Thursday 29 December 2011

DLP TV Problemer

Plasma teknologi-og DLP-teknologi målretter samme marked i High Definition TV-segmentet, men antall DLP TV problemer som forbrukere har møtt har bestemt flyttet sin preferanse mot plasma TV. Selv om deres løfter og målgruppe er lik, DLP TV og plasma-TV er forskjellig drastisk i den type teknologi som de bruker for å nå sine mål.
DLP (Digital Light Processing) teknologi gjør bruk av en liten digital Micromirror Device (DMD) inne i TVen. The DMD vipper rundt 1,5 millioner smaller micromirrors mot eller vekk fra lyskilden i TV-apparatet. Graden av dette Tilt er er svært liten, mindre enn bredden av et hårstrå å bli presis, og dette settet med komplekset micromirrors øke muligheten for en forbruker overfor mange usynlige DLP tv problemene.
Denne teknologien ble introdusert til verden i 1987 av Dr. Larry Hornbeck of Texas Instruments, og selskapet selv eier et varemerke for denne teknologien. Samsung og Toshiba er to av de mest populære forbrukerelektronikk produsenter som benytte denne teknologien, men kan ikke disse unngå mange typer DLP TV problemer som beskjære opp fra tid til annen.
Det som er en DLP-tv, nå som vi vet hva den største komponenten inne i en DLP tv ikke la, oss se hvordan dette fordeler seeren og gjør ham til å nyte en bedre kvalitet på bilde på skjermen. Det skrånende of the micromirrors skaper mørke eller lyse piksler på skjermen, avhengig av hvilken retning tilt er. Hver micromirror har evnen til å snu mot eller bort fra lyskilden og som følge dette apparatet kan produsere om lag 1024 ulike nyanser av grått. Bortsett fra DMD brikken, øvrige viktige komponenter inne i DLP-TV fargehjulet, lyskilde og optikk. Tilstedeværelsen av alle disse komponentene foreta DLP TV problemer svært reelle, og dermed gjøre dem plagsom valg for hjemmekino systemer.
DLP tv Feilsøking; Det er mange ting som kan gå galt med DLP TVer, resulterer i en dårlig kvalitet på bilde eller en defekt tv sett helt. DLP TV pærer er kilden til lyset inne i TV-apparatet, så hvis de går ut, er TV-helt ubrukelig til dette pære er erstattet. Dette er ikke noe som kan unngås, fordi DLP TV lampene vil etterhvert oppbrukt og slutte arbeider.
Fargehjulet er en annen viktig del av DLP TVer som kan skape problemer for forbrukerne. Dette hjulet spinner på et svært raskt rate, nesten 120 RPS, så det er en svært høy mulighet for at du står DLP TV problemer skyldes en funksjonsfeil fargehjul. Dette vil føre til at TV å gjøre en summing når den er slått på, og også ta ut en regnbue effekt på skjermen. Den eneste måten å løse dette problemet er å erstatte fargehjulet.
Mange seere klager ofte om sine DLP TV skrur seg av automatisk. Det finnes en auto-shutdown funksjonen i disse TV's som kommer inn spille når TV satt har oppvarmet opp overdrevet, eller når lampedekselet dekselet har ikke ordentlig lukket. Å fikse dette problemet, finne lampedekselet dekslet og sikre at det er stengt, eller vekselvis, gi TV angi noen tid å senke dens temperaturen.
"DLP TV nei bilde 'er et veldig vanlig problem overfor forbrukerne, og dette skjer umiddelbart etter at noen grønne streker på skjermen. En defekt effektmodul kan føre til denne, men det store antallet klager av denne karakter har overbevist brukere at feilen ligger andre steder. Bortsett fra den horisontale grønne linjer, vertikale svarte linjer og hvite prikker på skjermen har også blitt lagt merke til, og alle disse peker mot noen alvorlige DLP tv problem som krever hjelp av en profesjonell tekniker.
Også se følgende:; LED TV Vs LCD TV; LED TV Vs. Plasma TV; LCD vs LED vs Plasma; LCD Vs. Plasma TV; DLP TV's er mye større og tyngre enn plasma TV's, og forskjellen i bildekvaliteten er minimal. Med det brede spekteret av DLP tv problemene som kan plage deg, er det sikkert lurt å velge en plasma tv istedet.

No comments:

Post a Comment