Monday 12 December 2011

Cruise Control Feilsøking

Moderne bil arkitektur har blitt stadig mer sofistikerte, med bil ingeniører kommer opp med nyvinninger, som gjør bilkjøring enklere og mer behagelig. En slik utvikling er cruise control-systemet, montert i bil. I denne artikkelen deler jeg noen råd om fartsholder feilsøking som kan hjelpe deg ut.
Cruise Control-funksjon; Bilkjøring er ikke en enkel jobb, som du må håndtere tre pedaler (gass, brems, clutch for manuell girkasse) og hjulet. Å opprettholde jevn hastighet, må sjåføren ha trykk på gasspedalen konsekvent, som kan være slitsomt. Derfor, fartsholder mekanisme ble oppfunnet for å gjøre kjøringen mer komfortabel ved å gi føreren mulighet til å sette den fartskontroll på auto pilot på lange stasjoner. Dette betyr at, kan du angi en hastighet og ta foten av gasspedalen. Bremsing deaktiverer automatisk cruise-kontroll modus, og du har muligheten til å bytte tilbake til manuell kontroll.
Cruise kontroll mekanisme controls hastighet ved å manipulere på gassen gjennom et vakuum drevet aktuator mekanisme. Hastigheten er overvåket av bilens hastighet sensor, det sender elektroniske signaler til modulen, hvilke handlinger for å opprettholde hastigheten gjennom gasspådrag. I neste avsnitt, gir jeg deg noen tips om årsaker bak cruise kontrollen virker ikke.
Hvor å Reparer Cruise Control?; Hvert mekanisk system kan utvikle problemer når det blir utsatt for reelle arbeidsmiljø og komme utslitt over tid. Cruise-kontroll-systemer finnes ingen unntak fra denne. Her er noen tips på cruise-kontroll feilsøkingen som er rettet mot vanlige problemer som oppstår i mekanisme sin.
Cruise Control Module Failure; Hele funksjon av cruise control-systemet og særlig beslutningstaking er gjort av cruise control modulen, som kan kalles hjernen bak hele systemet. Dets funksjon er å motta signaler fra bilens hastighet sensor og ta nødvendige beslutninger. Det innkommende signalet fra kjøretøyet fartsmåleren sammenlignet med hastigheten verdien som er satt av sjåføren. Dersom virkelig verdi er over eller under den innstilte verdien, leder modulen sylindrene for å endre hastigheten satt av gassen, gjennom vakuum mekanismen. Da kontrollmodulen selv stopper å virke på grunn av sikringen eller brutt ledninger, bryter cruise control mekanismen helt ned. Reparere modulen, eller hvis ikke kan repareres, erstatte det, er det eneste alternativet for å løse problemet.
Vehicle Speed ​​Sensor Feil, øyet som cruise control modulen er kjøretøyets hastighet sensor. En dårlig av sensoren forlater kontroll modulen uten informasjon om hastighet oppnås ved bilen. Følgelig blir cruise control mekanismen ubrukelig. Svikt i vil sensoren gjengir speedometer ubrukelige også, som det er kilden til informasjon for den også. Skifte sensoren er den eneste måten å feilsøke problemet.
Lekkasje i Vakuum membran; Gjennomføring av gasskontroll er gjort mulig av en vakuum mekanisme. Men hvis et vakuum membran som en del av aktuatoren, starter lekker, er hastigheten kontrollen ikke lenger mulig. Få aktuatoren reparert og gjenopprette vakuum er veien ut av problemet.
Sammenbrudd i Throttle Linkage, The utløser og gassen har et bindeledd i form av gass kobling. Disse Kjeder kan bryte ut og deaktivere kontroll modulens gasshendelen mekanisme. Dette er den enkleste av cruise-kontroll feilsøking problemer å løse. Bare bytte ut linken vil bringe cruise control mekanismen tilbake til livet!
Håper denne artikkelen var til hjelp i forhold til å gjøre deg oppmerksom om hvordan du feilsøker cruise control problemer. Cruise-kontroll-systemer sjelden utvikler karabinerne. Men skyldes den avanserte kunnskap og verktøy som trengs for cruise kontroll feilsøking, reparere den på egen hånd ikke tilrådelig. Det er best å overlate til bilen reparasjon fagfolk. Å vite hva du får reparert og hvorfor, er viktig skjønt! Det er derfor, etter å ha lest denne artikkelen vil sikkert være nyttig.

No comments:

Post a Comment