Friday 9 December 2011

Foundation Sealing

Foundation tetting eller vanntetthet en nødvendig virkemiddel ethvert hjem byggeprosjekt sikre at ingen problemer skyldes fuktighet lekkasje. Hvis en bygning er basen må stå testen av tid, så er det viktig at grunnlaget tetting er skikkelig gjort. Det effektivt tellere undergrunnen fuktighet som kan ellers gjøre innhugg og forårsake problemer. Artikkelen er en kort innføring i grunnlaget tetting teknikker.
Hvorfor er Foundation Sealing nødvendig?
Strukturer som er bygget for å vare ha et sterkt fundament. Bortsett fra strukturelle stabilitet som er vital for enhver struktur stå testen av tid, må den være forberedt på et angrep av fuktighet fra undersiden. Vann eller fuktighet kan langsomt gjøre innhugg i en kjeller og svekke den, i løpet av tiden. Fundamenter er bygget av betong, men fuktigheten har en måte siver gjennom små porer eller sprekker og etter hvert også føre til kjelleren flom. I tillegg til å forårsake problemer som mugg vekst som kan føre til alvorlige helseproblemer, kan det føre til sprekkdannelser i stiftelsen og kjellervegger slutt. Det er derfor det er viktig at du tar kjelleren foundation tetting alvor. Foundation tetting er din skanse mot dette fukt problemet og en enkel skadeforebyggende teknikk. I den neste delen, gir jeg en kort innføring i grunnlaget tetting teknikker.
Foundation Tetting Teknikker
Foundation selfangst er i utgangspunktet vanntetting bunnen av enhver bygning ved hjelp av forskjellige teknikker som effektivt kan gjøre kjelleren vanntett og holder fuktigheten i sjakk. Foundation tetting teknikker brukes også til å styrke noen gamle struktur som har et svekket grunnlag.
Foundation selfangst er vanligvis gjøres i byggefasen selv. Typen og graden av grunnlaget tetting vil generelt variere i forhold til jorda, fuktighet og type struktur. Det er viktig at en bygningsingeniør konsulteres om grunnlaget tetting, før byggingen. Han kan gi deg råd om hvilken type interiør eller eksteriør fundamentet forsegling at huset kan kreve. Tetningen i en stiftelse er vanligvis en del av byggmester jobb, men noen ganger kan du trenger å leie entreprenører til å gjøre jobben for deg.
Om det er noen form for stiftelser tetting prosjektet, begynner det med en grundig påføring av fugemasse belegg over hele arealet av huset eller bygge fundamentet. Dette primære laget hindrer siver av fuktighet. Etter at anvendelsen av denne mastik lag eller belegg, et nytt nivå av forsvar mot fuktighet stormangrep er skapt i form av et avløp bord med spesielle avløp fliser lagt over fundamentet. Dette avløpet bord er den viktigste forsvarslinje og det effektivt avleder fuktigheten vekk.
De fleste hus har en kjeller som gulv og vegger er sårbare for fuktighet siver i. Derfor, når en kjeller er involvert, er en spesiell type av damp resistente grus legges under de viktigste skive under kjeller konstruksjon. Kjelleren gulv er også forseglet effektivt ved anvendelse av mastik belegg og andre epoksybasert harpiks belegg. Flytende gummi grunnere er også brukt til tetting i kjelleretasjen.
For eksisterende hus som står overfor lekkasje på grunn av sprekker og porøsitet på fundamentet, flytende foundation tetting kjemikalier blir brukt. I et slikt tilfelle gulvet er første tørket og deretter behandlet. Vanligvis sprekker blir først fylt med betong, og deretter et spesielt vanntett væske brukes for å hindre ytterligere skade. Små sprekker kan lett patchet opp av noen hjemme eieren bruker en kjeller vanntettingsmembraner flytende, men de store krever profesjonell hjelp.
Les mer på:; Gjør det selv (DIY) Stiftelsen reparasjon; Hvordan Vanntett en Basement, Basement Vanntetting Paint; Basement Vanntetting Cost; En betimelig grunnlag tetting jobben effektivt kan hindre store skader, skyldes fuktighet, i fremtiden. Sørg for at huset ditt fundament er riktig impregnert og tilstrekkelig befestet å stå testen av tid.

No comments:

Post a Comment