Wednesday 7 December 2011

Jade Plant

Jade anlegget er en eviggrønn plante med saftig blader, som jade grønn i fargen. Dette anlegget er ellers kjent som heldig plante, penger plante, vennskap anlegg, etc. Det er veldig klokt brukes som potteplante, og er også svært populær som bonsai treet. Selv om, er Jade anlegget anses å være enkel å dyrke, noen grunnleggende krav må bli tatt vare på. I denne artikkelen kan gi deg mer informasjon om dette anlegget og hvordan å ta vare på en jade plante.
Mer om Jade Plant
Som nevnt ovenfor, har jade anlegg tykke grener og kjøttfulle jade grønne blader, som deres distinkte egenskaper. Jade anlegg (Crassula ovata) hører til slekten Crassula og familie Crassulaceae. De er faktisk, ørken planter og er innfødte til Sør-Afrika. Den saftige blader av jade planter er en av de tilpasninger, har de utviklet for deres ørkenen liv. Studier viser at, i likhet med enkelte andre planter i ødemarken, jade anlegget også har en unik måte å fotosyntese, slik som å spare vann. Disse plantene har en god levetid og kan utvikle seg til små trær, med en høyde på rundt fem meter. Bladene er nesten avrundet og vokse som par i motsatte retninger. I noen varianter, bladene utvikler rødlig kanter, på grunn av overeksponering for sollys. Selv den nye stammen vekster utvikler seg i samme farger som bladene, men blir vanskeligere og brunaktig med tiden. Dersom kravene er egnet, jade planter produsere små stjerneformede blomster, som enten rosa eller hvit i fargen. Blomstringstiden for disse plantene er tidlig på våren.
Slik Care for ett Jade Plant
Nå, har du en grunnleggende kunnskap om funksjonene i en jade plante. For å vokse dem vellykket, må ha noe kunnskap om riktige dyrkingsforhold av dette anlegget. Jade planter er ikke rotete, men, krever litt grunnleggende vilkår for sine sunne veksten. Følgende tips og retningslinjer er med hensyn til jade plante omsorg. ; Jade plante stiklinger er vanligvis brukt til spredning av denne planten. Både stilk og blad borekaks blir brukt. ; De trenger godt drenert jord med dårlig eller moderat fruktbarhet. Cactus potting mix kan brukes til innendørs jade planter. , Jade planter kan trives, både direkte sol og skyggefulle forhold. Men, disse forholdene ikke er tilrådelig i det lange løp. Overeksponering for sterkt sollys kan føre til skade på anlegget. , Det er alltid bedre å plassere anlegget på disse stedene, hvor de får noen mengde direkte sollys. Jade planter tåler ikke ekstremt kaldt vær og frost. , Disse plantene trenger veldig lite vann i løpet av vinteren og normal vanning om sommeren. Over vann kan skade anlegget, da de vil miste blader fører til råtnende av stilkene. ; Jade anlegget beskjæring bør gjøres i løpet av våren. Dette fremmer vekst av nye stengler og stammen vil som utvikler seg i størrelse.Dette gjør anlegget sterke nok til å støtte seg selv. Fravær av beskjæring resulterer i en topp tung plante og den tunge greiner kan falle av over tid. ; Mealybugs kan angripe jade planter og skade dem. Du må enten fange disse feilene og drepe dem eller annet, bruk insekt-såpe. Sterke plantevernmidler kan forårsake skade på dette anlegget, der er veldig følsom. Du kan også bli kvitt feilene ved å sprøyte vann på anlegget kraftig i den. , Nå, du mer om krav til et jade anlegg og hvordan du tar vare på dem. Håper ovenfor sa tipsene være gunstig for deg i voksende jade planter.

No comments:

Post a Comment