Sunday 25 December 2011

Emo Makeup Tips

Emo er ansett som en subkultur som er utledet både fra punk musikk og gotisk mote. Selv om mange tror at emo er populært som en type musikk sjanger, er det faktisk dressing stil, spesielt emo makeup som beskriver emo stilen. I motsetning til andre typer av sminke, er emo makeup ikke bare gjort av kvinner, men også av menn. Dette er det som gjør emo makeup virkelig unikt. Men få emo makeup gjort er ganske vanskelig fordi det er ganske en forseggjort stil, og det er bare med mye praksis at man kan bli en ekspert i å søke emo sminke. Så hvis du finner emo sminke interessant og ønsker å adoptere denne stilen, her er noen emo sminke tips som du kan referere til. Les mer på emo mote og frisyrer.
Emo Makeup Tips for Girls
EMO makeup konsentrerer seg om øynene som øyet makeup av denne stilen er svært forseggjort og dramatisk. Egentlig er øyesminke sies å være en kombinasjon av barnlig uskyld og mørke. Her defineres faktisk emo livsstilen som sies å være en blanding av sensitivitet og tristhet. Så, hvis du ønsker å prøve ut dette unike utseende, ta en titt på noen av de tips om emo sminke.
Makeup Base; Akkurat som andre makeup, starter emo makeup også med skapelsen av base for anvendelsen av resten av makeup. Før du søker grunnlaget, ikke glem å rense ansikt av peeling, toning og fuktighetsgivende. Når dette er gjort, kan du begynne søker fundamentet. Selv om mange mener at emo makeup krever at personen skal ha et hvitt ansikt, dette er ikke veldig sant. Snarere vil et hvitt ansikt gir deg et gotisk utseende. Derimot, må man ha en blek ansikt hvor ett kan bruke en stiftelse, lettere enn ens faktiske hud tone. Også, ikke glem å bruk concealer om du har mørke sirkler under øynene. Bruke primer vil også være en god ide, hvis du vil at makeup å vare lenge. Flere hvordan å velge perfekte grunnlaget.
Emo Eye Makeup; Som jeg sa tidligere, er øyet makeup den viktigste delen av emo makeup. Emo øye makeup er preget av tykk, mørk eyeliners både på øvre og nedre del av øynene, etterfulgt av mørke øyenskygge. Selv vanligvis foretrekker de fleste å bruke svart eyeliner til å trekke sine øyne på emo sminke, andre mørke farger som grått, skog grønn, blå, mørk brun vil også se bra ut. Når du har søkt primeren, start anvende eyeliner på øvre delen av øyet. Linjen bør være tykk og bør nærmest mulig til lash linjen. Du må gjelde 4-5 strøk av eyeliner å gjøre linjen tykkere samt mørkere. Ikke glem å forlenge tykke linjen utenfor øynene også. Når øvre øyenvippe er gjort, må du starte med nedre øyenvippe. Her er eyeliner anvendt inni vannlinjen og det er viktig å gjelde 3-4 strøk å gjøre det tykk og mørkt. Mer om dramatiske øyesminke.
Etter du har søkt eyeliner på både øynene, vent for engang, inntil eyeliner tørker opp, før du fortsetter til øyet skyggen. For øyenskygge, er den vanligste fargen brukt av kvinner svart. Hele øvre øyelokket er malt med svart farge og for denne, ville det være best å bruke svart øye maling. Når øvre øyelokkene er gjort, så sorte eyeshadow påføres på nedre øyelokkene også, å fullføre utseendet. Men trenger man ikke holder meg til svart øyenskygge heller det har blitt en kjepphest for å bruke glitter øyenskygger som sølv, rosa, osv. istedenfor svart. Eksperimentere med ulike fargene vil hjelpe deg velge en som ser best på deg.
Etterbehandling Touches; Når du har gjort med eyeliner og øyenskygge, ville neste trinn være å anvende mascara. First curl øyevippene dine med en øyenvippe curler og deretter anvende mascara på begge øvre samt på nedre vippene. Det vil også være en god idé å sette på falske øyevipper. Men, hvis du ønsker å gjøre dette, må du bruke øyevippene før du starter med øyet makeup. Etter bruk av mascara må du bruke lebestift. Selv de fleste bruker en naken farget lip gloss stund gjør emo makeup ikke å skifte fokus fra deres øyne, er det absolutt greit å bruke lyse samt mørke fargede lipsticks hvilke passer din hud tone. En Glitter leppestift eller lipgloss vil også se bra ut med emo makeup. Man skal aldri bruke rouge når du gjør emo makeup som det er sagt at rouge tar av fokus fra øynene.
Jeg håper denne artikkelen på emo sminke tips og teknikker er nyttig for deg. Sammen med emo makeup, få en Emo frisyre gjort og kjøpe klær som går med emo motetrender. Iført emo tilbehør som gelé armbånd, lyse fargede sneakers og armbånd vil bidra til å fylle din Emo utseende.

No comments:

Post a Comment