Sunday 25 December 2011

Gripe Water Ingredienser

For mange foreldre til nyfødte babyer, er Gripe vann et liv saver som det hjelper å behandle kolikk hos spedbarn. Det hjelper også å gi middel fra magen cramps, gass og teething smerte led av spedbarn. Denne fantastiske løsning for kolikk ble først oppdaget i England i år 1851. Det ble raskt populært med mødre til nyfødte barn som det var veldig effektiv i stilnet kolikk. Snart bruk spredt over hele verden og fram til dato det er sterkt anbefalt av barneleger som et middel for behandling av mage ubehag. Det er også brukt av voksne i en større dose for å behandle gastrointestinale lidelser. Hva er gripe vann laget av? De første og opprinnelige formelen av Gripe vann ingrediensene alkohol, dill olje, sukker og natrium bikarbonat. Det moderne formuleringen er noe forskjellig fra den originale og det er mange pålitelige merker som er tilgjengelige i markedet.
Ingredienser i Gripe Water
Selv om gripe vannet ingrediensene forskjellig fra produsent til produsent, de viktigste ingrediensene i Gripe vann er som følger. ; Karve frø for å hjelpe fordøyelsen og gi lindring fra flatulens. ; Ginger root ekstrakt for å gi lindring fra fordøyelsesbesvær og kvalme. ; Fennikel å berolige en urolig mage og gi lindring fra spasmer. ; Angelica å berolige en urolig mage. ; Cinnamon bark ekstrakt for å hjelpe fordøyelsen og for å gi lindring fra følelser av kvalme. , Anis frø for å hjelpe fordøyelsen prosessen. ; Dill ekstrakt for å gi lindring av oppblåsthet, og til å avgjøre en kvalm mage og fjerne følelser av kvalme. ; Kamille å hjelpe slå seg ned i magesekken. ; Kardemomme å fordrive kvalme og oppkast og å bistå i fordøyelsen prosessen. ; Peppermint å hjelpe til med å fastsette magen og forebygge kvalme. ; Lemon balsam for å lindre flatulens. , Aloe vera for lindrende oppblåsthet og luft i magen. ; Blackthorn for lettelser magekramper og smerter. ; Så ble disse noen Gripe vann ingredienser. Det er noen ingredienser som du bør strengt unngå når du kjøper Gripe vann for barnet ditt. Les etiketten på baksiden av flaska for å være sikker på at dette ingredienser i Gripe vann ikke er tilstede. Disse ingrediensene er; Alkohol, Gluten, natriumbikarbonat, Meieri, Sitronsyre, soya, gjær, koksgrå Vegetabilsk Carbon; Oppskrift på Gripe Water
Dersom det er et nødstilfelle eller du bare vil concoct din egen Gripe vann for babyen din, hvis du har den rette ingrediensene i skapet ditt kan du gjøre det hjemme. Deretter rapporten vannet ingredienser som du trenger å gjøre det hjemme er som følger. , 1 ts fennikel frø, 1 ts dill frø, 6 kopper vann, Knus fennikel frø i en morter før du har en grov pulver. Gjør det samme med dill frø. Kok opp vann i en gryte og tilsett knust dill frø og fennikel frø. Dekk pannen med lokk og la vannet redusere til halvparten. Fjern fra varmen og la blandingen avkjøles. Sil hjemmelaget Gripe vannet og oppbevar i kjøleskapet. Du kan legge til en spiseskje sukker til blandingen å gjøre gripe vannet mer spiselig. Denne blandingen kan lagres for bare 24 timer i kjøleskap og eventuelle gjenværende blanding skal kastes, fordi det ikke er trygt å administrere til en baby. Les mer på; Gripe Water for Babies, Hikke i Babies, dette var alt om Gripe vann ingredienser og hvordan du kan gjøre det hjemme. Du kan prøve forskjellige kombinasjoner av urter som anis frø og sitronmelisse i hjemmelagde Gripe vannet. Pass på at du belastningen vannet grundig og kjøle den ned før administrasjon av hjemmelagde Gripe vann til barnet ditt. Hvis symptomene på kolikk fortsetter i mer enn tre dager, ta kontakt med barnelege umiddelbart.

No comments:

Post a Comment