Wednesday 7 December 2011

Sump Pump Basin

Sump pumpen vanntanker har vært populært siden mange år. Det er til stor nytte å holde kjelleren rent og tørt, slik at du kan gjøre bruk av hele kjelleren og også unngå lekkasjer problemene som en kjeller av en gjennomsnittlig amerikansk hjem ansikter. Sump pumpe bassengene pumpe ut vann fra kjelleren din når det akkumulerer. Nøkkelen til en ren kjeller er å installere riktig type sump pumpe. Some kjellere kan kreve lite sump pumpen bassenger mens andre kanskje krever større funn. Alt avhenger av nivået av vann samlet seg i kjelleren. Les videre for noen kjelleren vanntettingsmembraner systemer.
Installere en Sump Pump Basin
Hvis du vil legge til en sump pumpe til kjelleren din må du ha en sump pumpe bassenget som ville være passende for kjelleren. Sette i en sump pumpe Bassenget er en vanskelig og arbeidskrevende oppgave. Ta en titt på sump pumpe reparasjon. ; Velg et passende sted i kjelleren for sump pumpe. Kontroller at du ikke skade de underjordiske vannledninger og andre hjelpemidler. Bruk en Jackhammer på et passende sted. ; Lage en disposisjon for sump pumpen bassenget på kjelleretasjen. Snu bassenget opp ned. Ta bassenget som et senter og tegn en firkant rundt det. Størrelsen på plassen bør være ca 6 til 10 inches mer enn toppen av bassenget. Når du begynner å lage et hull i kjelleren gulvet, sørg for at du er 10 meter fra noen av veggene. Det er alltid anbefales å lage et hull i et gulv 10 meter fra murene som omgir det av sikkerhetsmessige grunner. Du kan også være interessert i interiør kjelleren vanntett. ; Begynn kjedelig din hullet. Med hjelp av en Jackhammer, kutte linjene du har gjort. Pass på at du ikke gjør hullet for stort. Når du har omkretsen kuttet, begynne å bryte vekk i mindre biter før du har nådd betongen. Fjern alle steinmassene slik at bare smuss blir. ; Lag et hull for sump pumpen bassenget. Bruke en skuffe til å lage et hull for håndvasken. Gjør ditt hullet litt dypt, slik at bassenget passer i den. Legg igjen en 1 tommers gap mellom bassenget og hullet slik at bassenget ikke blir spylt med skitt. ; Fyll området rundt bassenget med grus, til den når toppen av hullet. Bassenget og hullet skal være på nivået. ; Med hjelp av en murskje glatte grusen området. Dekk til og forenkle grus området og også fjerne skitt rundt bassenget. ; Fjern biter av steiner og røttene som de kan forårsake problemer hvis stuck med grus. Den øvre delen av bassenget bør være 1 tomme høyere enn i kjelleretasjen. ; Benytt deg av betong over glattet smuss området. Spre betongen jevnt slik at bunnpannen pumpen bassenget og i kjelleretasjen er i vater. Kontroller at gulvet er helt tørt før du installerer sump pumpen. ; Sump Pump Basin Covers
Alle som kjenner hva kjelleren flom vet betydningen av bunnpannen pumper. De er veldig viktig hvis du ønsker et tørr kjeller og det meste av amerikanske boliger har sump pumper installert i sine kjellere. Til tross for å gjøre så mye for kjelleren sin, de nesten ikke tar vare på sine sump pumper. Sump pumpe bassenget dekker er viktig fordi hvis de er ikke der så farlig rusk og fremmedlegemer kan sette seg fast og skade sump pumpen. Sump pumpe bassenget dekker er tilgjengelig for alle sump pumpe bassenget størrelser. Disse dekker er tilgjengelig i to former; perforert og solid. Solid sump pumpe dekker brukes til å tappe vann med hjelp av en pipe. Perforert dekker er brukt der vannet renner over gulvet og går deretter inn til brønnen.
Les mer på: Hvordan installere en sump pumpe.
Vel jeg tror hvis du har en kjeller så har en sump pumpen Bassenget er en absolutt nødvendighet. Installer alltid en sump pumpe og et cover å ha en ren og tørr underetasje.

No comments:

Post a Comment