Tuesday 6 December 2011

Steinbukken Tatoveringer

Astrologiske og Zodiac signere baserte charms og amuletter er populære blant en betydelig gruppe mennesker over hele verden. Disse troende i astrologi er veldig mye tiltrukket disse elsker å sporten sin Zodiac signere armbånd og lockets. På den annen side, i den senere tid, har det vært en stor vekst i folk sportslige deres dyrekretsen symboler og mønstre på kroppen sin i form av Zodiac tatoveringer. Her vil vi se mer på Capricorn tatoveringer.
Steinbukken Tatoveringer, The Steinbukken er det tiende tegnet av Zodiac, symbolisert ved havet geit og styrt av planeten Saturn. Personer født i mellom 22 desember til 20 januar tilhøre denne astrologiske tegn. The Steinbukken er en verden signere og dermed individene tilhører denne Zodiac signere er utrolig praktiske og pålitelige mennesker. Steinbukken enkeltpersoner er ambisiøse og tror på få suksess gjennom hardt arbeid og utholdenhet. Symbolet på Capricorn, havet geit, portretterer egenskapene til disse personene i større grad. Steinbukken individer er mye roligere og fredselskende individer, sjelden prøver å få den i fokus. Men når analysert, kan Steinbukker bli til rasende geiter og håndtere deres fiender rettferdig og torg! Capricorn tatoveringer er laget med disse symbolene av Capricorn Zodiac tegnet.
Capricorn Tattoo Designs; Zodiac Capricorn tatoveringer kan gjøres i myriade design. Følgende er noen Steinbukken tatovering ideer for menn samt kvinner.
Bukken; Som symbol av Capricorn Zodiac skiltet er geita, er det en av de mest enkleste og vanligste designs brukt for lage en tatovering. Man kan enten tegne komplett bilde av geita eller bare har forsiden av det gjort på ens kropp. Selv, i fleste tilfeller er geit laget i svart, brun eller marineblå farger; man kan også brukar andre farger og lage ett abstrakt kunst. På den annen side, tribal tatoveringer av Zodiac tegn er også en av de mest favoriserte design som de ser like attraktive. Dette designet kan gjøres på skuldre, rygg, bryst, overarm, osv. hvor man får en større overflate.
Glyph; Hvis du ikke ønsker bildet av geita innskrevet på kroppen, kan du gå for de mer grasiøs design, dvs. Capricorn skilt glyff. Glyph er et spesifikt symbol relatert til hver Zodiac signere. Glyph of the Capricorn kan lages i to forskjellige stiler. Det første symbolet er en "V" med en "S" formen laget på høyre side. Dernest kan glyph også gjøres i et symbol som ser ut som nr 7 og 6 blandet og sluttet seg sammen. Av symbolpanelet kan lages i forskjellige farger og stiler gjør den en av de unike symboler for Steinbukken. Glyffer kan gjøres på håndleddet, baksiden av nakken, armer, eller andre delen hvor de kan lett sees.
Tekster; slutt, hvis du fortsatt ønsker en unik og en personlig tatovering design, så kan ha en tekst innskrevet på din kroppen i forskjellige fonter, stiler og farger. Du kan ganske enkelt ha ordet 'Capricorn' eller Proud Steinbukken 'skrevet i forskjellige stiler. Dernest kan du bruke noen av de ovennevnte design og inkludere ditt navn eller initialer i det for å tilpasse denne tatoveringer design.
Les mer på:; Steinbukken Tattoo Designs; Capricorn Registrer Tatoveringer; Dette er noen ideene of Capricorn tatoveringer for kvinner og menn. Du kan også mikse og matche og komme opp med ditt eget design til å ha en unik tatovering. Endelig anbefales det å ha en tatovering laget av et sertifisert profesjonell tatovør. Husk, Zodiac tatoveringer eller mer spesifikt, vil Capricorn tatoveringer alltid forbli i stil, for alltid.

No comments:

Post a Comment