det enkleste grunnlag kan foretas med hjelp av grus og håndheve betong. Dette grunnlaget fungerer bra for mindre terrasser. Et tonn av grus kan koste deg alt fra USD 26 til USD 48. Prisen varierer etter karakteren av grus du bruker. Leverandører noen ganger også lade et ekstra beløp for transport, til langt ut shipping adresser. Pre-blandet betong, på den annen side er gitt i sekk og om lag 50 pounds av det vil koste deg noe form USD 15 til 20 dollar eller mer, hvis du velger høy kvalitet varianter.
Du kan tyr også til noen heavy duty materiell som stålbjelker for å bygge en langvarig uteplass som har ganske stor størrelse. Du må leie en entreprenør eller ingeniør å få oppgaven gjort, og det vil koste deg alt fra USD 15 til USD 50 per kvadratmeter. Du må også vurdere å legge opp arbeidskraftkostnader.
Stemplet Betong Patio Kostnad: Fliser og blokker, stemplet betongblokker er laget med hjelp av kaster og betong. Disse blokkene er enhetlig og utformet slik at de kan sammenfalle med hverandre. Når du kommer ut i markedet finner du nesten utallige varianter av slike blokker. Vanligvis vil billigste de koste ca USD 14 til USD 20 per kvadratmeter. Selgere av slikt materiale leverer små tavler til kunder, prisen som vil variere fra produsent til produsent. Noen virkelig detaljert de også kommet med en keramisk topping. Dette fliser kan koste deg rundt USD 200 per kvadratmeter. Det er også noen fliser som kan så dyrt som USD 400.
Stemplede Betong Patio Kostnad: Sealer; Mens databehandling kostnaden av stemplet betong patio, må du vurdere en svært viktig kostnad, kostnaden sealer. Fangstskuta er i utgangspunktet brukt til å håndheve det øverste laget av hele terrassen. En boks god stemplede betong sealer vil variere fra USD 50 til USD 100.
Å vite mer om stemples konkrete uteplass kostnaden, les videre:; Stemplet Betong Patio Designs; Patio Design Ideas; Mens fastslå stemples betong uteplass priser, en svært viktig kostnad som du trenger å fastslå er av arbeidskraft pluss avgifter. Denne kostnaden kan være forskjellig fra sted plassering. Jeg håper at du finner den skrive opp om stemplet konkrete patio koste ressurssterke.

No comments:

Post a Comment