Saturday 24 December 2011

Frontruten Wiper Deler

Diagnostisering av et problem innen en maskin, krever at du forstår hva som er de ulike konstituerende komponentene som gjør sine arbeider mulig. Samme er tilfellet med en frontruten svaber. Du må forstå Arbeidskonferansen ulike frontruten svaber deler å finne ut hva er galt med det. Hvis maskinen designe interesserer deg, da vite om deler av en frontrutepusser og deres arbeider kan være en interessant case study. I denne artikkelen forklare jeg rollen til hver av frontruten svaber delene i sin samlede design.
Kan du tenke deg å kjøre i regn eller snø, uten at bilens trofaste vindusviskere fungerer? Det ville være et understatement å kalle det et mareritt! Vindusviskerne har eksistert en god stund nå. De første kluter kom på verdens scene i begynnelsen av det 20. århundre og med teknologiske nyvinninger, har de utviklet seg over tid til å gi klar sikt til sjåføren i alle værforhold.
Deler av en frontrute Wiper; Handlingen av frontruten svaber is oscillasjon og den kommer i ulike typer design i ulike bilmodeller. Men fortsatt sin kjerne jobber samme for alle design. Å forstå hvordan de virker, vil kunnskap om komponentene være nyttig. Her er de viktigste delene av en frontruten svaber design, uansett bilmodell. Mens du er ganske kjent med armene og kniver, kan du ikke vet de komponenter som er skjult inni.
Vindskjerm Wiper Arm; Vindskjermen viskerarmer er kontakten mellom vindusviskerne og motoren. Deres mål er utformet for å dekke maksimalt expanse av frontruten skjermen, og gir bladene med maksimal rekkevidde. De utfører viktige funksjon å trykke på bladene mot frontruten skjermen, sikrer maksimal rengjøring eller tørke effektivitet. I tilfelle, er de bøyd, må de skiftes ut umiddelbart som de kan hemme velfungerende. Les mer på frontruten svaber arm erstatning.
Frontruten vindusviskerne; vindusviskerne er de største tørke komponenten av visker, skrubbing av frontruten ren, med hver oscillasjon bevegelse. De er stort sett laget av gummi, som gir nødvendig fleksibilitet og holdbarhet til outlast kontinuerlig effekten av friksjon. Frontruten vindusviskerne komme i ulike størrelser, og du kan velge en erstatning med å se på frontruten svaber størrelse diagram. Deres kropp konturer er utformet for å matche kurven på frontruten som gir dem mer effektive. Les mer på:; Wiper Blade Size Chart; Hvordan Endre vindusviskerne; frontruten viskermotor; Det viktigste frontruten svaber delen er frontruten motoren, som gjør oscillasjon bevegelse mulig i forbindelse med spesielle snekkegir. Disse tannhjulene konvertere rotasjonsbevegelse av motoren i oscillasjon bevegelse av armen samtidig multiplisere momentet med en multippel på femti. Motoren styrer også det periodiske arbeider modus på vindusviskere, som er gjort mulig av en spesiell elektronisk krets montert på innsiden. Fukt og rust kan ta en toll på viskermotor over en lang levetid. En erstatning koster ikke mye om. Les mer på vindusvisker arm erstatning.
Foruten disse, er det andre komponenter som dreies og andre linking brikker som gir stabilitet og soliditet til hele strukturen. Intelligent vindusviskerne har blitt utviklet for moderne biler, som oppdager regn og justere tørke hastigheten etter sin intensitet. Les mer på auto frontruten utskifting og reparasjon.
Så, var disse de frontrutepusser deler som synkroniserer sammen for å gjøre sine arbeider mulig. Håper det har tørket bort din tvil om frontruten svaber-komponenter og montering. Så, nå har du en ide om hvor du skal lete, i tilfelle vindusviskerne ikke fungerer. Problemet kan vanligvis spores til en av disse frontruten svaber delene meste.

No comments:

Post a Comment