Thursday 1 December 2011

Paraben Gratis Cosmetics

Parabener er konserveringsmiddel som er svært mye brukt i kosmetikk og legemidler i disse dager. De er regnet som meget effektive konserveringsmidler, hovedsakelig for deres fungicid og bakteriedrepende egenskaper. De brukes i nesten all kosmetikk som shampo, kremer, barbering gels, tannkrem og soling løsninger på grunn av sine lave kostnader. I det siste har det imidlertid vært en kontrovers omgir dem på grunn av ulike helsefarer som kan forårsake. Så, hvis du bruker kosmetikk som inneholder parabener ofte og tenker, er parabener safe eller bør man bytte til paraben gratis kosmetikk, da er under noe informasjon som du vil finne svært nyttig. Les mer om kjemikalier i sminke.
Parabener i kosmetikk: Are Parabener Farlig?
Forskere har vist at uansett hva vi bruke på huden vår, et flertall av det, nesten seksti prosent, kommer inn i blodet. Og dette inkluderer parabener, syntetiske konserveringsmidler brukes i personlig pleie produkter. Hvis vi ser er hva parabener kjemisk er de estere av p-hydroksybenzosyre. I kosmetikk, parabener som brukes mest are Propylparaben, butylparaben og Methylparaben.
I en rapport med tittelen Pharmaceuticals og Personal Care Products i Miljø: Agenter av subtile Bytt utarbeidet av US Environmental Protection Agency (EPA), ble det nevnt at da testene ble utført på parabener, viste de enkelte østrogen aktivitet. Med andre ord, parabener etterligne kroppens hormoner og kan endokrine-forstyrre når gnidd i huden som kosmetikk. Parabener kan forstyrre visse systemer av kroppen som skjoldbruskkjertelen, eggstokkene og hypothalamus. Noen andre forskere i parabener har vist at kan føre til problemer som for tidlig aldring av huden, vektøkning og til og med brystkreft. Ser på disse potensielle farene, er det bedre å skifte til paraben gratis produkter, for å unngå å betale senere med ens helse.
Paraben Gratis Cosmetics
For å søke etter paraben gratis produkter kan være litt av en oppgave siden det er oppført i en rekke former på kosmetiske produkter. Så alle som ønsker å unngå paraben gratis kosmetikk, bør se etter begreper som Methylparaben, Propylparaben, Methyl-parahydroxybenzoic acid, Butyl-parahydroxybenzoic syre, Parahydroxybenzoate, Propyl-parahydroxybenzoic acid, Parahydroxybenzoic syre, Benzyl-parahydroxybenzoic syre, Ethylparaben, Ethyl-parahydroxybenzoic syre og Butylparaben, som alle disse er typer parabener. Eventuelle kosmetiske som har dette som ingredienser, bør ikke anvendes. Les mer på skjønnhetsprodukter.
Hvis enkelte kosmetiske selskaper proklamere sine produkter for å være naturlige eller organiske, betyr det ingen måte at de selger paraben gratis produkter. Hvis man ser på ingrediensene i slike kosmetikk minuttbasis, kan det være noen parabener oppført. En god måte å få best paraben fri kosmetikk er å kjøpe dem fra Internett. Det er en hel masse kjemisk fri og trygg kosmetikk er tilgjengelig på Internett for å velge mellom. Les mer på økologisk kosmetikk.
Ser på alvorlige helseproblemer som kan skape parabener, er det svært viktig å bytte til paraben gratis kosmetikk for å unngå enhver form for helse komplikasjoner i fremtiden. Enkelte kosmetiske selskaper, som er opptatt av helse og velferd for sine kunder, gjør de litt for, for å tilby paraben gratis produkter til dem. Mange bedrifter er nå erstattet parabener med vitamin E og grapefrukt frø, i sine produkter. Tilmed absolutt nødvendig oljer som lavendel, tea tree, kanel og eukalyptus er nå behandlet og gjort til naturlige konserveringsmidler som brukes i stedet for parabener. Så, til alle de kosmetiske selskapene tar ansvar for å tilby oss gratis kjemiske produkter, ligger onus på kundene være forsiktige med sine valg.

No comments:

Post a Comment