Sunday 4 December 2011

Ice Skate skarphet

I is skating, betyr et skarpt blad et godt grep og enkel manøvrering, mens en sløv kniv bety mindre friksjon og bedre hastighet. Dette, derimot, betyr ikke at du trenger å holde bladene kjedelig å skate godt. Faktisk, må du gjøre akkurat det motsatte av dette. Uavhengig av om du er en amatør skating entusiast eller en veteran innen skøyter, må du holde skøytene skarpe og i god stand. Skøyte oppskarping i ikke i det hele en vanskelig oppgave, om du forstå dens grunnleggende. Før vi går videre til skøyte skarphet tips, la oss oss prøve å forstå hvor ofte du må velge den samme. Les mer på skøyter tips og teknikker.
Hvor ofte skal Ice Skates skal slipes?, Dette er et viktig spørsmål som må tas i betraktning før du velger skarphet, som for mye av skarphet eller for mindre av det, både kan resultere i noen negative effekter på skøyter. Sliping av kniver for ofte kan enten skade dem eller få dem til å slites ut fort. Hvor ofte å skjerpe skøytene i stor grad vil avhenge av hvor ofte du bruker dem. Går av styret til tommelen, skarphet din skøyter en gang i måneden i mer enn nok. Ellers, kan du bare teste rulleskøyter å se om de virkelig trenger å være skjerpet. Det er en enkel prosedyre for å sjekke om skøyter trenger oppskarping. Du trenger bare å kjøre en negl ned bladet. Hvis bladet er skarpt, det vil grave i neglen din, men hvis det er kjedelig, vil neglen bare skli over, og dette vil bety at bladet krever oppskarping som en del av regelmessig vedlikehold.
Ice Skate Sliping Tips, dine skøyte oppskarping utstyr vil inkludere en skruestikke og ett brynestein, sammen med en flaske honing olje. Tvingeenheten vil fungere som et holdingselskap enhet for is rulleskøyter, mens du kan bruke brynet å skjerpe blad. Det er ideelt å dekke skinn delen av isen skate med noen gamle klut, da dette vil unngå riper på dem. Du kan starte ved å plassere skate opp ned i tvingen, slik at du får skikkelig tilgang til bladet sitt. Sørg for at grepet på tvingen er stram nok til å hindre skate beveger seg, mens skarphet pågår. Som neste trinnet, helle litt honing olje på brynet. Plasser brynet i rett vinkel på bladet, og flytte det tilbake frem og rundt 6-8 ganger. Pass på at du holder brynet i rett vinkel, ca en cm av den skal stige over bladet, som holder den flatere vil bare erodere bladet, og dermed skade rulleskøyter. Kontroller om du har oppnådd ønsket nivå av skarpheten, og hvis ikke fortsetter med noen flere slag til du får det. Hvis du merker noen metallspon på brynet, umiddelbart bli kvitt den, helle litt mer honing olje og fortsett prosessen. Dette skøyte oppskarping tips, gjelder også for de nylig kjøpte par skøyter sko, da de ikke er skjerpet av produsenten.
Mer informasjon på skøyter:; History of Ice Skating, Ice Skating betingelsene, Famous Ice løpere; Dette var noen av de mest enkle skøyte oppskarping tips som gjør det mulig å skjerpe metal bladene på skøyter i en håndvending. På en gjennomsnittlig, vil skate oppskarping koste mellom $ 5 til $ 15, avhengig av om du tar dem til noen anlegg i nabolaget ditt skøytebane selv eller til en fagperson som ville bruke en sofistikert skøyte skarphet enheten å utføre oppgaven. Men, kan du lagre like mye penger ved å mestre disse skjerpe tips og gjennomføre den tilsynelatende kjedelige oppgaven selv.

No comments:

Post a Comment