Wednesday 14 December 2011

Slik Patch Jeans

Jeans er klær elementer som folk kan går aldri lei av. Mange av oss har et par jeans har vi hatt i svært lang tid, som vi nekter å gi opp fordi ingen andre paret synes å gi den type komforten som en favoritt par gjør. Men hva når endelig jeans kan ta det mer, og de begynner å vise tegn på aldring? Du har kanskje lagt merke til, men valgt å overse de små hullene, de mindre rips, og slitasje innsiden. Disse derimot er definitivt kommer til å bli merkbare i noen tid. Likevel ønsker ikke å gi opp paret? Vil du forsikre deg om at du bruker det til hver fiber puster det siste? Det er en løsning for deg, dette guide til hvordan å lappe jeans, som har hull, som er rippet og som er slitt.
A Guide to Oppdatere Jeans
Disse steg-for-trinn-instruksjoner fortelle deg hvordan å lappe jeans uten en symaskin, og med en symaskin. Før du begynner, må du samle alle disse materialene.
Materiale Obligatorisk; Matching Denim Patch (kanskje fra en eldre, uopprettelig par jeans), Søm Needle, tråden (som matcher stoffet), en saks, Safety Pins, reisebeskrivelser, Til å begynne med, vurdere størrelsen på hullet eller rippe i jeans. Du vil kreve en oppdatering større enn det. Sørg også for at du kutter ut alle løse tråder rundt hullet, som gjør det ser mindre enn det kan faktisk være. Selv om jeans er frynset, kuttet alle trådene som kjører gjennom frynsete lapp. , Klipp ut en denim patch, som minst ½ tomme større enn det området du ønsker å dekke opp, på alle sider. , Hvis du lurer på hvordan å lappe jeans fra innsiden, den eneste måten å lapp jeans er fra innsiden. Slå jeans innsiden ut, og plasser friske lappen på det området du har til å dekke opp. Bruk sying pins til pin på plass, rundt kantene på plasteret, ikke hullet. Disse vil veilede deg mens du syr lappen. , Å vite hvordan å lapp jeans hånd, plukke opp tråden som matcher stoffet av dine jeans, og skjær minst en fot å bli satt i nålen. Nå kjøres det gjennom nålen hullet, til endene er enda. Knyt en knute i enden slik at du kan fortsette med sying. ; Start søm om lag en fjerdedel av en tomme vekk fra kanten av hullet i jeans. Mens holdt lappen på plass, skyv nålen inn i stoffet, og på en avstand en firedel tommer, trekke den tilbake ut. Skyv nålen tilbake til det punktet der du startet. Dette kalles tilbake maske. Fortsett på samme måte til du har fullført patching opp hele hullet. For å avslutte den av, på den siste masken, loop tråden i nålen rundt gjengene på søm og trekk for å sikre det. Klipp av tråden. , En alternative måten å lapp jeans er ganske enkelt ved å bruke stoff lim rundt kanten av plasteret, og fikse det på plass. Dette vil imidlertid, ikke vil vare så lenge som en sydd patch. , Du vil lære hvordan å lapp jeans med en symaskin, først kjøre en vanlig maske rundt kanten av plasteret på symaskinen, i den avstanden nevnt før. For å sikre det videre, sette symaskinen på sikk sakk innstillingen, og kjøre den rundt lappen igjen. Husker, er alle de sømmene for å være gjort fra innsiden av jeans. Nå slår buksene til høyre side, og igjen, sakk kjøre sikk masken over hullet, vertikalt og horisontalt, til hele hullet har blitt dekket med sting. ; Når du er ferdig patching opp jeans, trekk området rundt lappen for å sjekke om det er trygt. Hvis det er noen løse masker, ta dem opp. Din favoritt par jeans er nå reparert. ; Å kunne stryke på lapper på jeans, ta en titt på denne artikkelen om hvordan du kan stryke på lapper. Du kan til og bruke fancy lapper for å dekke de skadede områdene i jeans, avhengig av stillingen sin. Men disse er alle elementer av retro fashion, og blant dagens motetrender er de et stort nei-nr.
Nå som denne guiden til hvordan å lappe jeans har hjulpet deg berge din favoritt pair, se hvor mye lenger det kan vare, og sørg for å få mest mulig ut av det.

No comments:

Post a Comment