Sunday 11 December 2011

Vann Lily Mening

Vannliljer er vannlevende planter som vokser i ferskvann. Den foretrekker et stille vann kropp som tjern, innsjø og myrer hvor det ikke er vann strøm. De hører til Nymphaeaceae familien. Den vakre, prangende vannlilje blomster finnes i et bredt spekter av varianter. Den vanligste fargen vann lilje er hvit, men det finnes i mange andre farger som rosa, lilla, gul, orange, burgunder og så videre. De fleste varianter av blomsten åpne sine kronblader om morgenen og stenger opp om kvelden. Imidlertid noen av dets varianter blomstre bare under natten. I neste avsnitt har vi gitt forskjellige opplysninger inkludert vannlilje mening.
Vann Lily Informasjon
Det vitenskapelige navnet på vann Lily er Nymphaea. Dette er hentet fra det greske ordet "nymfe", som ifølge gresk mytologi betyr overnaturlige feminine som bodde i vann organer som kilder. Det er sant at vannliljer er skjøre blomstene, og finnes i vannet. Dermed kan vi si at dette vannlilje meningen er absolutt relevant.
Fra historiske bevis funnet i antikke strata, er det antatt at opprinnelsen av vann lilje er i Sør Amerika. Men i dag, blir et stort utvalg av hybrid vann liljer av forskjellige farger dyrket i ulike deler av verden. I utgangspunktet er den hjemme i tempererte klima. I ekstreme klimaforhold, bladene har en tendens til å dø av, men roten fortsetter å overleve i jorda. På den annen side, i tropiske eller subtropiske klima kan vannlilje selv veks her om vinteren.
Når vi ser på en vannlilje, virker det at den har vokst fra overflaten av selve vannet. Selv det faktum er at blomsten er bare flyter på toppen av vannet kroppen og dens faktiske rot er festet til mucky jord nederst. Med andre ord øker det egentlig inne i vannet. Det har en kjøttfull, rhizome rotsystem som kan vokse så dypt som 6-7 fot og spre horisontalt opp til 15 fot. Det gir en lang stilk som gjør bladene og blomstene til å forbli i stand fløt på vannflaten.
Vannet lily blomst består av flere antall kronblader med en gyllen støvbærer i midten og er rundt 5 inches i diameter. De nye blomst skuddene starte å vises i april måned. Men starter blomstringen faktisk i juni og fortsetter til september. På en gjennomsnittlig, lever en vannlilje blomst opp til fem dager.
Når blomsten er en ung stadiet er støvbærer rette med og aldring av blomst, kaster det og krøller i vannet Lily. The støvbærer er organet som holder pollen på blomsten. Når blomsten dør, trekker planten ned blomsten stammen i vann.
Vann lily kan enkelt dyrkes som prydplante i små hagedammer. Plante tuber av vann lilje inn i en container og senk potten i vannet. For korrekt vekst, krever det mye av sol. Hvis du bor i et område der vannet kroppen sannsynligvis å fryse om vinteren, bør du ta ut vannliljer fra vannet, pakk dem i plast og lagre dem. Med utbruddet våren, kan du igjen setter dem tilbake i vannet.
Bortsett fra farger og skjønnhet, planting vannlilje i vannet hagen har flere andre fordeler også. Skjermen leveres av vannlilje til vannet hindre vekst av alger i vannet og dermed holde det rent. Videre beskytter det ulike små fisk og akvatiske dyr som lever i vannet fra rovdyr.
Les mer på:; Casablanca Lily mening, symbolikken i Lily; The vannlilje har sin egen åndelige og estetiske verdi for menneskeheten. Den har blitt brukt mye i ulike malerier siden antikke sivilisasjoner. Berømte franske impresjonistiske Claude Monet (1840-1926) brukte vannlilje som et objekt i hans oljemalerier av vann lilje serien til å uttrykke sin følelsesmessige reaksjon mot miljøet. Flere nylig, vannlilje tatoveringer er svært populære blant kvinner over hele verden. I sammenheng med en tatovering, portretterer vannlilje mening rent hjerte.

No comments:

Post a Comment