Monday 26 December 2011

Earwigs Bite

Du må ha hørt om historier som går som "en saksedyr langsomt krypende over laken, klatret over puta. Minutt snudde hun seg i søvne, spratt den ekle fyren i øret hennes. Han forble i mørke, fuktige hjørner av øret hennes og la en hundre egg. Larvene langsomt spiste opp hjernen hennes som fikk henne til å bli gal! ". Eller en annen historie der det står "han tilfeldigvis fikk en saksedyr bite. Stakkars fyr, måtte han være innlagt, giften spredt over hele kroppen ». Vel, hørte hvis du også har en slik lignende urbane legender om saksedyr, så du også må være lurer bite Earwigs gjøre mennesker. Den første historien er en absolutt myte som til nå har det vært noen rapportering av et saksedyr i øret. Dessuten, saksedyr har tydelig seksuell morphism, så hvordan kunne "han" legger egg? Og andre historien kan ha vært en overdrivelse av en enkel klype av en saksedyr som kan ha ført til en infeksjon. Earwigs er verken giftig eller giftig og de trenger ikke krype inn menneskelige ører. La oss lære mer om disse urbane legender i følgende avsnitt.
Hva er et saksedyr?
A saksedyr er en type insekt som tilhører phylum Arthoropoda. Det er innfødt til Europa og ble innført til Nord-Amerika i 1900-årene av europeerne. The Earwigs betraktes som skadegjørere, som de er kjent for å tilintetgjøre blader, blomster og avlinger. A saksedyr er en nattlig skapning som har et par tang like klyper til stede på sitt underliv. Earwigs også beiter på en rekke insekter. De har membranous vinger foldet under deres korte fore-vinger. De sjelden fly, selv om de er i stand til å gjøre det. De har 3 par bein, og er enten røde eller brune og noen ganger sort i fargen. Deres hode er ofter mørk rød i fargen. Det finnes over 20 typer av saksedyr, hvorav den europeiske saksedyr og ring legged saksedyr er mest vanlig i Nord-Amerika. Kan du lese mer om insektstikk.
I et år, har en tendens til saksedyr å gjennomgå 5 molts. The Earwigs viser en sjelden evne til mors omsorg som ikke er så vanlig i insekt verden. The kvinnelige saksedyr omsorg for egg henne og selv etter nymfene klekkes. Hun vil fortsette å våke over dem til det andre molt av nymfene. Med molting, den seksuelle dimorphism av nymfene blir klar som former deres tang blir synlige. Hannene har buede knipetang og kvinner har rett knipetang. The klyper hjelp i å fange byttedyr og forsvar av saksedyr.
The Earwigs er åtseldyr og kan rov i naturen, eller har en altetende kosthold. Deres fleksible og muskuløs mage kan bidra til å åpne og lukke pinsett eller tang. Earwigs er kjent for å spise råtnende plante-og dyre hvis behov oppstår. Den kjøttetende saksedyr jakter på insekter som plante lus, bluebottle fluer, etc. De har til feed på et bredt utvalg av planter som georginer, zinnias, kløver, stokkrose, jordbær, selleri, solsikke, plommer, druer, roser, poteter, rødbeter, gress , mais silke, etc.
I menneskelig habitatene eller hjem, gjemme de i små, mørke og fuktige områder. Disse kan ses gå over veggene og tak og trolig nærheten av vasker og bad. De foretrekker bor i åpninger eller sprekker i veggene på dagtid. De finnes i mange områder rundt om i verden.
Earwigs Bite
A saksedyr bite er nesten legendarisk og er ofte knyttet til skader forårsaket av andre insekter. Earwigs biter ikke, men heller knipe. Klemme er virkelig smertefullt, men er ikke kjent for å bære eller overføre noen form for sykdom. Earwigs er ikke giftige og bite kan føre til en sekundær infeksjon hvis klort opp av negler. Hvis man noensinne får en Earwigs bitt, må du vaske det området nøye og desinfisere området med en desinfiserende. Du må se opp for eventuelle ødelagte knipetang eller buet tang igjen tilbake i såret. Så svaret å gjøre Earwigs bite mennesker er ja, de kan om truet eller satt på ved en feiltakelse. Men Earwigs bite er sjelden farlige og ikke kjent for å forårsake noen stor skade, bare litt vondt på en gang.
Saksedyr Skadedyrkontroll
Nå som du har observert en saksedyr angrep i hagen din, må du være på utkikk etter måter å bli kvitt Earwigs. Disse skadedyr kolonisere sjelden innendørs, og hvis du observerer dem inne, det kanskje fordi du har noe fuktig i huset eller er de i å rømme den kalde temperaturer utendørs. Hvis det er saksedyr i huset, se etter sprekker i din dør, vinduer eller stiftelse. Finn kilden for innreise og få dør, vindu eller skjermbilde faste gang. Du kan selv søke caulk eller tetningslister å beholde dem ut og bli kvitt Earwigs.
Neste, se opp for fuktige områder, vått løv, løse steiner og råtne aviser rundt huset ditt. Rengjør opp alt som er søppel og fuktig og sørge for at fundament er tørt. Rengjør regnet gutters og spirer, og hold dem litt vekk fra huset stiftelser.
Du kan lage feller for å fange disse skadedyr. Ta en avis og rulle den opp og sikre den med en strikk. Så Fukt den i vann og holde det i området du observerte saksedyr infestation. La det stå over natten og i morgen vil du observere saksedyr i avisene. Plukk den opp forsiktig og legg den i ett plastpose. Kast bort plastpose med avisen i søppel å få rigg Earwigs. Du kan selv søke borsyre eller boric pulver i områder du observere Earwigs. Dette er en effektiv metode for saksedyr pest kontroll, men fungerer bare hvis skadedyr går rett gjennom den.
Det er mange insektmidler tilgjengelig som inneholder pyrethrins for en effektiv Earwigs skadedyrbekjempelse. Den kjemiske pyrethrin er ikke skadelig å menneske og kjæledyr hunder. Du trenger å blande pulver med vann og spray den rundt i huset fra fundament til en radius på 6 til 10 fot. Spray blandingen i sprekker og revner at du mistenker hjelper Earwigs få innpass i huset. Les bruksanvisningen nøye før du bruker noen slags saksedyr insektmiddel.
Dette var litt informasjon knyttet til saksedyr bite og hvordan bli kvitt Earwigs. Earwigs ikke skade mennesker og deres bite ligner på en dårlig klype. Du må være forsiktig og følge noen forebygging tiltak for å unngå den smertefulle saksedyr bite. Jeg håper denne artikkelen på saksedyr bite har vist seg å være en nyttig lest.

No comments:

Post a Comment