Wednesday 14 December 2011

Vekten Tatoveringer for Girls

Zodiac tatoveringer er en av de mest favoriserte tatovering design dag av flere grunner. For det første, er de alltid på moten, og kan aldri betraktes som ute av moten. For det andre, en persons tanker, og tro om en bestemt ting, tro, kult, etc. kan endres i løpet av årene, men Zodiac tegn på den personen alltid forblir den samme; for alltid. Derfor, hvis du tror på denne fascinerende vitenskapen kalles astrologi og ønsker å flaunt dyrekretsen tegn, er Zodiac tatovering det beste alternativet. Her vil vi se mer på Libra tatoveringer for jenter.
Libra Tattoo Betydning, The Vekten er det syvende tegnet av Zodiac og folk født i mellom september 24-oktober 24 tilhøre denne dyrekretsen. Libra individer blir betraktet som den mest sjarmerende individer i Zodiac. De er preget av sosiale, lettvint natur blandet med diplomati. De er også en av de mest romantiske individene blant alle andre kolleger. De har en fantastisk sans for kunst, skjønnheten og rettferdighet. Deres Zodiac symbol, skalaer, snakker i bind om Libran naturen. Som vekter dukkert frem og tilbake for å balansere høyre, Libra individer holder på å endre sine tanker, og dermed er merket som ubesluttsom. Men de er fredselskende og ønsker å balansere ut alt i livet. Hvis du er en Libra kvinne og ønsker å ha et Libra tatovering gjort, er de følgende er noen av alternativene for Libra tatoveringer for jenter.
Libra Tattoo Designs; Som nevnt ovenfor, har hver Zodiac tegn et symbol på sin egen, ofte symboliserer egenskapene til personer født under de respektive tegn. Vekten er symbolisert ved skalaer, selvsagt gjør sistnevnte det mest populære Libra tatovering symbol. La oss ta en titt.
Skalaer, skalaer av rettferdighet er et symbol på balanse og harmoni i livet. Derfor er den enkle utformingen av skalaene trukket i sin faktiske form og mønster, en enkel, men søt Libra tatovering design. Dernest kan du selv gå for silhuetten av skalaer som vil se attraktive på lyse huden tone. På den annen side, hvis du ønsker å ha en større tatovering design, så kan du portretterer en mann eller en engel som holder vekten. Noen ganger er folk fant til å bruke sin kreativitet for å lage unike Libra tatoveringer som å ha en design som viser balansen mellom godt og ondt, kjærlighet og hat, etc. Dessuten er tribal Libra tatovering design regnet som en av de beste Libra tatoveringer for jenter for sin unike og delikate mønstre.
Glyph, Ligner på symbol, har hver Zodiac signere også en glyph av sine egne. Glyph av Vekten er som en "lik" tegnet, som også står for balanse eller likevekt. Vekten tatoveringer ved hjelp glyph er vanligvis laget av folk som ønsker å ha en mindre og mindre forseggjort skilt. Kvinner kan inkludere andre grasiøs design som blomster, vinranker, osv. rundt tegnvariant å ha en annen tatovering.
Tekster: I dag, sammen med symboler og design, folk også favorisere inkluderingen av tekster i sine tatoveringer. Du kan ha ord som 'LIBRA "eller" Proud Libra »eller« Vekten: Just, Sosialt og romantisk ", etc. innskrevet på kroppen med eller uten skiltet symbol og form best Libra tatoveringer for kvinner. Det er mange font stiler tilgjengelig og du er sikker på å finne den du elsker.
Du kan også gjerne lese videre:; Små tatoveringer for Women, Unique Tatoveringer for kvinner, Cool Tatoveringer for Girls: Dette var noen ideer om Libra tatoveringer for jenter og kvinner. Til slutt, hvis du fortsatt er forvirret og ikke klarer å velge ett enkelt design, så kan du bare ha alle de tre design kombinert kunstnerisk å danne en kreativ og unik Libra tatovering. Lykke til!

No comments:

Post a Comment