Tuesday 27 December 2011

Luau Party Games

Når du tenker på en luau fest, alt du kan tenke på er folk sipping cocktails, kledd i ekte Hawaii beach gear, med gresset skjørtet, den Leis, et al, synge, danse og nyter. Men slik at denne rutinen ikke blir kjedelig, du må legge inn noen spennende party spill og aktiviteter, spesielt hvis du har dette partiet med barn rundt. Med dette i tankene, som presenteres her er noen luau party spill og aktiviteter, som vil ha alle dine gjester ladet opp, og ville for mer!
Luau Party Game ideer
Få mest mulig ut av, og nyte disse luau festspill for barn og voksne. Noen av disse krever at du har noe materiale utarbeidet på forhånd. Husk også å beholde små premier til vinnerne av hver kamp.
Lag ditt eget Lei; Start med dette spillet, og fortsette til de gjenværende spillene. Det er en lett aktivitet for å ha alle gjestene varmet opp for de resterende kampene. Har alle gjestene i festen lage sine egne Leis, ved bruk av kunstige blomster (silke, papir, etc.). Du vil også trenge en søm nål og tråd for å gjennomføre denne aktiviteten. Bruk forskjellige fargede blomster for menn og kvinner. Kan for eksempel menn bruker en blå og orange kombinasjon, mens kvinner kunne bruke en lilla og rosa kombinasjon. Dette er en morsom aktivitet, og ikke engang bli kjedelig fordi det kan være ferdig i løpet av kort tid. Gang spillet, og den personen er ferdig først, vinner.
Lei din Partner, Bruk Leis du nettopp har laget for å spille dette spillet. Først, har spillerne laget opp som partnere. Deretter blindfold én partner av paret, mens de resterende partnerne danner en sirkel, omslutter deres bind for øynene partnere. De som bind for øynene må finne sine partnere, uten hjelp eller signaler. Når de tror de har funnet sine partnere, må de sette lei på halsen sin rundt samarbeidspartnernes halsen. Etter at alle bind for øynene spillere har fullført, fjerner du dem har sine bind for øynene og se om de har funnet sin partner. Den ene er hvem har få en liten premie.
Luau Treasure Hunt, Vinnerne av spillet "lei partneren din", får å skjule en skatt som de gjenværende spillerne må finne. Du kan bruke en god størrelse skall for dette formålet. Etter at skatten er gjemt, de andre spillerne på lag, og hodet ut for å finne skatten. Ideelt, bør dette spillet skal spilles i runder, med 2-3 par spille per runde. Vinneren av første runde skjuler skatten for spillerne av neste runde. Når spillet er over, alt det vinnende lag får en liten premie.
Luau Musical Håndklær; Dette spillet er nøyaktig erstatning for den gode gamle musikalske stolene. Siden luau spill er stort sett spilt på stranden, bruke et par badehåndklær i stedet for stoler. Legg håndkle, en mindre enn antall av spillerne, i ring. Spille luau musikk, og har alle danse rundt i håndkle. Endelig, da musikken stopper, alle er ment å sitte på et håndkle. Personen utelatt, forlater spillet, og en annen håndkle er fjernet fra spillet. Fortsette inntil en spiller igjen, hvem som til slutt får en pris.
Pass the Beach ball; Dette er ikke det gamle spillet der du går rundt ballen mens du sitter i en sirkel, og den ene for å ha det når musikken stopper synger en sang. Dette er en av de beste beach party spill, som kan nytes med barn og voksne! Del alle gjestene på festen din, inn i to lag, og hånd hvert lag en badeball. Tegn opp en start og en finish line. Har spillere av begge lagene stå i en enkelt fil. Som du skriker 'go', har den første spilleren på laget å begynne å kjøre mens vatt ballen kontinuerlig, enten med hendene, føttene eller hodet. Holder ballen eller dribling det er ikke tillatt. Så snart spilleren når mållinjen, har han sprint tilbake og sende ballen til neste spiller på linje, som deretter utfører samme handlinger. Teamet å fullføre dette hele øvelsen først vinner!
Bordtennisball Toss; For dette spillet, vil du kreve en leke bøtte og spade, sammen med 4 ping-pong baller. Igjen, dele gjestene inn i to lag, og har en spiller fra hvert lag stå bak startlinja. Plasser bøtte om lag fem meter fra denne linjen. Den første spilleren plasserer en ping-pong ball foran ham, og prøver å kaste den inn i bøtte med spade. Hver spiller får fire forsøk. Etter den første spilleren, det neste prøver samme. Laget for å få maksimal skudd rett, vinner. Også prøver og holde en liten premie for hver kaste laget, selv for spillere fra det tapende laget.
Les også om party ideer.
Ta en titt på disse andre Hawaiian party spill og noen andre utendørs party spill for å legge litt mer moro til din luau festen. Det garanteres at med disse luau party-spill, vil ingen oppleve et eneste øyeblikk av kjedsomhet på din luau fest! Faktisk kan det være en av de beste luau partene gjestene dine noen gang deltok. Ha en blast!

No comments:

Post a Comment