Monday 5 December 2011

Hydrangea Care

For å fortsette hva som ble sagt ovenfor, Hydrangea er en av de mest populære og blant favoritt blomstrende planter dyrkes i de fleste deler av verden. Anlegget er et vanlig syn i deler av Himalaya, Kina, Korea og Japan. Deler av Indonesia, Nord-og Sør-Amerika er også befolket med flere arter av Hydrangea planten. Rundt 70 - 75 arter av denne planten er kjent for å eksistere. Noen arter vokser som små trær, og noen kan oppnå en høyde på 1 - 3 m eller til og med opp til 30 m, ved hjelp av klatring andre trær. Hortensia arter kan løvskog (shedding foliage på slutten av vekstsesongen) eller eviggrønne (peiling foliage gjennom hele året). Men, er de mest dyrkede arter kjent for å være løvfellende. Den følgende artikkelen vil omhandle Hydrangea stell du trenger å vite.
Hvordan ta vare på hortensia
Delvis sol og skygge er krav til belysning av Hydrangea anlegget. Det er viktig å huske på at blomster kan lide av brenne når de utsettes for middagssola. Hva regnes som ideelle er en eksponeringen av sollys om morgenen eller sent på ettermiddagen. Selv om, får planten sollys en halv dag, er det bra nok for det.
Neste punkt som skal diskuteres i Hydrangea omsorg handler om vanning sin. Selv er dette anlegget egnet til å vokse i de fleste typer jord, foretrekker det fuktig jord med riktig drenering. Dette betyr at det krever som skal vannes jevnlig for å beholde jorda fra å bli tørr.
Fôring av Hydrangea anlegget med næringsrike gjødsel er viktig for veksten. Anlegget krever ikke mye det selv. Det er ikke nødvendig å gjødsle unge planter, i hvert fall til de er ca to måneder gammel og fortsatt etablere seg og slår rot. Den oppgitte gjødsel må være velbalansert. Senvinteren eller tidlig vår er den beste tiden når planten må få gjødsel. Bioklipp er en viktig del av Hydrangea pleie programmet. Mulch ikke hjelper bare med å holde vann rundt røttene, men som det henfaller, holder det å legge næringsstoffer til jorda, også.
Beskjæring en Hydrangea anlegg vil kun omfatte å bli kvitt av døde greiner, stammer og blomstene. Det er også fordelaktig for anlegget hvis noen overvekst is blitt kvitt. I tilfelle hvis du ønsker at dine Hydrangea anlegg for å oppnå en bestemt figur, så kan du gjøre noen ordninger med hensyn til tidspunktet for beskjæring. Dersom oppblomstring av anlegget skjer i årets vekst, så det anbefales at beskjæring skal gjøres på ettervinteren eller tidlig på våren. Men, beskjæring, etter at Hydrangea planten blomstrer, må gjøres hvis blomstringen finner sted på forrige års vekst. Les mer om beskjæring hortensia.
If your Hydrangea vokser i et område der temperaturen kan falle under 25 grader C, da er det bedre hvis du gir det med et skikkelig cover. Å ta vare på de plager som er typiske for dette anlegget er en annen viktig steg for å bli tatt opp i en Hydrangea omsorg. Skadedyr som japansk biller og bladlus er vanligvis kjent for å påvirke denne arter av planter. Så når de gjør det, får noen gode kvalitet insektmidler å behandle problemet. Alternativt vil holde ladybugs (små runde lyse farger og flekket bille som vanligvis lever av bladlus og andre skadeinsekter) i hagen tar seg av problemet naturlig.
Lær mer om:; Hydrangea blomsterdekorasjoner, Hydrangea Wedding centerpieces; Hydrangea brudebuketten, Hydrangea omsorg er så enkelt som utfyller den skjønnheten i denne nydelige blomsten. En interessant faktum som jeg ikke gjorde en omtale om i beskrivelsen av systemet er at farger Hortensia blomstene avgjøres av pH i jorda. Blå blomster er de som vokser i sur jord og rosa eller lilla er de som har blitt plantet i alkalisk jordsmonn. Mens jordsmonn som er nøytrale, er typisk for svært bleke krem ​​kronblader.

No comments:

Post a Comment